Kocamın yaptığı !!!

elinde sicak cay yokmuydu yanlislikla esinin üstüne döküvereydin canimm ay canim canim derdin sonrada canin yandimi canimmm

kafama vuruyorum vallahi şimdi,bu neden aklıma gelmedi içimde rahat ederdi.

evli biiryle flört normal diyorsun yani
bu flort bildigimiz flortmu, ba$ka anlami varda benmi bilmiyorum ki
flort edeceksek niye evlendik o zaman...

kadın güzel olsa ne olmasa ne ayrıca, kadın çirkin olsa eyvallah mı diyeceğiz, yapılan şey şekil ve renk mi değiştirecek, yanlışken doğru mu olacak?
mesele güzellik meselesi değil, kimyaların uyuşması
kadınlara takılmaktan adamları boşluyoruz hanımlar, evli adam yapmamalı böyle şeyler...

eşimle 10 senedir birlikteyiz bu süreçte onun arkadaşları benim arkadaşım oldu benimkilerde onun arkadaşı oldu, koskocaman bi arkadaş grubumuz var, evlisi bekarı farketmez arkadaş arkadaştır benim için, sevgiliyken ben bi yere gidemicek olurdum eşime derdim sen git diye yeri geldi 8-10 kız arkadaşımla takıldı, o yüzden eşin varken kız arkadaşlarını çağırma falan diyenleri anlayamıyorum benim kocam sapık mı, kocamamı güvenmiyorum arkadaşımamı?
amma velakin benim doğumgünümü unutup arkadaşımın doğumgününü hatırlayan koca, kuzenimin şortlu halini kesen koca falanda bana bikaç beden büyük gelir adamı kabak gibi oyarım

Yorumları okumadım ama eşiniz ewdeyken neden arkadaşınızı kahvaltıya çağırıyorsunuz?

sürekli gelir gideriz birbirimize eşim zaten odasına çekilirdi,tamam eşimin şimdiye kadar hatasını görmemiştim, çevrem de hep iyi der hakkında,ama ben yine güvenmezdim çok ,erkek sonuçta .fakat bu kadarını beklemiyordum

bende böyle düşünüyorum olay boyut değiştirebilir,flört mülört derken aşık olurlarsa aldatmada boşanmada kaçınılmaz olur

eşimi bilmesem, sürekli böyle hareketli konuşkan şakacı bi tip olsa dediklerin tamam derim fakat burda durum biraz daha vahimdi

güzel yazmışsın kitty. sen olsan ne yapardın? Allah göstermesin inşallah tabi,düşüncesi bile kötü değilmi? ama merak ettim

tabiki hayır hayatım fakat yani dekolteli filan olsa gözdür kayar derim,bu bana sanki aşık insanın yaşadığı heycan gibi geldi. o yüzden bozuldum açıkcası

bu dertli halimde güldürdünüz beni ,benimde oymam lazım çünkü sinirmi öyle atabilirim. sabah çok kötüydüm.sizler bana destek oldunuz ,yanlış yapmadığımı söylediniz. en azından abartmadığımı biliyorum. anneme gittim annemde bekle diyor bir şey demiyor

bence yanlışın yok hatta bi arkadaş demişya çay döküverseydin diye, yapabilirdim ben ya da Cudananın dediği gibi anında bi odaya çekip höyt diyebilirdim sen iyi sabretmişsin öfkeyle kalkıp zararla oturmamak adına, zaten bişey desende büyük ihtimal ne var sohbet ediyoruz falan dicekti, edepsizliğini kabul eden erkek gördük mü ki

aynen söylesem saçmalama diyecek bana küsecek. sonrasında ben kendimi özür dilerken bulucam. ben konuşmasam oda konuşmayacak.bide işin tuhafı hiç bir şey olmamış gibi aynı yatağı paylaşmamı bekleyecek.bugn bir kez aradı normalde o saatlerde pek aramazdı. hatasını anladı sandım. fakat şuan evde ve tık yok kendisinden. gece ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım bilmiyorum.yatağımı ayırsam kıskançlık yaptığımı,trip attığımı söyleyecek, yatağımı ayırmasam hiç bir şey olmamış gibi benden beklentileri olucak,ne yapıyım sizce?

kızlar ne yalan söyliyim elinde koca bi buketle gelse en azından ilişki için emek veriyorder unutmaya çalışırdım. fakat böyle giderse büyük konuşmak istemiyorum ama boşanıcam,yani boşanmasam bile eskisi gibi olamıycam dolayısıylada boşanmayla aynı olacak

hannah naptın
bi gelişme varmı?
gerideki sayfaları okuyamadım henüz

ya canım aslında çiçekle falan gelsede kıl bi durum olurdu, hani derlerya aldatan erkekler vicdan azabıyla eşlerine çiçek takı falan alırlarmış diye, öyle bi imaj olurdu sanki, yatak ayırma biraz gözlemle bakalım

ben senin yerinde olsam direkt trip yaparım zaten
ne bileyim...ben içime atamıorum, zehrimi akıtmam lazım
tutamıyorum içimde yoksa çatlarım

yorumları okudum bazı yorumlarda kafama soru işaretleri takılı kaldı.... ...bir Türk atasözü der ki ki ateşle barut yanyana durmaz.... ve nihayetinde de doğru demiş... benim arkadaşlarımdan kocama ne...onun arkadaşlarından bana ne... ( yani kimlerle takıldığını bilmek lazım tabiki ama oturup muhabbet konuşma açısından kesinlikle olmaz diyorum ) benim düşüncem bu... ne gereği var kendimi vesvese edip kötü düşüncelerin beynimi sarmasına izin veriyim... yok kocam kur mu yaptı acaba... yada tam tersi kocama sulandı mı şu kız diye....en iyisi ortaya muhabbeti koymıyım ki kafam rahat olsun... şimdi konu sahibi arkadaşın durumuna gelince canım benim gerçekten o kadar sinir bozucu ki şu yaşadığın kelimelerle tarif edilmez... ancak aranızı da bozmamak için sineye çek şimdilikl... zaten arkadaşını da daha çağırmazsın eve ama sonucu belli olmayacak kavga gürültü çıksa elinde kalacak... adam havalara girer sende boş yere sinir küpü olursun.... elde var sıfır.... ama sen yine de tedbir olarak yakın takibe al (tabiki illa bir açığını yakalayacağından diğil allahım da korusun inşallah olmaz böle bişi...ki olursa boşanmak müstehaktır) sakinleş önce... ne yaparsın erkektir nefsine hakim olup bakmamasını beceremiyor işte .... kocanada daha çok ilgi göster... güler yüzünü eksik etme.... güzel bi gece ayır... inşallah rabbim aşkınızı muhabbetinizi artırsın.... evinize huzur versin... selametle...

hannah naptın
bi gelişme varmı?
gerideki sayfaları okuyamadım henüz

hiç bir şey olmamış gibi davranıyor canımbende ya burdayım ,yada mutfakda . hiç bir şey sormadı zaten evin içinde çok konuşmayız. öğlen bi aradı. hatasını anladı sandım ama şuan hiç bir şey olmamış gibi.işin garibi yatağımı ayırmalımıyım,ayırmamalımı? ayırsam trip yapıyorsun ,saçmalama diycek,kendi küsücek, sonunda da ben kendimi özür dilerken bulucam,çünkü ben çaba sarfetmezsem o hiç sarf etmez. bu duruma o alınıcak daha beter içine kapanıcak. yatağımı ayırmasam biliyorum o hiç bir şey olmamış gibi benden bazı şeyler bekleyecek,ne yapıcam bilemiyorum.

bence yatağı ayırma, sonra alışır, ama uyuduğun zaman sırtını dön.

annemde aynısını söyledi bekle ve gözlemle dedi. ama ben içime atan biri değilim,çünkü bu bana daha çok zarar veriyor sabah kendimi nasıl tuttuğumu bi Allah biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…