kocamın yaptığı

Gerçekten üzücü benim esimide kaç kere yakaladım artık normal görüyorum ki siz 45 gün yokmussunuz haklı adam.
 
Misal veriyorum benim annem benden 2100 km uzaklıkta . Tabi konu sahibinin durumunu bilemem ama açıkçası evliliğime 45 gün uzak kaldım diye araya soğukluk girecekse zaten birşeyler sağlam değildir diye düşünüyorum .
Tabii ki istek ile o kadar uzun kalmasını bende istemem ama bazı durumlarda ‘mecburiyet’ oluyor o yüzden açıkçası bilemedim .
Bide herkesin öyle bakıcı tutacak vs. Durumu olmuyor yani ...
Ben dediğim gibi annem değil 45 gün , ne kadar gerekiyorsa bakarım , hiç kimseye de laf ettirmem . Ama herkes başkadır elbet :)
Bu arada hayırlı doğumlar
 
Böyle olmaz biraz daha abartın
 
Benim de başına gelmişti duyna yıkıldı gibi geldi iki konu açtım bakıyorum kadınlar bu durumu gayet normal olan sıradan bi şey olarak kabul etmiş bizim gibileri geri kafalı olarak görüyorlar heralde kadınlar bunu doğal karşılarsa erkekler niye kötü bisey olarak görsün ki demezlermi iş annede biter diye anne derse herkes yapiyo oglumda yapsın eşlerde derse kocam yapsın ne var yani boş zaman aktivitesi diye erkeklerde hayli hayli yapar
Biraz zaman geçince unutmasan bile seviyorsan katlanırsın emin ol sen evdeyken fırsat buldugundada yapiyordur
 
Bunda büyütülecek ne var ben anlamiyorum. Daha evvel de birisi yazmis yorumlarda, izlemiyorum diyen erkek de yalan söylüyordur.

Erkekler bunu bazen sadece aliskanlik veya o anlik bir istekle de yapiyorlar. Bunun icin sizinle en son kac gün önce birlikte oldugunun büyük bir etken oldugunu sanmiyorum acikcasi.

Üstelik siz de evde 45 gün yokken, esinizin cidden hic bir sekilde buna ihtiyaci olmayacagini mi düsündünüz?

Ben annemlere 1 hafta öncesinden gittim, esim isi o kadar uzun süre birakamayacagi icin sonradan geldi 3 günlügüne. 3 Gün boyunca annemlerin evinde köse kapmaca oynadik. Allah tan ev kalabalikti da firsatini yakalayamadi.

Yani 45 günde ne yapardi, bilmiyorum. Bence bu kadar büyütmeyin. Aldatmaya kadar getirecek bir mevzu degil bu.

Adamin aklinda olmayani aklina zorla sokmayin derim..
 

Yanlis anlamissiniz bence. Geri kafali diye yaftalamiyor ki kimse aksini düsüneni.
Elbette rahatsiz olan vardir bundan. Bunu anlayabiliyorum.
En basit örnegi su: bunlari izleyen kadinlar da var, izlemeyenler de..
Izleyen izlemeyeni yargilayamaz. Ama izlemeyen de izleyeni yargilamamali.. Öyle degil mi?

Belki kocasinin bunu yapmasini normal karsilayan ve karsilamayan kadinlarin ayrimi da tam bunun gibidir.
Olamaz mi?
Bunu normal gören de var görmeyen de. Esiyle birlikte eglenmeye giden kadinlar da var, esini hep evde birakip tek giden erkekler, ve bunu normal bulan, aksini dogru bulmayan kadinlar da.. Bunun geri veya ileri görüslülük ile alakasi yok.
Biraz yetistirilme, biraz karakter, biraz da esinizle aranizda olan iliski ile alakali bir seydir bu.
 
Boşan bacım ya da araya ördüğün duvarları çelikle felan sağlamlastır ki attiğın triplerin bi tadı olsun, lezzet versin şöööle kocanın fitil fitil bi burnundan gelsin, o zaman rahatlar misın bilmem ama sen dahasıni da yaratacak kapasitesedesin bence yürü kızım kim tutar seni :)
 
Çok abartmayın şu porno olayını. Keşke böyle bir sektör hiç olmasa. Izleyenler ya da onların karıları için değil bu sektörde sömürülen bedenler için üzülüyorum. Yoksa abartılacak bir olay değil izlenmesi. O zaman filmlerdeki sevişme sahneleri de aldatma olurdu.
 
Porno izlemeyi normal kabul eden bsyanlara soruyorum esiniz veya sevgiliniz baska guzel bayanlarin goguslerine poplarina bakmasından rahatsızlık duymazsınız deil mi cvp duyar gibiyim sorumu yazarken nede olsa güzele bakmak sevaptir
 
Ne için olursa olsun 45 gün eş yalnız burakılmamalı bence,farklı bi alternatif bulsaydınız,eşinizin porno izlemesi genel alışkanlık değilse ben çok üzerinde durmazdım.
Ne icin olursa olsun cok buyuk bir laf. Annesi ameliyat olmus kocasinin uckuru icin annesini birakip gidecek miydi
 

Bana sorulmuş bir soru cevap veriyorum ;
Güzelse bakmak sevaptır panpa
 

Size bir önceki sayfada yazdigim yoruma cevap vermek yerine, burada tekrar ithamlarda bulunuyorsunuz.
Durumun neyden ibaret olabilecegini, yargilamanin ve yargilanmanin yanlis oldugunu anlattim.
Okuduysaniz bile, isinize gelmemis demek ki.
Kusura bakmayin ama, siz sizinle ayni düsüncede olmadiklari icin baska insanlari böyle seylerle itham edemezsiniz.
Kimse demiyor ki, kocanizin sizi aldatmasina göz yumun, baska kadinlara da baksin, ohh ne güzel her gün baska birini götürsün...
Ne bicim bir yaklasim bu?
 

Şu uzun açıklamayı yazarken harcadığın enerjiye yazık gülüm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…