kocamın yaptıkları hoşuma gitmiyor

bak birtanem bence onun senden nasıl beklentileri varsa seninde ondan olması çok doğal insanlar konuşarak herşeyi aşabilir eğer senin canını acıtıyorsa bunu ona söyle ama tabii tatlı bir dille mesela akıl vermiş gibi olmasın ama bence ona itici olduğu o şekilde davrandığında ondan soğudunu bunun seni yıprattığını ve cinsel ilişkinizden zevk almadığını açık açık söyle bence bak benim müstakbel eşim ( bu arada nikah tarihimizi aldık 24.07.2008 ) çok ıslak öpüsüyordu ama öyle böyle değil ve ben hiç birşeyden tiskinmem ama agızdan gelen her türlü sıvıdan tiskinirim bunu ona söyledim uygun bir dille zevk almadığımı rahatsız olduğumu ve bana itici geldiğinden öpüşmeden kaçındığımı ve inanki çok özen gösteriyor şuan ve öpüşmeler bir o kadar ateşli oluyor:) bak birtanem o belki kırılıcak yada ezilecek bu konuşmada ama ağırlığını koy yazık günah sanada evliliğinede böyle bir sebebden dolayı evliliğiniz bozulmasın inşallah herşey düzelir ve bu sorunu giderirsiniz el birliğiyle :) herşey gönlünce olsun tatlım

İşin zor şekerim konuşmaktan anlamıyorsa napıcaksın ki sende aynı şekilde davransan acaba anlar mı?

arkadasım özür dilerim ama bu yorum çok hoştu yanı...
gözümün önünde canlandırdım da arkadasımız eşinin anlaması ıcın ona aynı şekilde davranırsa eşi ruh eşini yakaladıgını dusunup daha mutlu olabılır..
ayrıca görüntü olarak bakarsak birbirini çekiştiren, orasını burasını kopartan, saçını basını yolan, bıyığını çekiştiren bi çift insan.. neymiş efendim ilişkiye giriyorlar... :roflol:
:roflol:

sorunu olan arkadasım sana gelince.. seni anlıyorum..
ama eşine bırbırınıze yaklastıgınız anda sessızce hatırlatabılırsın şöyle yapman dha cok hosuma gıdıyor.. yada ilişkiden önce dişlerimizi fırçalasak daha iyi olur, bana en çok şunu yapman hoşuma gidiyor, öyle yapıcagına böyle yapsan daha cok tahrık olucam vs gibi..
umarım en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız canım..
sessiz kalarak hiç tepki vermezsen bir sonuca ulasamazsın o senın hoşlanmadıgını yada rahatsız oldugunu anlamayabılır tam tersıne bu durumdan memnunsun sanır..
isteklerini ve hoşlandıgın seylerı dile getirmelisin.. yerimseniben

dişlerini fırçalamasını açıkça söyle canını yaktığında da
hooop yavaş falan detatlicadiarzu şaka bir yana dişlerini gerçekten söyle
anlayışlı olacaktır eminim ki ben eşime ellerini bile yıkatıyorumyerimseniben
yapmak zorunda çünkü herşeyden önce sağlık daha önemlia.s
boşuna millet hastalık kapmıyor canım ve iyi ki sigara içen bir eşim yok
ikimizde içmiyoruz:asigim:

canım
senin istemediğin şeyin sana ısrarla yapılması tacizidir.
bence eşinin temizlik alışkanklıklarını değiştir. ve cinselliğinde biraz dominant ol..
yani ilşkiyi sen öyle bir yönet ki, herşeyi senin ellerine teslim etsin..

aksi taktirde bu tacizler sende sıkı bir soruna yol açar..psikolojin bozulur..ufak gıcırdamalarda kapıları yağla ki..tamamen menteşiyi değiştirmek zorunda kalmayasın:)

geçmiş olsun canım.

ellerini yatağa bağla :) sonra da yavaş yavaş istediğini yap.böle de zevkli olabileceğini hiseetir eşine..
anaaam böle şeleri de nerden biliyosam :uhm::sm_cool:

ellerini yatağa bağla :) sonra da yavaş yavaş istediğini yap.böle de zevkli olabileceğini hiseetir eşine..
anaaam böle şeleri de nerden biliyosam :uhm::sm_cool:

bence de bu cok mantikli
iliskideki pozisyonunuzu degistirin ve kontrolu siz ele alin.
gerci hevesiniz kalmis mdir bilmiyorum ama :sm_confused:

hüzün yılı kız burayamı atladın şimdide ayol konu kapanıyo farklı yerlere geçioz çık git kocacığının yanına kız hadi

istemiyosa sende dön poponu yat bacımmm ilerdede elinde koz olur işte senin box maçın yokmu dersinn :)yada deki bırak box maçını gel biz maç yapalım zati şu sesleri tam olarak anlayamadım hadi de :)

istemiyosa sende dön poponu yat bacımmm ilerdede elinde koz olur işte senin box maçın yokmu dersinn :)yada deki bırak box maçını gel biz maç yapalım zati şu sesleri tam olarak anlayamadım hadi de :)

ben ona box macı yapacam merak etmesın kırk yılın basında libidom tavana vurdu adam beni ıstemıyo :icecream:

owww ağız kokusu zor bir durum..
mesela bizdede eşim sigara kullanmaz ama ben kullanırım..
bilirim içmeyene kötü kokar onun için sık sık dişlerimi fırçalarım ve karanfil kullanırım hijyen çok önemlidir...
hatta benim yatak odamda komüdinimin üzerinde küçük bir kutum var ve içinde sürekli karanfillerim olur...
muhakkak hergece yatağa yattımıda ağzıma bir tane atarım...
belki rahatsız olur ama bana söyleyemez diye ben tedbirimi alırım...
sende ona deki karanfil çok faydalıymış falan de kandır sürekli cebinde taşısın dişlerini fırçalamasa bile en azından karanfille bu kokuyu giderir...

yeni evliyken benim de aynı sorunum vardı canım o benim canımı yaktıkca bende onun canını yaktım.şimdi cok dikkatli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…