Kocamin yalan soyleyip soylemedigini nasil anlarim?

Resmen çocuk büyütüyorsunuz. Devam edecek misiniz evliliğinize yoksa böyle çekemem düşüncesi var mı?

Resmen çocuk büyütüyorsunuz. Devam edecek misiniz evliliğinize yoksa böyle çekemem düşüncesi var mı?
Aslinda artik cekemiyorum ama ortada 10 yilim ve bu 10 yilda cekdiyim onca fedakarlik, yasanmisliklar var. Onlari silmeye elim gelmiyor. Bide oglum var tabi. Elimde ıspatım da yok ki tavır koyayım

hayir asla oyle bir sey yok. Baska konularda da yalanlari cok oldu yani hic sebepsiz yere. Ben calismiyorum is ariyor ama bulamadim daha bulsam tabiki kendim ayaklarim uzerinde durmayi isterim. Elimde tutacak bir ıspatım da yok ki tavır koyayım

Onun telefonu eskilerdem yani program yüklenmez. Aslında ben de bıktım ne zamana kadar izleye bilirim ki? Evet oglum var 7 yaşında

Onun telefonu eskilerdem yani program yüklenmez. Aslında ben de bıktım ne zamana kadar izleye bilirim ki? Evet oglum var 7 yaşında
Allah bağışlasın evladinizi. Şükür ki bi tane var baska bulmayın. Ben izleyemedim olmuyor huylu huyundan vazgeçmiyor. Tabi benimkinin pisliği çoktu. Ayrıldım. Size ayrılın diyemem belki de duzelme payı vardır bilemem ama çok yıpranırsınız Allah yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim canım ama artık bende ümidi üzüyorum. Aslında benle iyi şu sıralar ama ailemizi yıılardır yalan dolanlar yıprattı. Geçmişinde de çok ağır hataları oldu ama şimdi o günlere nisbette iyi. Bir öyle oluyor bir böyle oluyor. Bazen bakıyorum ki sanki derinliyinde kötü biri değil ama niye ısrarla devam ediyor. Belkide hep affetiğimden, terketmediğimden dolayı alıştı

Olabilir. Bide özünde iyi olarak görmemiz zaten en büyük sıkıntımız .Özündeki iyiligi 8 yil bekledim ama yok. Dışarıya çıkarıyorlar o iyiliği. El iyisi yani. Asıl adam gibi adam evine iyi olacak.

Aynen dogru soyluyorsun. Hep baskalarina o iyi yanlari. Allah sabrimizi versin biz kadinlarin

Hayatta en nefret ettiğim şey yalan.
Bana göre yalanın küçüğü büyüğü, pembesi mavisi olmaz, yalan yalandır.

Gelelim seni konuna. Nereye kadar affadeceksin? Nereye kadar takip edeceksin? Böyle evlilik mi olur? Hep şüphe, hep şüphe.

Hastaysa tedavi olsun. Yazık değilmi sana. İnşallah böyle yalancı insanı baba yapmamışsındır.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…