belliki sertlikten hoşlanıp öyle zevk alıyo yapacak bi şey yok.şekerim yapacağın tek şey sende aynı şekilde olmayı deneyeceksin yatmadan önce sarımsak ye kötü kok canını yak zevk alamasın belki anlar...
belliki sertlikten hoşlanıp öyle zevk alıyo yapacak bi şey yok.şekerim yapacağın tek şey sende aynı şekilde olmayı deneyeceksin yatmadan önce sarımsak ye kötü kok canını yak zevk alamasın belki anlar...
biz 5 yıllık evliyiz ve bu konuda birbirimizi tanımak için yeterince zaman geçirdiğimize inanıyorum.o aslında daha çok kendini düşünüyor diğer erkekler gibi, hızlı ve sert olduğu zaman onu farklı şekilde yönlendirmeye çalışıyorum ama ben istiyorumki o kendisi bilsin artık ki biliyor da neden hoşlandığımı ama kendi hoşuna giden şeyleri yapmayı tercih ediyor çoğunlukla.
bi de benim istediğim şekilde olduğunda benim orgazm olduğumun, diğer durumlarda ise olmadığımın da farkında...ama dediğim gibi durum değişmiyor...
Konuşmaktan anlamıyorsa sende birleşme cezalandır bakalım tutumu ne olacak?
Konuşmaktan anlamıyorsa sende birleşme cezalandır bakalım tutumu ne olacak?
tatlicadiarzucum, inan ceza ona değil de sadece bana dert olur, onun için problem olmaz, eşim mastrbsyn yapmayı da sever çünkü. sen istemiyorsan ben hallederim der.
tatlicadiarzucum, inan ceza ona değil de sadece bana dert olur, onun için problem olmaz, eşim mastrbsyn yapmayı da sever çünkü. sen istemiyorsan ben hallederim der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?