Kocamın yaptığı !!!

ah canim cok zor durum allah yardimcin olsun kizlar benimde evil 2 cocuklu arkadasim yine ortak arkadasimizin kocasina asik olmustu adamda 3 cocukluydu ve bunu benimle paylasmisti sok olmustum onun yuvasini yikacam ben evlenecem ben daha guzel ve zayifim diyordu o hakketmiyor daha neler neler kiz gunden gune eriyordu resmen bak canim bir anlik birsey diyordum sakin ha seytana uyma bol bol dua et belki senin testin bu daha neler dedim kadincagizda dinledi beni bol bol dua etti sonar gecti sordugumdada cok utaniyorum ya ne kadar aptalmisim dedi kocam bana deger vermiyordu o aralar sorunlarimiz vardi oda cok samimi ve sicak kanliydi etkilendim ask sandim ne kadar sacma birseymis rabbim korusun dedi erkeklerin bazilari cilveli konusanlardan hoslanir esinde etkilenmis olabilir bak benim bir tanidigim var tam bir cilve dr kadini sevmeyen yok kadin okadar cilveli konusuyorki ve o cilve sayesinde kari koca milletin sirtina yuklenmisler kimseninde tin demiyor bedava yiyip geziyorlar millet ismarliyor tum bu semtte ait kadin erkek herkes hayran bir ben gicigim cunku ben gereksiz cilveleri sevmem

valla söylemeden hatasını anlayan erkek ben daha görmedim..
söyle açık açık...
dök içini bırak o düşünsün...

iyide kadinin sucu yok dendi zaten
neden "esinle muhabbet eden o kadini" diyorsunuzki?

o kadina soru soruldu cevap verildi
bir fingirdeligide gorulmedi konu sahibesi tarafindan

konu sahibesi siz o an deseydiniz "hayatim bize musade ette kiz kiza konusalim"
yada iceri cagirsaydiniz esinizi ve "kadin kadina birakirmisin bizi gormuyormusun rahatsiz oluyor" diye blof yapsaydiniz

o kadin ahlakli ve temiz niyetliyse sirf bu medeni hali yuzunden boyle igrenc yorumlara ve asilmalara
maruz kaliyor yazik

Yorumları okumadım ama eşiniz ewdeyken neden arkadaşınızı kahvaltıya çağırıyorsunuz?

birde ilaveten sunu ekleyim
komsunun tavugu olayi var
esimin ark oturmaya gideriz
kocalari bana cok ilgi gösterir
ben bunun sebebini anlayabilmis degilim
bu asilma degil baska birsey

Bu nedir ya Maşallah gözlerim böyleee okudum resmen çok mide bulandırıcı..

Bu nedir ya Maşallah gözlerim böyleee okudum resmen çok mide bulandırıcı..

ben bu yazılanları okumamışım cidden bunlar ne ya?

sen mini etek giyersin başkasının kocası sana bakar senin kuzenin şort giyer kocan onu sorar ve umursamazsın.inanılır gibi değil şok oldum.olanlara mı şok olayım umursamazlığa bilemedim

Mesela bu da bana ters geliyor. Arkadaşlarınızı evden uzak tutarak eşinizi kadınlardan uzak mı tutmuş oluyorsunuz ? Dışarıda koskocaman bir dünya var.

Son düzenleme:
Yine siz iyi dayanmışsınız ben olsam ikisinide mahvederdim. Mini etegii eşiniz çok seviyor şort giymiş kuzeniniz böyle davranıyor ve hala önemsemiyorsunuz! Eşinizin arkadaşları size resmen asılıyor ve eşiniz birşey demiyor. Benim pek tasvip edecegim şeyler degil bunlar ama herkes farklı tabii kii. Sizde eşinizini kıskandırın diyecektim ki zaten kıskanmıyormuş. Aklıma başka bir yöntem gelmedi maalesef.

Son düzenleme:

Normal? Maşallah diyelim o zaman size, böyle gereksiz şeyler için birbirinizi üzmüyorsunuz o zaman.

Ama ben kaldıramam, ben ne eşimin arkadaşına bakarım ne de bir komşuma. Eşim de benim arkadaşıma bakamaz, bakmamalı da. Gözüne güzel görünen günün birinde gönlüne de güzel gelirse? Allah muhafaza...

Aldatmak her zaman cinsel yolla olacak değil; birine göz ucuyla bakmak bile bir aldatmadır...
Benim görüşüm bu..
Belki adamın kötü niyeti yoktur; misafirperverlik yapmaya çalışmıştır diyeceğim ama siz bu konuda eminsiniz...
Elbette eşinizi iyi tanıyorsunuz ve bu tavrı hiç hoş değil.
Bu durumu açık açık konuşmalısınız bence.
İma etmekle ya da başka strateji belirlemekle çözülecek bir mesele olmadığını düşünüyorum.
Eminim ki bu durumu ona söylediğinizde ''ne güzel karım beni kıskanıyor'' demeyecektir..
Onun da vereceği bir cevabı olmalı, bu durum ağrına gitmeli...
Sizin yapacağınız konuşma da çok önemli tabiiki..
Yine de umarım ki yanlış anlamışsınızdır/anlamışızdır...

Mesela bu da bana ters geliyor. Arkadaşlarınızı evden uzak tutarak eşinizi kadınlardan uzak mı tutmuş oluyorsunuz ? Dışarıda koskocaman bir dünya var.

Bunu ben de anlamiyorum
ve bana cok sacma geliyor
evlenince kadin erkek her turlu kendini soyutlamasi bekleniyor

Benim arkadaslarima yan gozle bakacak kocaya zaten koca demem ben

Bu tamamen kocanin ne mal oldugunu bilip, kadinlardan soyutlamaya calismak
Halbu ki aldatmak once zihinde baslar illa da fiili olmasina gerek yok

Yalniz cakmalaranin soyledikleri de taktire sayan cinsten
o kadar genislik de bana gore degil :))

konunun detaylarını tam bilmiyorum bir kaç msjınızı okudum bilmiyorum ben çok geniş yapıya sahip bir insan değilim eşimde öyle..ama eşimin arkadaşımı güldürmek için şakalar yapması bana saçma veya şüphelendirici gelmiyor..eşime de öyle onun işyerine gittiğimde onun arkadaşlarıda benimle çok ilgilenirler güldürmeye çalışırlar vs ama eşimin aklına da yanlış düşünceler geldiğini sanmıyorum...

yani konu sahibi arkadaşımız ya da diğer arkadaşlarımız bana cephe almasınlar ama ben büyütülecek bir durum görmüyorum
ki öyle bir şey olacak diye o zaman kocalarımız kimlerle arkadaşlık yaptığımızı bilmesin ya da ne biliiimm biz kocalarımızın arkadaşlarını hiç tanımayalım bence olacak şey değil...
hepimiz sosyal insanlarız ve eşlerin birbirlerinin arkadaşlarını tanımasından yanayım,ki oturulunca hep beraber gezilince hepberaber olalım ki illa arkadaşlarımızın eşli olması gerekmiyor...

bu arada ben kendimi ve eşimi çok kıskanç bilirdim ve bazen bunalırdım bundan sebep ama yine iyiymişiz biz ya

oldukça farklı bir bakış açısı. keşke dedikleriniz gerçek olsa ama gördüm öyle değildi. siz böyle söyledikçe bende kendimi avutuyorum artık ne yapıyım

ben asla eşi evdeyken gitmem misafirliğe eşim beni bilir, o yüzden eşimde hep içeriye giderki bayan arkadaşım rahatsız olmasın. çünkü benden biliyor.yani o yüzden olucağını hiç sanmıyorum. neden öncesinde değilde şimdi.

birde ilaveten sunu ekleyim
komsunun tavugu olayi var
esimin ark oturmaya gideriz
kocalari bana cok ilgi gösterir
ben bunun sebebini anlayabilmis degilim
bu asilma degil baska birsey

arkadaşım basbayağı asılıyorlarmış sana,eşin biliyor mu?

benim arkadaşım gösterişli değildir,o günde oldukça sıradan bir günündeydi ama yapı olarak o biraz cilvelidir bense daha erkeksi

Hiç bir kadının eşini durduk yere böyle bir şeyle suçlayacağını düşünmem, düşünemem.
Kadın için onur kırıcı bir durum bence.
Öyle hissettiyseniz doğrudur.
Ama eşinize ne tepki vereceğiniz sizin insiyatifinizde.
Ben o kadar geniş düşünen yada durumu empati yaparak modernize edecek anlayışta bir yapıya sahip değilim.
Eşim böyle birşeyi yapmaya cüret ederse , sonuçlarının ne olacağını bilir.
Sonucunu bilerek yapıyorsa , göze almış demektir.
Bu kadar net.

Son düzenleme:

anladım kocanız rahatsız olmuyor sizde rahatsınız da bu eşlerin karıları rahatsız olmuyormu,üzüldüm valla. bana bir erkek böyle yapsa helede evli bir erkek ,kendimi eşlerinin yerine koyardım ,asla izin vermezdim. sizinde başınıza gelebilir. kötü hissettiriyor hemde çok ,hala içimden atamıyorum sabahki halini

daha o kadını davet etmem çünkü ,yaşadıklarım aklıma gelecek. çok şaşırdım ve üzüldüm,anlatamıyorum şuan ya,cidden çok kötü oldum

bu kadıncağızı davet etmedin sorun çözülmüş mü oluyor?
dışarıda nasıl kontrol edeceksin kocanı? olay kıskanma kıskanmama olayı değil, bence konuş ki senin yanında yapma cüretini gösterdiği hareketin sonuçlarına katlanmak zorunda kalsın, ayağını denk alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…