kocamın yaptıkları hoşuma gitmiyor

hersey senın elınde konturolde sen nasıl yonlendırılsen o oyle hareket eder benb oyle yapıyom sen yonlendır ve sevısme tarzlarını sen belırle daha rahat edsersın

aman ya ne zor işler böle bunlar neden hem olab kadınlara oluyo orasınıda bi türlü çözmüş değilim sende onun canını acıtsan ama bunu nasıl yaparsın bilemem

dön arkanı yat.tavrını koy.ya seni dinlesin rahatsız olduğun konulara özen göstersin ya da isteklerine cvp verme.herşey erkeklerin istediği gibi olmak zorunda değil.okadarrrrr:))

evet canım işin biraz zor ama zamanla herşey rayına oturcak emin ol,bir dönem bende yaşamıştım aynı şeyler hatta içime atıp dışa vuramamaktan 2 yıl psikolojik tedavi gördüm ve şu anda seni çok iyi anlayabiliyorum,ama biraz daha sabret canım her şerde bir hayır vardır allah yardımcın olsun...a.s.

ben ne biliim ama olsun fikrimi söyliycem genede. tam böle ilişkiye başlarken hani geri dönemiyceği bi noktaya geldiğinizde ama tam da başlamadığınızda desen ki bu sefer benim istediğim gibi olucak, şımarık bi edayla, yoksa yapmam desen? belki bi işe yarar??

Bu konuda tek bişiy söğleyebilirim cinsellik iki taraflı olduğunda zevk verir tabiki.İşin zor ama konuşarak her şey yoluna girer oda biraz zaman umarım oda yaptığı yanlışlığın farkına varır.

ayyy valla zor bi durum ya.ama vardır bi çaresi.bıkmadan usanmadan konuşmayı denesen diyorum.bakarsın anlar.yada çok ileri bir durumsa birlikte evlilik danışmanına gidin.ikiniz birlikte.belkide yardım alması gerekiyodur.Allah yardımcın olsun canım.yinede umudunu hiç yitirme:teselli::sm_confused:CADIARZU

evet bu zor bir durum ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum ama eşinin düzeleceğini pek sanmıyorum ben ve eşini sevdiğini söylemişsin ama bu durum zamanla sevgini de kesinlikle bitirecektir

kesinlikle katılıyorum

bence normal zamanda değil de yatakta söyle mesela: daha yumuşak ol, yada biraz yavaş ol gibi... ama ağız kokusuna sakın katlanma zor birşeydir mutlaka sana yaklaşacağı zaman uygun bir dille dişlerini fırçalamasını söyle. eşim sigara içer benim de ama çok dikkat eder temizliğine. sonuçta senin zevk alman da eşin için önemli bunu açıkça belirt.her seferinde çekinmeden söyle bence o zaman daha etkili olursun.

yaaa zorla olurmu hiç sanki tecavüz eder gibi istemeyerek yapıyorsundur benimkide bakımlı ve titizdir şükür

Sende ona karşı sert ol..senin canını acıttıgı gibi sende onun canını acıt..ama savaşır intikam alır gibi degil..mesela deki ona..bu sefer bi degişiklik yapalım hakimiyeti bende olsun..sende en sexsi kıyafetlerini giy hazırlan aldırma agız kokusuna falan boşver dayan biraz degişiklik sözünü ve seni öyle hazır şuh görünce zatn atlar hemen..kontrolü eline al kendini sana bırakmasını sagla..önce yumuşak başla yavaş yavaş dozu arttır sexs oyunları teklif et o aşamadan sonra zaten itiraaz edemez gizemli davranki daha çok kanı tutuşsun..bazı nesneler kullan saten sabahlık kemeri gibi yumuşak dokunuşlar ardından hafif hafif dozu arttırark canını yak (bunun bi çok yöntemi var ama burda söylersem banlanırım) ve finali yapabilirsin bak bakalım o zaman bi daha sana böyle davranabiliyormu???Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen

yorum yazan arkadaşlara sesleniyorum kızın moralini niye bozuyosunuzki?yok değişmezde ,işin zorda biraz olaya pozitif yaklaşın canım hayatta uğraşıp çabaladıktan sonra zor diye birşey yoktur bence .birgün mutlaka değişecektir .belkide arkadaşımız kendini yeterince ifade edemiyordur.

Kaçınılmazsa zevk almaya bak derim ben...

Ama dişler konusunda soğan sarımsağa katılıyorum...

Arkadasim gercekten isin zor bu tür seyler ne kadar esimi seviyorum desende seni sogutmaya basliyacak ona anlatmakla kalma sende ona yasat mesela onun sana davrandigi gibi davran acitacak sekilde isir gözunun icine bak tepki verdiginde benimde canim boyle yaniyo yada bende böle hissediyorum sen yapinca de.Yoksa bölr gider olanda sana olur

pardon ben merak ettim siz kac senedir evlisiniz. bunlar sonradanmı cıktı ortaya yani eskiden böyle degildide şimdimi böyle hissediyorsun...

zamanla düzelüir umarım canaını sıkma ve kendini sogutma öyle konustukca aklına getirdikce dahada sogursun ona göre

:1shok::1shok:Bu konu beni aşartatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…