elinde sicak cay yokmuydu yanlislikla esinin üstüne döküvereydin canimm ay canim canim derdin sonrada canin yandimi canimmm
yok canim buna flört derler
normal aslinda
komsunun tavugu her zaman kaz görünür derler ya
yani komsu daha guzel bakimli halini görürsün
ama kötü amac yok bence
zararsiz flört
kocam rahatsiz olmaz bende rahatsiz olmam
güven meselesi
dedigim gibi zararsiz ama iste haddini asan durumlar ve insanlar olabilir
o zaman baska tabi
Yorumları okumadım ama eşiniz ewdeyken neden arkadaşınızı kahvaltıya çağırıyorsunuz?
Normal? Maşallah diyelim o zaman size, böyle gereksiz şeyler için birbirinizi üzmüyorsunuz o zaman.
Ama ben kaldıramam, ben ne eşimin arkadaşına bakarım ne de bir komşuma. Eşim de benim arkadaşıma bakamaz, bakmamalı da. Gözüne güzel görünen günün birinde gönlüne de güzel gelirse? Allah muhafaza...
konunun detaylarını tam bilmiyorum bir kaç msjınızı okudum bilmiyorum ben çok geniş yapıya sahip bir insan değilim eşimde öyle..ama eşimin arkadaşımı güldürmek için şakalar yapması bana saçma veya şüphelendirici gelmiyor..eşime de öyle onun işyerine gittiğimde onun arkadaşlarıda benimle çok ilgilenirler güldürmeye çalışırlar vs ama eşimin aklına da yanlış düşünceler geldiğini sanmıyorum...
yani konu sahibi arkadaşımız ya da diğer arkadaşlarımız bana cephe almasınlar ama ben büyütülecek bir durum görmüyorum
ki öyle bir şey olacak diye o zaman kocalarımız kimlerle arkadaşlık yaptığımızı bilmesin ya da ne biliiimm biz kocalarımızın arkadaşlarını hiç tanımayalım bence olacak şey değil...
hepimiz sosyal insanlarız ve eşlerin birbirlerinin arkadaşlarını tanımasından yanayım,ki oturulunca hep beraber gezilince hepberaber olalım ki illa arkadaşlarımızın eşli olması gerekmiyor...
bu arada ben kendimi ve eşimi çok kıskanç bilirdim ve bazen bunalırdım bundan sebep ama yine iyiymişiz biz ya
Hiç bir kadının eşini durduk yere böyle bir şeyle suçlayacağını düşünmem, düşünemem.
Kadın için onur kırıcı bir durum bence.
Öyle hissettiyseniz doğrudur.
Ama eşinize ne tepki vereceğiniz sizin insiyatifinizde.
Ben o kadar geniş düşünen yada durumu empati yaparak modernize edecek anlayışta bir yapıya sahip değilim.
Eşim böyle birşeyi yapmaya cüret ederse , sonuçlarının ne olacağını bilir.
Sonucunu bilerek yapıyorsa , göze almış demektir.
Bu kadar net.
kadın güzel olsa ne olmasa ne ayrıca, kadın çirkin olsa eyvallah mı diyeceğiz, yapılan şey şekil ve renk mi değiştirecek, yanlışken doğru mu olacak?
mesele güzellik meselesi değil, kimyaların uyuşması
kadınlara takılmaktan adamları boşluyoruz hanımlar, evli adam yapmamalı böyle şeyler...
eşimle 10 senedir birlikteyiz bu süreçte onun arkadaşları benim arkadaşım oldu benimkilerde onun arkadaşı oldu, koskocaman bi arkadaş grubumuz var, evlisi bekarı farketmez arkadaş arkadaştır benim için, sevgiliyken ben bi yere gidemicek olurdum eşime derdim sen git diye yeri geldi 8-10 kız arkadaşımla takıldı, o yüzden eşin varken kız arkadaşlarını çağırma falan diyenleri anlayamıyorum benim kocam sapık mı, kocamamı güvenmiyorum arkadaşımamı?
amma velakin benim doğumgünümü unutup arkadaşımın doğumgününü hatırlayan koca, kuzenimin şortlu halini kesen koca falanda bana bikaç beden büyük gelir adamı kabak gibi oyarım
bu dertli halimde güldürdünüz beni ,benimde oymam lazım çünkü sinirmi öyle atabilirim. sabah çok kötüydüm.sizler bana destek oldunuz ,yanlış yapmadığımı söylediniz. en azından abartmadığımı biliyorum. anneme gittim annemde bekle diyor bir şey demiyor
bence yanlışın yok hatta bi arkadaş demişya çay döküverseydin diye, yapabilirdim ben ya da Cudananın dediği gibi anında bi odaya çekip höyt diyebilirdim sen iyi sabretmişsin öfkeyle kalkıp zararla oturmamak adına, zaten bişey desende büyük ihtimal ne var sohbet ediyoruz falan dicekti, edepsizliğini kabul eden erkek gördük mü ki
aynen söylesem saçmalama diyecek bana küsecek. sonrasında ben kendimi özür dilerken bulucam. ben konuşmasam oda konuşmayacak.bide işin tuhafı hiç bir şey olmamış gibi aynı yatağı paylaşmamı bekleyecek.bugn bir kez aradı normalde o saatlerde pek aramazdı. hatasını anladı sandım. fakat şuan evde ve tık yok kendisinden. gece ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım bilmiyorum.yatağımı ayırsam kıskançlık yaptığımı,trip attığımı söyleyecek, yatağımı ayırmasam hiç bir şey olmamış gibi benden beklentileri olucak,ne yapıyım sizce?
hannah naptın
bi gelişme varmı?
gerideki sayfaları okuyamadım henüz
hiç bir şey olmamış gibi davranıyor canımbende ya burdayım ,yada mutfakda . hiç bir şey sormadı zaten evin içinde çok konuşmayız. öğlen bi aradı. hatasını anladı sandım ama şuan hiç bir şey olmamış gibi.işin garibi yatağımı ayırmalımıyım,ayırmamalımı? ayırsam trip yapıyorsun ,saçmalama diycek,kendi küsücek, sonunda da ben kendimi özür dilerken bulucam,çünkü ben çaba sarfetmezsem o hiç sarf etmez. bu duruma o alınıcak daha beter içine kapanıcak. yatağımı ayırmasam biliyorum o hiç bir şey olmamış gibi benden bazı şeyler bekleyecek,ne yapıcam bilemiyorum.
ya canım aslında çiçekle falan gelsede kıl bi durum olurdu, hani derlerya aldatan erkekler vicdan azabıyla eşlerine çiçek takı falan alırlarmış diye, öyle bi imaj olurdu sanki, yatak ayırma biraz gözlemle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?