Kocamın telefonu

S
Sanal alem sanırım herkesin korkusu.erkekler bizim gibi duygusal düşünmüyor sanalda konusurlar bakarlar ama duygusalligin olmadığını söylerler. Bu aldatma sayılır mi sayilmaz mi bilemiyorum :s
ama benim eşimin oylesine gonderdigi kelimelere bile dayanamam ben

Kötü kokular alıyorum ben...

beni kıskandırmak için olabilirmi acaba. tatile gitmiştik geçen yıl . ben iş arkadaşımın erkek adına anahtarlık aldım. oda iş yerinde aşcının kızının adına anahtarlık aldı. ben kızdım kavga ettik. sen elin oğluna niye aldın o zaman dedi. sırf ben kıskanayım diye yaptığını düşündüm ama emin değilim

neden yaptı kime yaptı acep

bence sanalda aldatma sayılır. benimde fs im fln niye aldatmıyorum. bende sanalda aldatıyım o zaman

ne diyorsun filmlerde bile öyle. geçen hülya koçyiğit filminde adama aldatıyo hülya basıyo ben yapsam namusuna halel gelir diyor. adam ben erkeğim diyor. zihniyete bak

filmlerimizde bize benziyor

Kıskandırmak için sürekli telefon saklamaya uğraşmaz kimse.
Bunu bu kadar dikkatli de yapmaz.
Bir gün saklar iki gün saklar öyle olsa...

Bende de var o huy birikmesini asla sevmem aramaların ve mesajların. O aramalar ve mesajlar tel de dursa ne olacak ki ne yararı var boşa kalabalık bende hemen silerim eşimde bu huyumu bilir ama hiç kötüye yormadı şimdiye kadar çünkü zaten hep bir aradayız. Bence bunu kafaya takmayın genel olarak durumuna bakın sizden teli saklamıyorsa, yanınıza kapatmıyorsa rahatça konuşuyorsa size zaman ayırıyorsa sürekli bir yerlere gidip nerde olduğu hakkında yalanlar söylemiyorsa kuşkulanmaya değecek bir şey yok demektir. Hem yapacak adam başka hat alır yine yapar yani senelerdir böyleymiş huy işte.

Bildigim tek sey var ki 2 yıldır evliyim hersekilde kadın olmak eş olmak cok zor. Zaman geciyo, şartlar istekler değişiyo...evililigin hep özen istiyo ha bunu farkederiz cabalariz (evlendim nasilsa der kendimi unuturuz)yada edemeyiz biseyler değişir bunuda bisey dank diye kafana vurdumu farkederiz.

yok başka hiçbir şey yok

birde o dediğinizi yapınca hangi numara ile ne kadar konuştuğunu görebilirm konuşma içeriği değildir heralde. birde mesaj içerikleri değilmi arkadaşlar

evet aynen sürekli bakımlı olmaya çalış güler yüzlü tatlı dilli olmaya çalış erkeklerin hiç böyle kaygıları yok

birde o dediğinizi yapınca hangi numara ile ne kadar konuştuğunu görebilirm konuşma içeriği değildir heralde. birde mesaj içerikleri değilmi arkadaşlar

evet hangi no ile kaç dakika yazıyor. mesaj içeriği yoktu aveada. vodefonu bilmem...

çok kişi ile görüşüyorsa günlük işin baya bir zor. sürekli uzun konuşmaları yada sık sık yazılan mesajlara bakman gerekecek...

bende çaktırmadan kurcalardım ardını
ama sen de de hata var
gözüne soka soka yapıyorsun

bende çaktırmadan kurcalardım ardını
ama sen de de hata var
gözüne soka soka yapıyorsun

cnm çaktırmadan yapıyordumda . bir gün odada çocukla oynuyor sonra eline telini aldı silindi yazısını gördüm tam ben girerken niye sildin ben geliyorum diyemi dedim tartışma başladı.

çaktırmıyorumda anlıyor karıştırğımı onun tel ile oyun oynuyorum

Peki oncelikle hazirmisin goreceklerine iyi yada kötü?
Ve ikincisi eğer yanilirsan ve eşin de bunu farkederse bu güven kaybinin altindan kalkabilecekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…