kocamın yaptıkları hoşuma gitmiyor

.............................................................................................

Son düzenleme:
sertlikten hoşlanıyor sanırım ama bu hoşlanma senin canını acıtıyorsa ve bunu bile bile aynısı yapıyorsa sadistlikten başka bişey değil bu .

bence sende onun gıbı davran bı sure dene bakalım zevkten cok canı yansın belkı anlar.....

kişisel bakımına özen göstermiyo olması hoş değil tabi,sert davranıyosa demekki sert hareketlerden hoşlanıyo yani yumuşak davranmaya çalışsa da ,kendi o anda öyle zevk aldığı için istem dışı tekrar sertleşir..en iyi çözüm iletişimde tabi..konuşmak lazım usulünce..

Evlilik bu alinganlik ta neymis, sole acik acik sigara icme kokusu hosuma gitmiyo midemi bulandiriyo de..sertlige gelincede caninin yandigini sole cnm ne var bundaa..

konuşmadan hiç birşey olmaz.
gülümseyerek,aşkım sigaranın kokusu çok ağırlaşmış ağzında bi fırçalarmısın desen
bence gider fırçalar.
aşkım acıyor çekme öyle lütfen desen çekmeye devam etmez değil mi?
biz birbirimizin ağzı koksa söyleriz.gider fırçalarız ne olucakki insanlık hali.
içine atıyorsun yok yere kendi kendine soğuyorsun eşinden.

canım sen en güzeli protesto et .dişini fırçalamadan olmaz de .hatta hadi erkegim gibisnden sözler söyle adam bak dişlerini nasıl fırçalıyor.bide sert hareketlerinden dolayı canının yandıgını çok yandıgını bunuda sexten sogudugunu söyle.o zaman anlar.ama seni çok seviyorum falan laflarınıda söylemeyi ihmal etme poh pohlanmayı çok severler.kolay gewlsin

Canim insanlik hali bazen eşimin ağzi kokuyo ama ben onu incitmeden hadi beraber dişlerimizi firçalayalim öyle yatalim derim direk ona ağzin kokuyo demem erkekler çabuk alinir helede böyle konularda

demek adam vahşi sevişmekten hoşlanıyomuş sende vahşi ol biraz orasını burasını tırmala acıtsen öleysen bende böleyim de ayol dişlere gelince sen yatmadan dişlerini fırçala ve fırçaladığını ona göster belli et oda fırçalama htiyacı hissedecektir....

arkadaşlar çok yardımcı oldunuz yani kıza
yorumlarınız beni bile gülmekten öldürdü
şöyle bilen biri cevaplasın bu soruları ya
ama yorum yazın ha ihmal etmeyin
yoksa ben nelere gülecem
çok sağolun
moral depoluyorum sayenizde

kiz adam kendimi tutamiyorum diyomus isteyerek yapmiyodur
sen herseyi her seferde söyle o zaman kulagina küpe olur belki

ay ne güldüm ne güldüm aslinda bende cok önem veriyorum daha yatar yatmaz disler fircalandimi .koku gibi bir sorun yok ama.yinede tedbiri elden birakmayalim aslinda cinselligi kendiniz istdeiginiz icin yaptiginizda tadi cikiyor.nur icinde yatsin kayinvalidem derdiki "Erkeginizi elinizde tutmak istiyorsaniz sizden baskasini gözü görmesin istiyorsaniz ,yatakta esinizinin O...U olacaksiniz derdi.yani önceden anlamazdim ama simdi hak veriyorum.hos baskasina bakan gözelri oyarim o baska mesele..sevgiler arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…