- 27 Ekim 2014
- 44
- 23
- 18
- 41
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Sanal alem sanırım herkesin korkusu.erkekler bizim gibi duygusal düşünmüyor sanalda konusurlar bakarlar ama duygusalligin olmadığını söylerler. Bu aldatma sayılır mi sayilmaz mi bilemiyorum :saynen yaaaa. paranoyak oluyoruz onlar yüzünden. onlarda hiç kaybetme korkusu yok ki ben eşime göre daha bakımlıyım
ha kızlar birde eşim hiç kendine bakmaz. fiil olarak yapması mümkün değilde sanalde telde olabilirmiki
aynen benim kocam da aldatırmı diye düşünüyor insan
Kötü kokular alıyorum ben...
S
Sanal alem sanırım herkesin korkusu.erkekler bizim gibi duygusal düşünmüyor sanalda konusurlar bakarlar ama duygusalligin olmadığını söylerler. Bu aldatma sayılır mi sayilmaz mi bilemiyorum :s
ama benim eşimin oylesine gonderdigi kelimelere bile dayanamam ben
bir şey çıkacağını sanmıyorum. ama için rahatlasın.
neden dersen onların üzerine yazılmış, karım aldattı diye konu açıp orada yazan erkek olmuyor... nette tvde onunla ilgili haber çıkmıyor. cinayet haberlerinde karısı tarafından öldürülmüş erkek yok. kadındır elinin kiri denilmiyor. bunlar gibi bir sürü neden....
ne diyorsun filmlerde bile öyle. geçen hülya koçyiğit filminde adama aldatıyo hülya basıyo ben yapsam namusuna halel gelir diyor. adam ben erkeğim diyor. zihniyete bak
filmlerimizde bize benziyor
beni kıskandırmak için olabilirmi acaba. tatile gitmiştik geçen yıl . ben iş arkadaşımın erkek adına anahtarlık aldım. oda iş yerinde aşcının kızının adına anahtarlık aldı. ben kızdım kavga ettik. sen elin oğluna niye aldın o zaman dedi. sırf ben kıskanayım diye yaptığını düşündüm ama emin değilim
neden yaptı kime yaptı acep
Kıskandırmak için sürekli telefon saklamaya uğraşmaz kimse.
Bunu bu kadar dikkatli de yapmaz.
Bir gün saklar iki gün saklar öyle olsa...
Bende de var o huy birikmesini asla sevmem aramaların ve mesajların. O aramalar ve mesajlar tel de dursa ne olacak ki ne yararı var boşa kalabalık bende hemen silerim eşimde bu huyumu bilir ama hiç kötüye yormadı şimdiye kadar çünkü zaten hep bir aradayız. Bence bunu kafaya takmayın genel olarak durumuna bakın sizden teli saklamıyorsa, yanınıza kapatmıyorsa rahatça konuşuyorsa size zaman ayırıyorsa sürekli bir yerlere gidip nerde olduğu hakkında yalanlar söylemiyorsa kuşkulanmaya değecek bir şey yok demektir. Hem yapacak adam başka hat alır yine yapar yani senelerdir böyleymiş huy işte.
Bildigim tek sey var ki 2 yıldır evliyim hersekilde kadın olmak eş olmak cok zor. Zaman geciyo, şartlar istekler değişiyo...evililigin hep özen istiyo ha bunu farkederiz cabalariz (evlendim nasilsa der kendimi unuturuz)yada edemeyiz biseyler değişir bunuda bisey dank diye kafana vurdumu farkederiz.
birde o dediğinizi yapınca hangi numara ile ne kadar konuştuğunu görebilirm konuşma içeriği değildir heralde. birde mesaj içerikleri değilmi arkadaşlar
Evet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.
birkaç kez tartıştık . bişi yok dedi. sevmiyorum durmasını son aramaların dedi. niye karıştıyorsun. ben seninkini karıştırıyormuyum fln dedi. Ama böyle son aramalarını sildikçe daha cazip geliyor. meraklanıyorum. ne yapmam lazım . sizce neden siliyor olabilir.
bende çaktırmadan kurcalardım ardını
ama sen de de hata var
gözüne soka soka yapıyorsun
evet hangi no ile kaç dakika yazıyor. mesaj içeriği yoktu aveada. vodefonu bilmem...
çok kişi ile görüşüyorsa günlük işin baya bir zor. sürekli uzun konuşmaları yada sık sık yazılan mesajlara bakman gerekecek...
Peki oncelikle hazirmisin goreceklerine iyi yada kötü?birde o dediğinizi yapınca hangi numara ile ne kadar konuştuğunu görebilirm konuşma içeriği değildir heralde. birde mesaj içerikleri değilmi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?