Kocamın yaptığı !!!

burnunu sürtecek fikir falan bilemem de, o arkadaşınızla bundan sonra mümkünse dışarda görüşün. tehlike sinyalleri bunlar.

Son düzenleme:

bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. aslında içine atan biri değilim.ama biliyorum şuan ona söylesem dediğin gibi havalara giricek bu ise beni 2 misli kızdırıcak.fakat benim yaşadığımıda ona yaşatmak istiyorum çünkü sabahki halim çok kötüydü ,anlatamıyorum kendimi

Son düzenleme:
bence yatağı ayırma, sonra alışır, ama uyuduğun zaman sırtını dön.

alışır derken ne demek istediniz acaba işinemi gelir yani? kusura bakmayın aklım başımda değil,anlayamadım

hannah bak bugunkı yazdıgıma sende onay vermıssın cilve meselesı işte yenıde bosanmıs canım bence kesınlıkle evıne alma derım ben... ne kadarda guzel olmasa cilvesıyle işvesıyle kocanı etkılemıs allah korusun dhada ılerısı olabılır bence uzak tutt

alışır derken ne demek istediniz acaba işinemi gelir yani? kusura bakmayın aklım başımda değil,anlayamadım

alışır derken, küser 1-2 gece ayrı yatar sonra geçer diye düşünür.
bu kadar basit olmamalı cezası

dediğim gibi, aynısını yapman lazım.

Keşke anında tepki gösterseydin.
Yani eşini içeri çağırıp ne oluyor,nerden çıktı bu muhabbet,kadının içine düşeceksin kendine gel gibi...
Sonradan söylersen,aynı etkiyi yaratmaz.
Aslında ben eşinin,senin kadar takılmadığından eminim.
Yani eşin,o anlık muhabbetten hoşlandı belki ama aklı orada kalmamıştır.
Senin oraya takılıp kalmanı saçma bulacaktır.

kocanın yaptığını düşündüğün şeyi her erkek göze alamaz ama kocanı senden iyi de kimse tanıyamaz. Sen onun karısısın nasıl kur yaptığını nasıl ilgilendiğini en iyi sen bilirsin. Sen dediğin için ben de yaptığını farz ediyorum şu an ve senin olayına ben sinirlendim Bu erkekler var ya evde yapmasa dışarda yapıyo. Hiç beklemediklerinden azcık kurcalasan neler çıkıyo, sinir oluyorum bu maymun iştahlı hallerine Gül gibi severek isteyerek bişilere başladığın hayat arkadaşın sevgilin var halbuki nedir bu doyumsuzluk

evet kurcalayınca mutlaka bir şeyler çıkar,en iyisi kurcalamamak fakat bu böyle bir şey değildi gözümün önünde olunca neye uğradığımı şaşırdım

en çok neye kızar eşin?

bunu ben bir bilsem (( kızsada o hiç belli etmez. bazen beni umursamadığını düşünürüm. aslında ne dersem yapar bir şeye kızmaz ,fakat bu iyiliktenmi kötülükten mi bilemiyorum.ama bana çok güvenir asla aldatmayacağıma

Son düzenleme:
evet kurcalayınca mutlaka bir şeyler çıkar,en iyisi kurcalamamak fakat bu böyle bir şey değildi gözümün önünde olunca neye uğradığımı şaşırdım

Ben de kurcalamamayı seçiyorum yoksa sonu hep kötü oluyo. Evet ya insan gözünün önünde aklından geçirmez yapmayı bu durumda da ne yapılır bilemedim ki inan hiç böyle canlısı başıma gelmedi henüz ama kesinlikle sakin ve serin kanlı olman gerektiğini biliyorum.

Sen de ona güvenir misin peki bu konuda aynı şekilde?

Valla doğrusu ne bilmiyorum ama sen benim arkadaşıma kur mu yaptın? Bana mı öyle geldi ? Diye bir sert şekilde sorardım.
Nasıl olabilir ki canım? Bence sen yanlış anlamışsındır, olur mu öyle şey? Eşin öyle biriyse vahim durum yani.
Yok arkadaşını eve çağırmamak, yok yeni boşanmış dikkat etmek vs. Diken üstünde yani resmen.
O zaman arkadaşlarını eşinle tanıştırırken şüphe mi duyacaksın ? Bence kötü bir durum bu.
Bir daha benim arkadaşlarımla bu şekilde samimi olma de yani.
Ne gibi sorular sordu mesela ?

rabbim yaşatmasında ,çok kötü bir şey. ama kurcalamasanda salak yerine düşmemek istiyor insan

Sen de ona güvenir misin peki bu konuda aynı şekilde?

şimdiye kadar bir şeyini görmedim,çevremde çok iyi derdi bu konuda,ama ben yinede erkekdir der güvenmezdim.ama bu aramızda hiç sorun olmadı çünkü bir şeyini görmediğim için ,didiklediğimide ona belli etmemiştim

okadar sinirliydimki ,çokda hatırlayamıyorum ama sudan şeylerdi fakat sohbet etmek için bi tarafını yırttığı çok acıkca belliydi,kadın susuyor o habire habire muhabbet açmak istiyordu. bizim ne kadar süredir arkadaş olduğumuzu sordu bu soruya kızmadım elbette eşinin kimle nezamandır arkadaş olduğunu bilmek en doğal hakkı.ha birde şunu sordu hangi marketten alış veriş edersiniz,o marketin ürünleri şöyle böyle dedi.ben mimklerine ,en fazlada alnındaki tere takıldım .birde güldürmeye çalışıyordu sinir sinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…