Kocamın yaptığı !!!

bir sürü var telefon sapığım.

eşiniz iyiki delirmedi.ben yapsam kesin ben uydurdum onu kıskandırmak için diyecek bana öyle güveniyorki .biz hiç o konuda kavga etmedik ama bir kaç kez sözü açıldı sen öyle bir şey yapsan ben anlarım beni kızdırmak için yaptığını demişti.arkadaşıma mesaj filan mı attırsamki.ama adım gibi eminim anlar

çıldırcam yha. hala yanıma gelmiyor. tabi biliyor özür dilerse ben haklı çıkıcam. gerçekten biraz cabasını görsem unuturum diyeceğim ama oda yok yok yok

ousa çok kızdım ben. bir tane arkadaşı var arkadaşınında kız arkadaşı var. bu kız son zamanlarda zırt pırt arıyor, erkek arkadaşıyla arası bozuluo hemen bunu arıyor.bende sinirlendim kıza ağzının payını verdim. nişanlısınada şikayet ettim. ortalığı karıştırdım yani. kız tırsıyor benden.
bi gün sonra işten çıktım türkcelle girdim kontör aldım. ordaki turkcellcide sanırım benim numaramı kaydetti. daha otobüse binmeden mesajlar gelmeye başladı tanışalımmı falan diye.
hiç cevap yazmadım.
eşimle eve yakın durkata buluşuyoruz, ben ondan önce yetiştim. eşimin her an geleceğini biliyordum, hala kızgındım ve onunla konuşmuyordum. baktım sapık hala yazıyor. en sonunda cevap yazdım, kimsiniz tanışıormuyuz dedim, gönderdim.
sapık adım serkan diye mesaj yolladı. bende kaç yaşındasın sen çocukkkk diye yazdım ona.
tam o sırada eşim geldi napıyosun kimle mesajlaşıyosun dedi sapıkla dedim, böyle böyle oldu dedim.
aldı elimde telefonu tam aldığında sapık cevap yazmış : 28 diye.
nedir bu 28 dedi, hiiiçç dedim sapık bana adını ve yaşını söledide dedim.
demek sen sordun dedi, yoo sormadım dedim. sapığı kaç defa aradı açmadı sapık, bi sürü mesaj attı ona tabi sapık bir daha karşılık vermedi. ona ilkten cevap vermem onu çok kızdırdı.

ama içten içe, biliyoki bişey dese yapıştıracam cevabı.

normalde direkt silerim sapıklardan gelen mesajları göstermem bile ama oda görsün, yabancı karılar onu arıyosa (ki bana göre arkadaşın nişanlısı yabancı yani ben sevmem öyle şeyleri) benide yabancı erkekler arıyor

Son düzenleme:
bide internetten resmimi paylaşmama çok kızıyor.
1 hafta boyunca resmimi paylaştım onun ve erkek arkadaşlarının girdiği odada. hergü sildiriyodu ertesi gün ekliyodum en sonunda beni banlamakla tehdit etti öle sildim.

bu arada ne delirecek, biliyoki o bir delirse ben iki deliririm. içte içe yaşıyor herşeyini

Son düzenleme:

çok cesur davranmışsınız.bu mesaj olayında. tebrik ediyorum sizi. ben asla cesaret edemezdim. eşimde bunu çok iyi bilir

çok cesur davranmışsınız.bu mesaj olayında. tebrik ediyorum sizi. ben asla cesaret edemezdim. eşimde bunu çok iyi bilir

ben içime atamıyorum işte...

herşeyin bir ilki vardır canım.

Son düzenleme:
çoğu erkek karım nasıl olsa cepte diye gevşiyor.
tetikte tutmak lazım

yeminle kız tırsıyor benden şu anda. neredeyse ayırıyordum onu nişanlısından

ben ciddiyim ya
o kız aradığında zaten direkt ousun saçlarına yapıştım

Senin durumun biraz farkliymis ama gaz verme konu sahibine. Bence o kadar abartilacak bir durum yok.

Not: Carrie ne yazarsan yaz ben seni hep saka yapiyor saniyorum.

Son düzenleme:
Senin durumun biraz farkliymis ama gaz verme konu sahibine. Bence o kadar abartilacak bir durum yok.

ben gaz vermiyorum sadece benim ne yapacağımı söylüyorum

ama ben herzaman fevri davranıyorum onu inkar etmiyorum zaten

çoğu erkek karım nasıl olsa cepte diye gevşiyor.
tetikte tutmak lazım

bu konuda çok haklısınız.sonuçlarıda gördükçe kadınlar kıskançlık krizlerine giriyor.erkeklerde tabi kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. suç bizde haklısınız

şaka bir yana, masum şeyler yapabilirsin konu sahibesi.
mesela uykunda yumruk atabilirsin, noluyo derse aniden kalk aaaaa kabus görmüşüm kusura bakma canım, farkında değildim de

Son düzenleme:
ya benim anlamadığım neden eşiniz evdeyken misafir çağırıyorsunuz, çok görüşmek istiyorsanız siz gitseydiniz arkadaşınıza.. bana göre çok gereksiz bir davranış, eşim evdeyken ne birini çağırırım nede ben giderim üstelik benim eşim de asla müsade etmez
tamam eşiniz ayıp etmiş ama en büyük hatayı kadını çağırarak siz yapmışsınız bakın işte sonucuna, size nelere mal olmuş

şaka bir yana, masum şeyler yapabilirsin konu sahibesi.
mesela uykunda yumruk atabilirsin, noluyo derse aniden kalk aaaaa kabus görmüşüm kusura bakma canım, farkında değildim de

tam burnunun ortasına geçirsem hatta yumruğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…