- 29 Ocak 2019
- 23
- 5
- 6
- Konu Sahibi Bugundeguzel
Sevgli bayanlar eşim çok kontrölcü ve eli sıkı yokluktan gelmişler ve annesi hiçbir harcama yapmayam bi model her harcama gözüne batıyo ne yapsam ne etsem bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla saklamam, oldugunuz gibi yasayin. Obur turlu neden sürekli gizli sakli, stres icinde para saklayacaksiniz ki...Sevgli bayanlar eşim çok kontrölcü ve eli sıkı yokluktan gelmişler ve annesi hiçbir harcama yapmayam bi model her harcama gözüne batıyo ne yapsam ne etsem bilemedim.
Neden saklamak zorundasınız kiSevgli bayanlar eşim çok kontrölcü ve eli sıkı yokluktan gelmişler ve annesi hiçbir harcama yapmayam bi model her harcama gözüne batıyo ne yapsam ne etsem bilemedim.
Şimdi nasıl o kadıncağızın durumu. Adam mezara götürecek sanırım parayı. Çok üzüldüm nineyeBizim yan komşular var bi dedeyle nine.Dede çok yokluk gördüğünden aşırı kontrolcü para konularında üstelik 92 yaşında hatta fazlada olabilir.Nineye elektrik süpürgesi açtırmıyor gidip fişini çekiyor kombiyi kapatıyor.Ninecik çocuklarının bıraktığı paralardan bi köşede öyle biriktirmiş kendince.Dede bulmuştu birkaç ay oluyor.Bastonla vurduğu gibi kadının belini kırdı.Yani eşinizden gizli saklı yapmayın bence.Allah bozmasın hani huzurunuz olmaz Allah korusun boşanmak istersiniz bi güvenceniz yoktur o zaman bankaya 3-5 koyarsınız kendiniz için.Ama temel ihtiyaçlarınız karşılanıyorsa yapmayın bence.Ya da çalışabilirsiniz.İstediklerinizi alırsınız.Bu seferde har vurup harman savuruyor diyebilir kayınvalideniz gerçi![]()
Ben ordayken iyiydi Allahtan çocukları çok ilgililer.Bakıcı tuttular.Şimdi nasıl o kadıncağızın durumu. Adam mezara götürecek sanırım parayı. Çok üzüldüm nineye
Ay ne alakaaaaaaSaklamak haberi yokken izinsiz kenara atmak haram diye biliyorum.. Baska bir yolunu bulmaya calisin Ins