- 16 Ekim 2010
- 678
- 659
- 103
- 38
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Canım Allah yardimcin olsun hakkında herseyin hayırlısı olsin inşallah. .. keser döner sap döner gün gelir hesap döner merak etme sen hiç. . Eminim esin boşanmak istemeyecektir hemde Çok eminim. İnşallah hersey güzel olur artik
Adamın iki hayatı var bi ailesi bi kenarda hep varlar bide sürekli döngü içinde değişen o...spularBencede boşanmak istemeyecek yoksa coktan bosanıp hayatına bakardı...
Bu düzene alışmıs alıştırmış..
Bu sizden kaynaklanan bir sey degil kendinizi niye suclu hissediyorsunuz ki ortada bir suc ve suclu varsa esiniz..sorun kendinize ne ara bu hale geldik neden bu adam bu sekilde..daha ilk cocugunuzda sinyalleri vermis ama hep biz bayanlar duzelir deriz ya oyle umut ederiz..gercekten cok sabirliymissiniz ama bence artik esiniz iyice terbiyesizlige vurmus olayi...haberiniz oldugunu bilmiyor mu...bence tezinizi tamamlamaniza ne kadar sure var bilmiyorum ama tezi tamamladiginiz gun basin tekmeyi ona...su an kendinizi isinize odaklamak istiyorsunuzdur haliyle ki kolay bir is degil tez hazirlamak...umarim hersey gonlunuzce olur...mesela agiz arasaniz x bir arkadasinizin esi yapiyormuscasina boyle birseyler konussaniz esinizle bakalim tebkisi ne olacak o tarz bir olaya..C
Cok güzel anlatmisiniz lakin herkesin başarısız olduğu bi şey vardır. Her ne kadar çabalasam da benim de başarısız bi evliliğim oldu. Kabul ediyorum
Akademisyenim Tezim bitince Yard. Doç. Olacağım insallah.
Boşanmaya cesaret edemedim.
İyiyse boşanmasın mı?Seks hayatınız nasıl? Kötüyse boşan hemen, daha çok gençsin.
Kaynimi bekliyorum onunla bi konuşacağım önce. Eltimë geldim.suan hala boşanmak istiyorum ve bunu konuşacağım. Yutkunamiyorum.artık kaldiramadigimi düşünüyorum.bardağın taştı sanırımCnm ne düşündüğünü suan merak ettim kafanda bi sonuca vardın ??acaba diyorum ki biraz hatta bayaa bi kaybetme korkusu mu yasatsan
Cinsellikle alakası yok die düşünüyorum.hayatta maddi manevi hersey duzGunken sağlık sıhhat yerindeyken bunlara gerek yokSeks hayatınız nasıl? Kötüyse boşan hemen, daha çok gençsin.
Cnm sen bilirsin ama önce esinle konuşsaydin ne kadar hatalı olsa da ince senden duyması gerekemez mi. Cnm benim Allahım yardimcin olsun hakkında ne hayırlı ise o yöne yönlendirsinKaynimi bekliyorum onunla bi konuşacağım önce. Eltimë geldim.suan hala boşanmak istiyorum ve bunu konuşacağım. Yutkunamiyorum.artık kaldiramadigimi düşünüyorum.bardağın taştı sanırım
Ben kadinlarla konuşunca mi değeri düşüyor? ? Koca musvettesi başkalarına meylettigi zaman ziyadesiyle alcaltiliyor.hem kendini hem benimadem boşanmak istememişsiniz,üstüne 2. çocuğu yapmışsınız,neden ısrarla telefon kurcalıyor ve kadınları arayıp duruyorsunuz? bu adam ilk aşkım,2 çcukla yalnız kalmak istemiyorum,boşanmayı da istemiyorum diyorsanız,kurcalayaıp hele kadınlarla yüzgöz olup da evde oturmaya,kendi değerini küçültmeye gerek yok diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?