- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
yorumları okudum bazı yorumlarda kafama soru işaretleri takılı kaldı.... ...bir Türk atasözü der ki ki ateşle barut yanyana durmaz.... ve nihayetinde de doğru demiş... benim arkadaşlarımdan kocama ne...onun arkadaşlarından bana ne... ( yani kimlerle takıldığını bilmek lazım tabiki ama oturup muhabbet konuşma açısından kesinlikle olmaz diyorum ) benim düşüncem bu... ne gereği var kendimi vesvese edip kötü düşüncelerin beynimi sarmasına izin veriyim... yok kocam kur mu yaptı acaba... yada tam tersi kocama sulandı mı şu kız diye....en iyisi ortaya muhabbeti koymıyım ki kafam rahat olsun... şimdi konu sahibi arkadaşın durumuna gelince canım benim gerçekten o kadar sinir bozucu ki şu yaşadığın kelimelerle tarif edilmez... ancak aranızı da bozmamak için sineye çek şimdilikl... zaten arkadaşını da daha çağırmazsın eve ama sonucu belli olmayacak kavga gürültü çıksa elinde kalacak... adam havalara girer sende boş yere sinir küpü olursun.... elde var sıfır.... ama sen yine de tedbir olarak yakın takibe al (tabiki illa bir açığını yakalayacağından diğil allahım da korusun inşallah olmaz böle bişi...ki olursa boşanmak müstehaktır)sakinleş önce... ne yaparsın erkektir nefsine hakim olup bakmamasını beceremiyor işte .... kocanada daha çok ilgi göster... güler yüzünü eksik etme.... güzel bi gece ayır... inşallah rabbim aşkınızı muhabbetinizi artırsın.... evinize huzur versin... selametle...
bence yatağı ayırma, sonra alışır, ama uyuduğun zaman sırtını dön.
alışır derken ne demek istediniz acabaişinemi gelir yani? kusura bakmayın aklım başımda değil,anlayamadım
alışır derken, küser 1-2 gece ayrı yatar sonra geçer diye düşünür.
bu kadar basit olmamalı cezası
dediğim gibi, aynısını yapman lazım.
mutlaka dediğinizi yapıcam,çünkü ayırırsam cidden alışır. aklım başımda değildi mantıklı düşünemiyordum.teşekkür ederim
kocanın yaptığını düşündüğün şeyi her erkek göze alamaz ama kocanı senden iyi de kimse tanıyamaz. Sen onun karısısın nasıl kur yaptığını nasıl ilgilendiğini en iyi sen bilirsin. Sen dediğin için ben de yaptığını farz ediyorum şu an ve senin olayına ben sinirlendimBu erkekler var ya evde yapmasa dışarda yapıyo. Hiç beklemediklerinden azcık kurcalasan neler çıkıyo, sinir oluyorum bu maymun iştahlı hallerine Gül gibi severek isteyerek bişilere başladığın hayat arkadaşın sevgilin var halbuki nedir bu doyumsuzluk
en çok neye kızar eşin?
evet kurcalayınca mutlaka bir şeyler çıkar,en iyisi kurcalamamak fakat bu böyle bir şey değildi gözümün önünde olunca neye uğradığımı şaşırdım
bunu ben bir bilsem(( kızsada o hiç belli etmez. bazen beni umursamadığını düşünürüm. aslında ne dersem yapar bir şeye kızmaz ,fakat bu iyiliktenmi kötülükten mi bilemiyorum.ama bana çok güvenir asla aldatmıyacağıma
Ben de kurcalamamayı seçiyorum yoksa sonu hep kötü oluyo. Evet ya insan gözünün önünde aklından geçirmez yapmayıbu durumda da ne yapılır bilemedim ki inan hiç böyle canlısı başıma gelmedi henüz ama kesinlikle sakin ve serin kanlı olman gerektiğini biliyorum.
rabbim yaşatmasında ,çok kötü bir şey. ama kurcalamasanda salak yerine düşmemek istiyor insan
Sen de ona güvenir misin peki bu konuda aynı şekilde?
Valla doğrusu ne bilmiyorum ama sen benim arkadaşıma kur mu yaptın? Bana mı öyle geldi ? Diye bir sert şekilde sorardım.
Nasıl olabilir ki canım? Bence sen yanlış anlamışsındır, olur mu öyle şey? Eşin öyle biriyse vahim durum yani.
Yok arkadaşını eve çağırmamak, yok yeni boşanmış dikkat etmek vs. Diken üstünde yani resmen.
O zaman arkadaşlarını eşinle tanıştırırken şüphe mi duyacaksın ? Bence kötü bir durum bu.
Bir daha benim arkadaşlarımla bu şekilde samimi olma de yani.
Ne gibi sorular sordu mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?