ben eşimi kızdırmak için sapıkla mesajlaştım
telefon sapığınız mı vardı???
bir sürü var telefon sapığım.
ousa çok kızdım ben. bir tane arkadaşı var arkadaşınında kız arkadaşı var. bu kız son zamanlarda zırt pırt arıyor, erkek arkadaşıyla arası bozuluo hemen bunu arıyor.bende sinirlendim kıza ağzının payını verdim. nişanlısınada şikayet ettim. ortalığı karıştırdım yani. kız tırsıyor benden.
bi gün sonra işten çıktım türkcelle girdim kontör aldım. ordaki turkcellcide sanırım benim numaramı kaydetti. daha otobüse binmeden mesajlar gelmeye başladı tanışalımmı falan diye.
hiç cevap yazmadım.
eşimle eve yakın durkata buluşuyoruz, ben ondan önce yetiştim. eşimin her an geleceğini biliyordum, hala kızgındım ve onunla konuşmuyordum. baktım sapık hala yazıyor. en sonunda cevap yazdım, kimsiniz tanışıormuyuz dedim, gönderdim.
sapık adım serkan diye mesaj yolladı. bende kaç yaşındasın sen çocukkkk diye yazdım ona.
tam o sırada eşim geldi napıyosun kimle mesajlaşıyosun dedi sapıkla dedim, böyle böyle oldu dedim.
aldı elimde telefonu tam aldığında sapık cevap yazmış : 28 diye.
nedir bu 28 dedi, hiiiçç dedim sapık bana adını ve yaşını söledide dedim.
demek sen sordun dedi, yoo sormadım dedim. sapığı kaç defa aradı açmadı sapık, bi sürü mesaj attı ona tabi sapık bir daha karşılık vermedi. ona ilkten cevap vermem onu çok kızdırdı.
ama içten içe, biliyoki bişey dese yapıştıracam cevabı.
normalde direkt silerim sapıklardan gelen mesajları göstermem bile ama oda görsün, yabancı karılar onu arıyosa (ki bana göre arkadaşın nişanlısı yabancı yani ben sevmem öyle şeyleri) benide yabancı erkekler arıyor
çok cesur davranmışsınız.bu mesaj olayında. tebrik ediyorum sizi. ben asla cesaret edemezdim. eşimde bunu çok iyi bilir
Carrie'ye guvenme o sizi ayirmaya calisiyor.
ben ciddiyim ya
o kız aradığında zaten direkt ousun saçlarına yapıştım
Senin durumun biraz farkliymis ama gaz verme konu sahibine. Bence o kadar abartilacak bir durum yok.
Senin durumun biraz farkliymis ama gaz verme konu sahibine. Bence o kadar abartilacak bir durum yok.
Not: Carrie ne yazarsan yaz ben seni hep saka yapiyor saniyorum.
çoğu erkek karım nasıl olsa cepte diye gevşiyor.
tetikte tutmak lazım
Carrie'ye guvenme o sizi ayirmaya calisiyor.
şaka bir yana, masum şeyler yapabilirsin konu sahibesi.
mesela uykunda yumruk atabilirsin, noluyo derse aniden kalk aaaaa kabus görmüşüm kusura bakma canım, farkında değildim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?