Kocamin yıllardır görüştüğü bayan arkadaşıyla gizli buluşmaları

Bencede boşanmak istemeyecek yoksa coktan bosanıp hayatına bakardı...
Bu düzene alışmıs alıştırmış..

Zor bir süreçtesiniz ama sizin için tek tavsiyem Boşanmanızdır. İçinizde ki bu şüpheler yaşadıklarınız sizi yer bitirir.

Düzenler kolay kurulmuyor, kolay da yıkılmadığını biliyorum ancak sorunlar olan bir evliliğe 2. çocuğu dünyaya getirmişsiniz, bu zaten çok uzun zamandır durumu yadsıdığınızın kanıtı
Eşinizin insanlara kendisini bekar olarak tanıtması ve sizin sürekli bunu yakalamanız çok acı, sizin ve evlatlarınızın varlığını inkar ediyor adam. Evliyim ve kaçamak yapıyorum diyen adamlardan değil buna dikkat edin, sizi yok sayıyor bunu yaparken. Bu duruma göstermiş olduğunuz tepkiler, sürekli aldatılmaya katlanma bana biraz sorunlu bir kişiliği düşündürdü. Eğitimli, donanımlı bir insan ve üstelik de anne olarak çok sağlıklı görmedim bakış açınızı. Bence biraz özgüven kazanmanız, yaşadığınız haksızlığı açık ve net görmeniz lazım, belki de yardım almanız gerekli. Her durumda bu şekilde bir ömür geçiremeyeceğiniz aşikar, toparlanmaya ve doğru düşünmeye çalışın, hem kendiniz hem de çocuklarınız için.

Bende şu kızları aramanızı anlayamıyorum.
İnsan kendini neden böyle bir duruma sokar .. Senin problemin eşinle elin kızlarıyla değil.. arkandan da gülmüşlerdir. .
Kıza sizde alet olmayın demişsin de o kız olmaz diğeri alet olur.. zira eşinin zihniyeti ortada .

Ama ben çok net eminim boşanmayacaksınız. .. çünkü gururlu bir kadın kızları aramaz adamı kapının önüne çoktan koyardı..

Sizde süpheli tavirlar içine girin .Suslenip çıkin telefonlarina geç ve tutarsız cevap verin .Arkadaşlarınızla yemeklere ćıkın .Geç gelin .Onu asla arayıp sormayın ilgisiz olun .Nerdesin nerdeydin asla demeyin .
Zaten bosanmış gibi aynı evde yaşayın .Her isinizi o yokmus gibi halledin .Bosanmaya alışırsiniz belki daha kolay olur.
Sormaya baslarsa çok normal gibi arkadasım var deyin .Sakın misilleme olduğunu belli etmeyin tutun kendinizi.
Artık gerisi kolay .

Hanımefendi
siz eger akademisyenseniz ve ayrılıga cesaretınız yoksa bız sıze ne yapalım yahu?
desen kı ev hanımıyım , saclarımı supurge ettım yınede bı anlarım muallakta kalmıs derım, ne mecburıyetınız var kı allah askına?

C

Cok güzel anlatmisiniz lakin herkesin başarısız olduğu bi şey vardır. Her ne kadar çabalasam da benim de başarısız bi evliliğim oldu. Kabul ediyorum
Bu sizden kaynaklanan bir sey degil kendinizi niye suclu hissediyorsunuz ki ortada bir suc ve suclu varsa esiniz..sorun kendinize ne ara bu hale geldik neden bu adam bu sekilde..daha ilk cocugunuzda sinyalleri vermis ama hep biz bayanlar duzelir deriz ya oyle umut ederiz..gercekten cok sabirliymissiniz ama bence artik esiniz iyice terbiyesizlige vurmus olayi...haberiniz oldugunu bilmiyor mu...bence tezinizi tamamlamaniza ne kadar sure var bilmiyorum ama tezi tamamladiginiz gun basin tekmeyi ona...su an kendinizi isinize odaklamak istiyorsunuzdur haliyle ki kolay bir is degil tez hazirlamak...umarim hersey gonlunuzce olur...mesela agiz arasaniz x bir arkadasinizin esi yapiyormuscasina boyle birseyler konussaniz esinizle bakalim tebkisi ne olacak o tarz bir olaya..

ben becerip boşanamdım sanada boşan demeyeceğim.ikiçocuğu tek başına büyütmek zor.burda millet boşan boşan der ama iki çocuk yardımsız nasıl büyütülür.adamlar boşanınca haftada bir görüyor çocuğunu kalan günler annenin sırtına yük.boşanma da demem çünkü bölede yaşanmıyor emin ol.hayat çok güzel ama o hayat çocuklar küçükken zor be canım.iki ucu şeyli deynek.Rabbim yol göstersin sana.

Akademisyenim Tezim bitince Yard. Doç. Olacağım insallah.

Boşanmaya cesaret edemedim.

Şu iki cümleni bi daha oku
Neler yapabilecekken yapmayıp bu hayatı kendine reva gördüğnü bi düşün
Hayır hiç bir mesleği olmayan kadınlar gerekli tepkiyi gösterip yeri geliyo merdiven siliyo ama layık olduğu şekilde yaşıyo
Çok yanlışsın, olayları çözmeden üstünü örtmüşsün ondan sonra ver elini ikinci çocuk

Cnm ne düşündüğünü suan merak ettim kafanda bi sonuca vardın ??acaba diyorum ki biraz hatta bayaa bi kaybetme korkusu mu yasatsan

Cnm ne düşündüğünü suan merak ettim kafanda bi sonuca vardın ??acaba diyorum ki biraz hatta bayaa bi kaybetme korkusu mu yasatsan
Kaynimi bekliyorum onunla bi konuşacağım önce. Eltimë geldim.suan hala boşanmak istiyorum ve bunu konuşacağım. Yutkunamiyorum.artık kaldiramadigimi düşünüyorum.bardağın taştı sanırım

Kaynimi bekliyorum onunla bi konuşacağım önce. Eltimë geldim.suan hala boşanmak istiyorum ve bunu konuşacağım. Yutkunamiyorum.artık kaldiramadigimi düşünüyorum.bardağın taştı sanırım
Cnm sen bilirsin ama önce esinle konuşsaydin ne kadar hatalı olsa da ince senden duyması gerekemez mi. Cnm benim Allahım yardimcin olsun hakkında ne hayırlı ise o yöne yönlendirsin

madem boşanmak istememişsiniz,üstüne 2. çocuğu yapmışsınız,neden ısrarla telefon kurcalıyor ve kadınları arayıp duruyorsunuz? bu adam ilk aşkım,2 çcukla yalnız kalmak istemiyorum,boşanmayı da istemiyorum diyorsanız,kurcalayaıp hele kadınlarla yüzgöz olup da evde oturmaya,kendi değerini küçültmeye gerek yok diyorum..

Ben kadinlarla konuşunca mi değeri düşüyor? ? Koca musvettesi başkalarına meylettigi zaman ziyadesiyle alcaltiliyor.hem kendini hem beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…