kocamın yaptıkları hoşuma gitmiyor

duygularıma ancak bu kadar tercüman olunurŞenizŞeniz
:Roflol::Roflol:

allah kolaylık versin valah zor işiniz ayy bakalım biz evlenince nelerle karşılaşacaz :)

Merhaba Soğumanizi Gerektirecek Birşey Yok Bence.soğumanizin Başka Nedenleri Olabilir.ilk önce Bunu Düşünün Bence.mutluluklar...

neden hemen soğuma eşe karşı olurmu öyle şey eğer ağzı soğan kokuyorsa ilişkiye gireceğiniz günleri az çok tahmin edersin soğanlı sarmısaklı şey yapma sigara kokusuna gelincede ağız kokusunu sadece diş fırçalamak geçirmez onun yerine yatmadan önce bir bardak nescafe ne biliyim yoğurt yedir ama ağzı sigara koktuğu için değil ne biliyim akşam sana şeker aldım al ye de fakat bunları ona hizmet ediyormuş gibi yap ona ağız kokundan iğreniyorum diyerek yaptırma dişlerini yıkamasınıda birliktelik için değil dişinde çürük var hayatım büyümesin veya dişlerin sararmış de bak nasıl işe yarıyor öbür konuya gelincede bir arkadaşım yazmış burda ilişkiyi sen yönlendir ve onu cezbet kılı kıpırdamaz o zaman bak gör

sana yaptıklarının aynısını yap bence mesela sende sarmısak ve sogan yiyerek yataga girve sende onun gögüs uclarını ısır ve sana yaptıklarının aynısını yap bakalım o zaman belki seni anlar sonucta konuşmak yetmediyse sende başka yolu dene

tek tavsiyem sana bu olayı çok araştırdım sevişme sırasında o o şekilde yapınca kalkmak istediğini söyle ve bunu ona açıkça sevişmede belli et çünkü erkek milleti konuşmak yerine bazende hareketler sayesinde anlayabiliyo bişiyleri bu işe yarayacaktır

Bak şekerim Eşin Nasilsa Işe Filan Gidiodur Dimi Sende Boynuna Bir Gül Kondursan Bakalim Bundan Ne Kadar Zevk Alicak...bi Süre Sonra Konuşamadiiiz şyleri Konuşursunuz ...sevgiler

insan sevdiği insanın ağız kokusundan tiksinirmi enteresan ... bence eşini sevmiyorsun yada sıkılmışsın ...

insan sevdiği insanın ağız kokusundan tiksinirmi enteresan ... bence eşini sevmiyorsun yada sıkılmışsın ...

ben senin dediğine katılmıyorum sevgiyle bunu aynı tutamazsın insan sevdiği için herşeyede katlanamaz ki bence saygı yok mesafe yok insanın herkesle mesafesi olmalı bu eşinle bile bence bak o zaman herşey nasıl güzel olur

ben evli değilim ama iki tarafında temizliğine ve hijyene dikat etmesi gerektiğini düşünüyorum.çünki seks çok özel bir ilişkidir ve pamuk ipliğine bağlıdır.en ufak bir terslik sizi soğutabilir.

Şeniz
ŞİMDİ YENİ ŞEKERLER VAR ÇOKTA İŞE YARIYOR
ROKKO VEYA NEYDİ DİLE YAPIŞTIRILANLAR LİMONU ÇİLEĞİ NANESİ AKLINA GELİDKÇE ELİNİNALTINDA HAZIRDA TUT ÖNCE KENDİN AL SONRA ÖPERKEN AĞZINA UZATIVER HEM NE SİTEDİĞİNİ ANLAR HEMDE NEFESİ TAZALENİR BENCE DENEYİN

canım sana tavsiyemm sende şiddet uygulaa sendee çek bakalım orasını burasınıı nasıl oluyorr tekme bile att mümkünsee kelebek gibi uç arı gibi sok

herkesin tarzı farklıdır,demek ki eşiniz sert seviyor...bunca yıllık evlisiniz hala huyunu anlayamadınız mı?
siz yumuşak olmasını istiyorsunuz ama o bundan zevk almıyor demek ki,birbirinizi idare etmeyi öğreneceksiniz arkadaşım...
bu ikinizin arasındaki bi şey...ve bana fazla özel geldi

bak birtanem bence onun senden nasıl beklentileri varsa seninde ondan olması çok doğal insanlar konuşarak herşeyi aşabilir eğer senin canını acıtıyorsa bunu ona söyle ama tabii tatlı bir dille mesela akıl vermiş gibi olmasın ama bence ona itici olduğu o şekilde davrandığında ondan soğudunu bunun seni yıprattığını ve cinsel ilişkinizden zevk almadığını açık açık söyle bence bak benim müstakbel eşim ( bu arada nikah tarihimizi aldık 24.07.2008 ) çok ıslak öpüsüyordu ama öyle böyle değil ve ben hiç birşeyden tiskinmem ama agızdan gelen her türlü sıvıdan tiskinirim bunu ona söyledim uygun bir dille zevk almadığımı rahatsız olduğumu ve bana itici geldiğinden öpüşmeden kaçındığımı ve inanki çok özen gösteriyor şuan ve öpüşmeler bir o kadar ateşli oluyor:) bak birtanem o belki kırılıcak yada ezilecek bu konuşmada ama ağırlığını koy yazık günah sanada evliliğinede böyle bir sebebden dolayı evliliğiniz bozulmasın inşallah herşey düzelir ve bu sorunu giderirsiniz el birliğiyle :) herşey gönlünce olsun tatlım

bak birtanem bence onun senden nasıl beklentileri varsa seninde ondan olması çok doğal insanlar konuşarak herşeyi aşabilir eğer senin canını acıtıyorsa bunu ona söyle ama tabii tatlı bir dille mesela akıl vermiş gibi olmasın ama bence ona itici olduğu o şekilde davrandığında ondan soğudunu bunun seni yıprattığını ve cinsel ilişkinizden zevk almadığını açık açık söyle bence bak benim müstakbel eşim ( bu arada nikah tarihimizi aldık 24.07.2008 ) çok ıslak öpüsüyordu ama öyle böyle değil ve ben hiç birşeyden tiskinmem ama agızdan gelen her türlü sıvıdan tiskinirim bunu ona söyledim uygun bir dille zevk almadığımı rahatsız olduğumu ve bana itici geldiğinden öpüşmeden kaçındığımı ve inanki çok özen gösteriyor şuan ve öpüşmeler bir o kadar ateşli oluyor:) bak birtanem o belki kırılıcak yada ezilecek bu konuşmada ama ağırlığını koy yazık günah sanada evliliğinede böyle bir sebebden dolayı evliliğiniz bozulmasın inşallah herşey düzelir ve bu sorunu giderirsiniz el birliğiyle :) herşey gönlünce olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…