• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla anlasamiyorum

cok dusundum ama bana cocuklarimi vermezler ki onlardan ayrilamam maddi gucu fazla olan tarafata kalir cocuklar evet polisler devlet kadina siddete cok onem veriyo ama ben sikayet etmek istemiyorum hem ailemin yanina gitsem kac gun siginicagim bilemiyorum sonum ne olacak:44:

Yasinizi ögrenebilirmiyim sakincasi yoksa?
almanyada yasiyorsaniz eger frauenhaim var oturdugunuz beldede muhakkak vardir hem parasi azmis cokmus arastirilmiyor devlet annenin yasal bir sucu ve kötü aliskanliklari olmadigi sürece direkttt cocuklari anneye veriyor hemde ona maas baglayip ev aciyor
isterseniz ben size yardimci olabilirim ALMANYADAYSANIZ SAYET...

ay bu benimi içimi dagladı yaa allahım neden böyle yaa napsın bu kadıncagız ona yol göster rabimm kızlar boşan demek çok kolay pekii bu boşansa nolcak babsının evine dönecek hergün o ev ona batacak malesef biz türk miletinin böyle bunu kabullenin lütfenya sonra eşi gıcıklık yapıp çocugunu göstermiycek eminim bunaa peki yaa sonraa tekrar evlenmek zorunda kalacak yaa o evlendigii eşş dahamı iyi olacak aranızda hiç kavga etmiyoruz diyen biri varsaa bilemem ama inanmıyorum insan gün gelioo annesiyle çocuguyla nalşamıyo off duaa et çok duaa et başkaa ne yapabilirsin kii boşansanda bi dert var tanıdıklarımm boşanan çokta mutlu degiller

Benim de kafam karisik arkadaslar bana da TAVSIYELERDE bulunurmusunuz. Esim ev satin almak istiyor kredi ile iki ailenin orurabilecegi yanyana bitisik olan ev birinde biz ve öteki yanda esimin abisi oturucak tabi herkez kendi evini borcunu ödücek bu arada ben evleneli 3 yil oldu esimin ailesine yeni yeni taniyorum huylarin felen neyse iste eltimle anlasiyoruz , samimi degiliz kendisi bazi önemli bir durumda bana yardimci olabilme olasiligi var iken yardimci olmadi ben sonradan ögrendim yardim etmek istemedigini kirildim ama küs kalmadim neyse tabi ben hani hazir hissetmiyrum kendimi böyle bir karakterden mesafeli kalmaliyim diye düsünüyorum kisacasi özelimiz olmaz esimle istemiyorum esimle tabi konusdum okayledi ama tabi hayali o degil üzülüyorum mutsuz etmek istemiyrum esimi bi tarafdan yanlismi düsünüyorum önyargilimiyim bilemiyorum

cok dusundum ama bana cocuklarimi vermezler ki onlardan ayrilamam maddi gucu fazla olan tarafata kalir cocuklar evet polisler devlet kadina siddete cok onem veriyo ama ben sikayet etmek istemiyorum hem ailemin yanina gitsem kac gun siginicagim bilemiyorum sonum ne olacak:44:

Caniniz aciyor ama hic moralinizi bozmayin.Esinizin zaaflarini,sinirlendigi alanlari,sevgi dilini anlamis olmalisiniz.Siddet yanlis bir davranistir.Esinize Baba olmasi hasebiyle bu dilden konusun.Kadin olarak isteklerinizi alamadiginiz bu adama iyi baba olmanin unsurlarini anlatin ama tatli dille ,sabirla,bagirarak asla degil.Evlatlarin senin bu durumuna cok uzuluyorlar keske babamizda diger babalar gibi sevecen olsa keske diyorlar deyin.Bir de madem iki erkek evladiniz var esinizden beklentilerinizi azaltin kendinize mutlu olabildiginiz alanlar olusturun,maneviyatinizi arttirin,kisisel gelisiminize faydali olacak arkadaslar edinin.Alkol problemi,madde bagimliligi problemi varsa ki insallah yoktur.Onun aile buyuklerinden yardim alarak tedavi olmasini saglayin.Evlatlarinizi vermezler bu gercek.Siz evlat acisina hic dayanamazsiniz.Evlatlarinizi doldurusa getirip sizden soguturlar Siz giderseniz bence gitmek olaylari daha da buyutur,cikmaza sokar.Savaslarda savasanlardan cok kacanlar vefat eder.Su an kadin cinayetleri moda olmus maalesef.Kendi icinizde cozumu bulacaginiza inaniyorum.Allah yar ve yardimciniz olsun guzel kardesim.

Yasinizi ögrenebilirmiyim sakincasi yoksa?
almanyada yasiyorsaniz eger frauenhaim var oturdugunuz beldede muhakkak vardir hem parasi azmis cokmus arastirilmiyor devlet annenin yasal bir sucu ve kötü aliskanliklari olmadigi sürece direkttt cocuklari anneye veriyor hemde ona maas baglayip ev aciyor
isterseniz ben size yardimci olabilirim ALMANYADAYSANIZ SAYET...

canim ben fr deyim yasim 25

Caniniz aciyor ama hic moralinizi bozmayin.Esinizin zaaflarini,sinirlendigi alanlari,sevgi dilini anlamis olmalisiniz.Siddet yanlis bir davranistir.Esinize Baba olmasi hasebiyle bu dilden konusun.Kadin olarak isteklerinizi alamadiginiz bu adama iyi baba olmanin unsurlarini anlatin ama tatli dille ,sabirla,bagirarak asla degil.Evlatlarin senin bu durumuna cok uzuluyorlar keske babamizda diger babalar gibi sevecen olsa keske diyorlar deyin.Bir de madem iki erkek evladiniz var esinizden beklentilerinizi azaltin kendinize mutlu olabildiginiz alanlar olusturun,maneviyatinizi arttirin,kisisel gelisiminize faydali olacak arkadaslar edinin.Alkol problemi,madde bagimliligi problemi varsa ki insallah yoktur.Onun aile buyuklerinden yardim alarak tedavi olmasini saglayin.Evlatlarinizi vermezler bu gercek.Siz evlat acisina hic dayanamazsiniz.Evlatlarinizi doldurusa getirip sizden soguturlar Siz giderseniz bence gitmek olaylari daha da buyutur,cikmaza sokar.Savaslarda savasanlardan cok kacanlar vefat eder.Su an kadin cinayetleri moda olmus maalesef.Kendi icinizde cozumu bulacaginiza inaniyorum.Allah yar ve yardimciniz olsun guzel kardesim.

evet canim yazdiklarin sonuna kadar dogru malesef bazi seyler o kadar kolay olmuyor biraz once ozur diledi agladi icimde tuhaf bi duygu seni dusman gosteriyor diyor norolojik bir hastalik mi acba

yaa arkadaslar biraz once ozur diledi agladi vee beni dusman gosteren ic duygularinin oldugunu soyluyor bi tarafim ozur dile ne yapiyosun boyle diyor diyo bi tarafim dileme hatta oldur falan diyo diyo yaa bence norolojik bir problem gibi gorunuyor hep icimle konusuyorum bi iyi bi kotu duygularim var diyor uc harflileri falan goruyorum sesler duyyorum diyor sana ihtiyacim var diyor ,evet son iki yildir boyle daha once daha iyiydi gercekten daha saygiliydi bana ne yapmaliyiz doktora psikologa git diyorum hatta hocaya git diyorum ben cok yipraniyorum bole:58:

yaa arkadaslar biraz once ozur diledi agladi vee beni dusman gosteren ic duygularinin oldugunu soyluyor bi tarafim ozur dile ne yapiyosun boyle diyor diyo bi tarafim dileme hatta oldur falan diyo diyo yaa bence norolojik bir problem gibi gorunuyor hep icimle konusuyorum bi iyi bi kotu duygularim var diyor uc harflileri falan goruyorum sesler duyyorum diyor sana ihtiyacim var diyor ,evet son iki yildir boyle daha once daha iyiydi gercekten daha saygiliydi bana ne yapmaliyiz doktora psikologa git diyorum hatta hocaya git diyorum ben cok yipraniyorum bole:58:

MADEM Kİ İLLA kalacagım diyorsunuz ; psikologa git demek değilde psikologtan randevu alıp birlikte gitmeyi deneyin...Hatta yaşadığınız sorunlar doğrultusunda sizde gidin.. Zaten karı koca terapileri oluyor psikologlarda.

Rencide etmeden, gücendirmeden, sevgiyle destek olun.. Hayat arkadaşlığı zor ama gereklilik arz eden şeylerde taşıyor.Madem yanındasınız hala bunu yapın..Sonrada bir aile danışmanına birlikte gidebilirsiniz yine..

Son düzenleme:
arkadaşım allah kolaylık versin..şuan üzüntüden kalbim acımaya başladı.senin için çok üzüldüm.yakınımda olsaydın senin yanında olmaya çalısırdım hep....bu arada lafım diğer kadınlara..kocalarınızın kıymetini bilin hanımlar.yok efendim kaynanam şunu dedi yok efendim eşim romantik değil falan böyle şeylere takılmayın..şükredin şükredin....her zaman söylerim BİR KADIN KOCASINDAN KENDİSİNİ MUTLU ETMESİNİ DEĞİL ONU ÜZMEMESİNİ BEKLEMELİ............

öncelikle Allah yardımcınız olsun...
yasadıgınız oly cok uzucu,gecmiş olsun...
yukarda maddi olarak guclu olan o demişsiniz ama karısını döven bi babaya devletin cocuk vermesi pek olası bir durum degil,lütfen internetten bulundugunuz ülkenin kanunlarını ve kadınlara verdikleri hakları arastırın...eminim fransa da bu tarz konulara cok hassas yaklasıyorlardır...mumkunse bi avukat bulup durumunuzu da anlatın ben eminim ki size bi cıkar yol göstercektir..dayak yediginizde de bi hastaneye gidip rapor alırsanız eger mahkesem de kanıt olarak kullanabilirsiniz..unutmayın lütfen..

Benim de kafam karisik arkadaslar bana da TAVSIYELERDE bulunurmusunuz. Esim ev satin almak istiyor kredi ile iki ailenin orurabilecegi yanyana bitisik olan ev birinde biz ve öteki yanda esimin abisi oturucak tabi herkez kendi evini borcunu ödücek bu arada ben evleneli 3 yil oldu esimin ailesine yeni yeni taniyorum huylarin felen neyse iste eltimle anlasiyoruz , samimi degiliz kendisi bazi önemli bir durumda bana yardimci olabilme olasiligi var iken yardimci olmadi ben sonradan ögrendim yardim etmek istemedigini kirildim ama küs kalmadim neyse tabi ben hani hazir hissetmiyrum kendimi böyle bir karakterden mesafeli kalmaliyim diye düsünüyorum kisacasi özelimiz olmaz esimle istemiyorum esimle tabi konusdum okayledi ama tabi hayali o degil üzülüyorum mutsuz etmek istemiyrum esimi bi tarafdan yanlismi düsünüyorum önyargilimiyim bilemiyorum

bana da yardimci olursaniz sevinirim

Son düzenleme:
ya aslinda boyle yazinca cok kotuymus gibi bi izlenim doguyor ama iyiyken yani ben birsey soylemdigim zaman ne istersem yapar ama yeterki agzimi acayim ozaman cok umursamaz olur surekli dayak atmaz mesela sevdigini soyler ,hediyeler cicekler alir ama oyle sohbetmis uzun uzun konusmakmis yok ,bende soyleyince sorun olur kirinca ozur dilemez ozur bekleyincede isler sarpasarar
Öncelikle allah sabır versin o zaman sizde de hata var susun eleştirmeyin ve sizin istediğiniz gibi olmaz olamaz onu boşuna hayal etmeyin gurbette yaşamak zor kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin özgüvevininizi kazanın bunlarla uğraşırken bazı şeyleri görmeyeceksiniz zaten. Yazdıklarıma alınmayın kadın her zaman dik durmalıdır ve zekidir ne yapacağını bilir

Gelincik yakın olmasın tatlım ileerde mutlaka bir pürüz çıkar yeri geliyor insan kendi ailesiyle geçinemiyor. eltinde sana yardım etmek istememiş oda sana yakın ev almak istemez.İsterimki pürüzler olmasın ne eltiler var beraber aynı yerde kalıp teker teker ev alıyorlar :nazar: eşinide kırmak istemiyorsan gözlerini kapayacaksın geçmişte duyduğunu unutacaksın karşılıklı oturacaksın hayırlısı allahtan

öncelikle üzücü bir olay
ama söyle söyliyim madem yurtdisindasiniz bence ayrilin gitsin
burdaki kanunlari az cok biliyorsunuzdur
ayrilin devlet size esinizden iyi bakacaktir bunu unutmayin clocuklarinizi düsünüyorsaniz eminim dayakci bir babanin yaninda olmaktansa babasiz olurlar daha iyi
ayrica cocuklariniz elinizden alir felan diye korkarsaniz burdaki devlet herzaman anneden yanadir bunu unutmayin kesinlikle dayakci bir babaya vermezler evlatlarinizi
hakkinizda hayirlisi olsun insallah

evet arkadaslar her hafta sonu kavga etmekten biktim hafta ici evde yokuz o iste ben okulda ,hafta sonu beraberiz ama aramizda ne haftaici ne haftasonu muhabbet ,sohbet yok ev degil sanki otel gelip yeyip icip uyyup gidip geliyoruz,boyle evlilik olur mu paylasim yok yeni evli degiliz ama evliligimizin basindan beri boyle bazen iyyiz ama iyiyken bile konusup beraber paylastigimiz hic bisey yok, neden boyleyiz dedigimde biraz elestirdigimde bosanma ya geliyor,okdar alttan aliyor ozur diliyorum ama onun egosu cok yuksek ozur dilemez asla, boyle evlilik olur mu allah askina iki oglum var cekmek zorundayim diyorum beni kirdigi incittigi vurdugu umrunda bile degil birde umursamaz hicbirsey olmamis gibidir kendi dunyasinda yasar ,bugun okadar agladim uzuldum ustunede dayak yedim saclarimi yoldu:59:,yillarim elinde curudu dile kolay 8 yildir boyle bosanmak istemiyorum naparim sonra cok caresizim :43::43:,ailem yakinim hic kimsem yok burda onun butun ailesi yaninda bana sahip cikacak derdimi soyliycegim kimse yok telde anneme soyleyemiyorum uzuluyor diye nolucak boyle bilmiyorum:58:

bu kadar aciz ,ürkek ve çaresizce ona sığındığınız sürece,ondan başka çare yokmuş gibi davrandığınız sürece ,adam bunları yapar,fazlasını da yapar hiiççç yüksünmeden ,düşünmeden!!
çünkü siz eşinize öyle dayanmış,öyle bel bağlamışsınız ki ! haksızmısınız hayır! insan eşine sırtını dayamayacak ta kime dayayacak..ama sizin eşiniz,bunu kötüye kullanıyor belli ki ...sizi çaresiz ve savunmasız bırakmak ,sizin canınıza okuduğu halde sizin eyvallah dercesine amannn deyip susmanız alttan almanız o daha da güç verip ,onu dahada çekilmez kılıyor.. çalışıyormuşsunuz! ayaklarının üzerinde az çok durabilen bir kadın neden bunlara boyun eğsin ,neden bir erkein kendince kurduğu bu saltanatı yeğlesin... güçlü olun ,yapamaycak bile olsanız,bu sizin an zor şey bile olsa,yaparım ederim ,başarırım diyebilin ...boşanmak kelimesinden bu kadar ürkmeyin ,o dillendirkçe siz susup -pusmayın ,siz de gücünüzü varlığınızı koyun ortaya...böyle devam ettiğiniz sürece ,o hep ,her şeyde boşanalım der korkutur sizi,siz korktukça alttan aldıkça o güçlenir egosu büyür,sisin korkularınızı telaşınızı yönetir,sizi yönetir dolayısyla..kensinizi bu kadar yok saymayın ... nedir korktuğunuz? alelam ne der korkusu mu ,2 çocukla dul kalıp yaşama savaşımı ? iyi ama bu şekilde hem sizin hem çocuklarınız için yaşamak gerçekten yaşamak mı ?

yaa kizlar esim sozofreni hastasimi yoksa belirtileri onda var kendini dunyadan soyutlamais umursamaz,kulagima sesler geliyo duyo ve o sesler beni oldur bosan seklindeymis cok korkuyorum cok caresizim hemen randevu alacak bugun eger oyleyse duzelir mi allah yardimcimiz olsun norolojik birsey kesinlikle ama sizofreni cok orkunc geliyouzaktan bi tanidik karisini oldurdu sizofreni hastasiydi

yaa kizlar esim sozofreni hastasimi yoksa belirtileri onda var kendini dunyadan soyutlamais umursamaz,kulagima sesler geliyo duyo ve o sesler beni oldur bosan seklindeymis cok korkuyorum cok caresizim hemen randevu alacak bugun eger oyleyse duzelir mi allah yardimcimiz olsun norolojik birsey kesinlikle ama sizofreni cok orkunc geliyouzaktan bi tanidik karisini oldurdu sizofreni hastasiydi

ufaktan ufaktan toparlanıp evi terk edin bence....

evet onlarin yannda ve ozur bile dilemedi ,cekmek zorunda kaliyorum cunku ekonomik ozgurlumde yok cocuklarim var

peki çocuklarını da alıp ailenin yanına dönsen türkiyede yepyeni bir hayata başlasan olmazmı ki

arkadaşım eğer seni korkutmak amaclı söylemiyosa hani ben hastayım kork benden gibi bişey ima etmiyorsa eğer dikkat et kendine benim tanğım biri çocuğunu boğmaya kalkmış erkekti karısı araya girmişti kadını bıcaklamıştı..daha ne duruyorsa iyicene tesbit etsene doğrumu gerçekmi die

Back
X