evliliğiniz kaç yıllık?
niye soruyorum,bunlar zamanla oturacak şeyler.zamanla senin nelerden hoşlandığını öğrenir umarım.
hem seni çok iyi anlıyorum,cinsellik çift taraflı yaşanması gereken bişey,kadın istemeden olduğunda işkence gibi olur.
ama bildiğim tek gerçek;her erkek sevişirken,yada sonunda eşini mutlu ettiğini bilmek ister,onlar için asıl doyum o'dur.
ön sevişmede,iyi bi dille söylemeye çalış bence.sert çıkma,kırıcı olur,erkektir gururu incinir.
kadın olmak çoooook zoooor.
pisicik "dişini fırçalayıp gelene kadar bende sana bir süpriz hazırlayacagım" fikrini çok tuttum harikasın
sertlik konusunda da ona böyle yapınca çok hoşuma gidiyor diye yönlendirmeye çalışıyorum, başka türlü anlamıyor bizimki, her seferinde onu uyarmak zorundayım,"bu yaptığın hoşuma gitti devam et" şeklinde yapacak başka bişiii yok, kızlar sağolun, çok moral verdiniz bana.
kesinlikle katılıyorumcanım nevarki altüsttü iki dakikanızı alır...kesinlikle dişlerini yıkamadan eşim yataga giremez hadi girdi diyelim ozaman kesinlikle öpmem kesinlikle tiksindiğimi belli ederim..(oda bu durumda hemen dişlerini yıkar:)) )
canım unutmasına müsade etmiyeceksin acı çekerek beraber olunurmu?benim de hakkım derim zevk almak ... sanki elinden kaçıyormuyum bana bırak kendini de mesela...:))kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?