Kocamızdan nasıl para gizlersiniz

B
Bana sacma geldi de yazdiginiz neyse ben esi kandirmak degilde tutumlu olanlardan fikir yazmasini istemistim
Yazdigim seyler zaten sacmalik ;) beraber guleriz diye yazdim. Boyle konu basligina boyle akil verilir gibisinden.

Size elbette olmasi gereken fikirleri yazanlar olur. Biraz sakin olun. Adam dovmeye gelmis gibisiniz

Yazdigim seyler zaten sacmalik ;) beraber guleriz diye yazdim. Boyle konu basligina boyle akil verilir gibisinden.

Size elbette olmasi gereken fikirleri yazanlar olur. Biraz sakin olun. Adam dovmeye gelmis gibisiniz
Ben yanlis anlamisim ozman kusura bakmayin para cal filan yazinca bian kendimi kotu hissettim ozman gulelim😂😂😂😂😂

Bizim yan komşular var bi dedeyle nine.Dede çok yokluk gördüğünden aşırı kontrolcü para konularında üstelik 92 yaşında hatta fazlada olabilir.Nineye elektrik süpürgesi açtırmıyor gidip fişini çekiyor kombiyi kapatıyor.Ninecik çocuklarının bıraktığı paralardan bi köşede öyle biriktirmiş kendince.Dede bulmuştu birkaç ay oluyor.Bastonla vurduğu gibi kadının belini kırdı.Yani eşinizden gizli saklı yapmayın bence.Allah bozmasın hani huzurunuz olmaz Allah korusun boşanmak istersiniz bi güvenceniz yoktur o zaman bankaya 3-5 koyarsınız kendiniz için.Ama temel ihtiyaçlarınız karşılanıyorsa yapmayın bence.Ya da çalışabilirsiniz.İstediklerinizi alırsınız.Bu seferde har vurup harman savuruyor diyebilir kayınvalideniz gerçi 😐

Birde 92 yaşında epriye sicesi..

Back
X