İşin zor şekerim konuşmaktan anlamıyorsa napıcaksın ki sende aynı şekilde davransan acaba anlar mı?
İşin zor şekerim konuşmaktan anlamıyorsa napıcaksın ki sende aynı şekilde davransan acaba anlar mı?
ellerini yatağa bağla :) sonra da yavaş yavaş istediğini yap.böle de zevkli olabileceğini hiseetir eşine..
anaaam böle şeleri de nerden biliyosam :uhm::sm_cool:
hüzün yılı kız burayamı atladın şimdide ayol konu kapanıyo farklı yerlere geçioz çık git kocacığının yanına kız hadi
istemiyosa sende dön poponu yat bacımmm ilerdede elinde koz olur işte senin box maçın yokmu dersinn :)yada deki bırak box maçını gel biz maç yapalım zati şu sesleri tam olarak anlayamadım hadi de :)
kocamın sevişirken bana yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor,bana yaklaşımı beni itiyor ama belli etmemeye çalışıyorum sonuçta eşimi seviyorum.
hatta ağız kokusundan bile tiksiniyorum,sigara içtikten sonra iyice tuhaflaşıyor sanki ve dilini kullanış şekli çok hızlı ve sert geliyor mesela, her hareketinde sert ve abartılı davranıyor bana, göğüs uçlarımı çekerken canımı acıtıyor, yani yumuşak değil bana karşı...bunu onunla önceden defalarca konuştum, bi süre dikkat ediyor gibi olsa da yine aynı hale dönüyor, kendimi tutamıyorum diyor. İyice soğumaya başladım ben eşimden.
aranızda benzer şeyler hisseden ya da tavsiyesi olan var mı?
adam ıstemıyo nan beni napımbox ızlıcekmıs kovuyo benı ayuuu:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?