Kocamin yıllardır görüştüğü bayan arkadaşıyla gizli buluşmaları

Esının kendını ne sıfatla bekar olarak tanıttıgını sorgularsan aradıgın cevabı bulabılırsın.Karsısındakı bayanda gercekte sizi kabullendı yada arkadaşlar.. Dogru cevabı sız bılırsınız.Takipleriniz sonucu gercekten hat sahıbı ıle mı gorustunuz acaba??

Sorgulamalar bır omur devam edecektır kendı ıcınızde.. Buna dayanabılecek mısınız?

Ben kadinlarla konuşunca mi değeri düşüyor? ? Koca musvettesi başkalarına meylettigi zaman ziyadesiyle alcaltiliyor.hem kendini hem beni
sizin kendi değeriniz düşüyor,adamda değer kalmamış ki.
hem olayı bilip,hem kadınlarla konuşup,hem de o evde kalıp evlilğe devam etmeniz düşürüyor değerinizi.bile bile lades demek oluyor bu.

Peki tam tersini düşünün sizin erkek arkadaşınız olsa o kızın ve eşinizin dediği gibi sadece arkadaşız mesajlaşıyoruz telefonla görüşüyoruz deseniz eşinize kabul eder miydi size boşanın diyemem bu sizin vereceğiniz bir karar ama kendinize haksızlık etmeyin.

eşinizi hala bunlara rağmen seviyor musunuz?
sevdiğinizden mi boşanmıyorsunuz yoksa çocukların düzeni bozulmasın diye mi?
eşinizin ne olduğu belli boşanmam diyorsanız çekiceksiniz sineye oturacaksınız aşağıya malesef.

arkadaşım, meslektaşım, kızları arayıp duruyorsun ama sorun kızlarda değil eşinde.
üstelik bile göre 2. çocuğu da yapmışsın sanırım.
ya göz yum araştırma
ya da boşan
bunun ikisinin ortası yok bence.

Ben sizi anlayamadım, kayıtları bulup o bayanala konuşuyorsunuz,
Daha sonra yine kayıttan bulup o bayanı arıyorsunuz. Oda rahat bir şekilde öyle konuşuyoruz havadan sudan siyor..
İnanın sinirleri alınmış gibisiniz. Takdir etsem mi ,yersem mi bilemedim.
Nasıl bir sabır sizde ki?
İki evladınız var sizin... Bu iş çok çirkin bir boyutta.
Gözlerinizin önünde neler oluyor siz bu kadar sakinlikte kalabiliyorsunuz..
Allah yardımcınız olsun.

Canım benim daha yasın cok genc yıllarca esimden siddet gördüm.cocuklarim var büyüsunler diye bekledim.yanlıs anlasılmasın calisan bir kadındım esime muhtac degildim.yıllarca cocuklarıma hem analık hem babalık yaptim esim beni aldattımı bilmiyorum.ama aksi ve sorumsuz biriydi.esimi seviyordumda(simdi anlıyorumki benimki bagımlılıkmıs)cocuklarım büyüdü ben emekli oldum.simdide bu yastan sonra nasil ayrilayim diye ayr
ilamadim stres icinde gecti hayatım sagligım bozuldu.simdi yılları geri sarsam hayatıma yeni bir yön verirdim.bilmem anlatabildimmi? Insanın bir hayatı var onuda kendisi icin yasamalı...

Bence bosanin sadakatin guvenin kalmadigi yerde asla mutlu olamazsiniz her zaman akliniza gelicek unutamazsiniz simdi bosanmasaniz 3-5yil snra bosanacaksiniz esinizin bu huyunu birakacagini sanmiyorum ve o zamanda gecen yillariniza aciyacaksiniz zararin neresinden donsen kâr allah yardimciniz olsun

Bak ne güzel kariyer yapıyorsun.. Sen halen bu adamı çekmek daha mantıklı diye mi düşünüyorsun gerçekten?
Hadi onun eline bakmak zorunda olsan yine neyse diyeceğim de, onca yalanını yakalamışsın ve buna rağmen cesaret edemediğini söylüyorsun. Üzüldüm senin adına. Senin gibi başarılı bir kadından beklenmeyecek bir şey bu!

Bunun tek bir çözümü var.
O da böyle erkekleri hangi kadın olursa olsun terkedecek,boşanacak. Bunu hiçbir kadın ne olursa olsun sineye çekmeyecek.
Adamın gözünün yaşına bakmadan davayı açacak,asla affetmeyecek.
Eğer kadınların çoğunluğu bu şekilde davranırsa erkeklerdeki bu çarpık algı zamanla değişecektir.Adam adı gibi bilecek ki böyle bişey yaparsa,ortaya çıkarsa karısı boşanacak başka yolu yok.Rezil olacak toplumda.
Siz hiç kadının aldattığı fakat bunun bilinip de halen devam eden bir evlilik gördünüz mü?

Affedip birde üzerine 2. çocuğu yapmışsın bravo

mesleğin var.iyi egıtım aldın.hiç elinde işi gucu olmayıp gene deli cesareti gemileri yakıp boşanan ne kadınlar var.boşan dıyemem buyukte konusmam.ama gururunu ve egitimci biri oldugunu dusunerek hareket et.yemişim cocukların duzenıni yıllar sonra cocukların ''bize neee terketseydın suclu bız mıyız ''dıcekler buna emın ol.once kendı duzenını olustur.deliller topla evi terketme onu defet...akıllı kadına benzıyosun..sonra çek s.ktiri..

aayy ne guzel yazdın valla su gıbı okudum .psikolog olsana sen( psikolog değilsen ) :)

Valla eşiniz kendi havasında, takmıyor bile sizi. Yuvam da yuvam diye tek başınıza takılın siz bana ne.

O zaman ilk dediklerimi yapın siz. Kocanızı aman ütüsüz yollamayın dışarı olur mu? Vücut temizliğine de dikkat etsin, iç çamaşırlarına falan bakın düzgün mü... Bu adamı karısı böyle nasıl dışarı yolluyor demesinler. Malum yuvayı dişi kuş yapar. Görevlerini düzgün yapmalısın.

C Cansu098 anlayabilirim. hiçbir güvencesi yok, işi yok, ailesi arka çıkmıyordur, belki eğitimi yok, her şeye katlanmak zorundadır ama sizi anlayamıyorum F Fulya irem2311 . eğitiminiz, kıdeminiz, işiniz, güvenceniz var ama cansu gibi boşanmayı asla düşünmüyorsunuz sanırım.

gerçekten eğitimle, maddi güçle, kadınlık gururuyla filan alakası yok kadınların yaşadıkları durumun.
düşünce yapısı her yere, her şeye nüfuz etmiş. ne yaparsanız yapın değişmiyor.

Yorumları okumadım ne kadar Sabırlı mısınız desem ne desem bilemedim, birde kızlarla konuşulmuş ama eşiniz bu konuda ne diyor rahatsız olduğunuzu bile bile arkadaşta olsalar neden hala görüşüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…