anaaa konuda neler dönmüş yaa valla bu kadar sorun çıkacağını bilsem açmazdım bile.
Biz olayı tatlıya bağlayıp tatlısnı bile yedik

Yani dini hassasiyetten vuran olmuş aile değerinden vuran olmuş.
dini yönden izleyen kendi sorumludur kendi vereceği hesap ona karışmam.
benimde 45 gün gitmem aslında biraz fazla oldu.normalde annemin ameliyatının bakımı 20 gün filandı o arada bende hastalandım,ondan sonra hasta görmeye gelen akbabalar filan derken epey zaman geçti.
eşimlede günlük konuştuk annemin durumunu,benim rahatsızlığımı filan biliyordu yani.
bazı arkadaşlar gerçekte aldatsaydı yazmışlar.o zaman bir daha yüzümü göremezdi,
burdaki çoğu bayanın dediği gibi olay aslında benim yüzümden büyüdü,ama ne yapayım bazı şeylere saplandığım zaman gözüm başka şey görmüyor, sinirim biranda tavan yapıyor çenem düşüyor
belki 6 aylık değilde 6 yıllık evli olsak bu kadar aşırı tepki vermezdim,
yaklaşık 4 yıldır tanışıklığımız var,dışardan bakıncada öyle uçarı kaçarı bi hareketide yoktu,nişanlıykende çok istekliydi,sürekli ten teması istiyordu. (elele tutuşma ,mıncırma :) )evliliğimizin ilk başlarında bile su balığına dönüyorduk
ama annemin bu ameliyat olayı olunca mecburen bu kadar ayrılık oldu.
bir arkadaşta demiş bu kadar uzun süre ayrılık araya soğukluk getirir diye,gerçekten doğru tespit bence, 4 ay yaşadığım ev bile yabancı geldi gözüme ki eşimede üzüldüm bir yandan;kendini idare edecek kadar yemek yapar eder diyordum, bir kaç bişeyler yapmış ama tek başına canı istemeyince,dürümdü ekmek arasıydı geçiştirmiş,
ama bu gece anladım 2 mizinde asıl huzuru ve mutluluğu birbirimizde bulduğumuzu,bir kere onun göğsünde uyumak bile tüm sinirimi aldı götürdü :)
biz olayı düzelltikte,burdaki arkadaşlar keşke bu kadar saldırgan olmasalarmış ona üzüldüm