Ben Aslan eşim boğa
Kızlar merhaba,
Ben daha önce de bir kaç defa konu açmıştım eşimle 2 yıldır evliyiz 7 yıllık bir görüşmeden spnra evlendik çok daraldım artık..eşimle baskın karakterleriniz ve bu durum bizi hayli yıprattı ufacık meselelerden bile sürekli tartışmalar 1 gün barışıksak 1 hafta küsüz ve tamamen koptuk ayrı takılıyoruz ne birbirimize ilgimiz var ne sohbet ne ortak bişey..öyle ki ben artık günlük ihtiyaçları Bile giderip bişey yapmıyorum evde..çalışan bir bayanım..artık içimden bişey yapmak gelmiyor eşim daha da ileri gidip hakaretlere varınca böyle bir tutum takındım konuşmayı dene diceksiniz çok denedik olmadı hep psikolojik saldırı hep ben bencilik işe yaraması sonuç yine aynı..napmalıyım sizce akıl verin bana lütfen
o kadar güzel yazmışsınız ki umarım dediğiniz gibi olur daha önce denediğim oldu bu söylediğinizi ama benimkisi yine de senli cümlelere giriyor ve bu defa daha çok kırılıyorum ağlamaya başlıyorum çaresizlikten resmen Biliyorum gurur yapmanın sırası değil belki ama hep ben adım atan olmak istemiyorum benim gelişime güveniyor özür kavramını Bile çıkardı bu yüzden hayatından, biraz burnunu sürtmek gerekmez mi yoksa bu dedikleriniz çok güzel yapıcı şeyler ama dediğim gibi en son hiç yok yere hakaret yemişken en azından bana bir özür borcu yok mucanim karsina al konuşmak istediğini söyle çok önemli önce dinle sonra ben seni dinleyeceğim de. karşısına otur ellerini tut gözlerine bak o da baksın. bu en iyi iletişim başlangıcıdır.
- seni seviyorum ve özlüyorum. varlığını son zamanlarda hissedemez oldum biliyorum benimde çok yanlislarim oldu. çok güzel bir ilişkimiz vardı su an o bizi özledim. yavaş yavas saygimizi kaybediyoruz ve bu sevgimizi de yıpratmaya başladı. seni suçlamıyorum ikimiz diyorum çünkü bu ilişki tek başına sürmez ya da bitmez. gel sorunlarımızı ve beklentilerimizi birbirimizi kırmadan suçlamadan bir kağıda yazalım. bir de en çok memnun kaldığımız taraflarimizi.
inşallah kabul eder bu isteği ve sonrasında her şey düzelir canım ayrılıktan bahsetmeyin ve asla sen şöyle yaptın gibi sen li cümlelerle konuşmayın bu kavgaya teşvik olur . ben diliyle her şey hallolacak emin ol. sen çok kiricisin kabasin değil canım bu konuda çok kiriliyorum biraz daha dikkat etsen çok mutlu olurum gibi cümleler.
şu dil varya insanı vezir de eder rezilde...
Her zaman öyle olmuyor işte, yıpranan kadın oluyor kibirli olmak yerine ders çıkardığını gördüğüm bir koca olduğunu görsem anlarım ve yaparım bu dediğinizi ama her erkekte aynı sonucu vermiyor bu söylediğiniz, kimisini tepeye çıkarıyor ve ezdikçe eziyor sizi suistimal edip bu yönünüzüBen asla o kadar kus kalamam kocan degil mi atla boynuna bitsin bu sacma kuskunluk yoks daha cok uzulursunuz
terapiste daha önce gitmeyi önerdim ama kabul etmediIliskiniz nefes almıyor hale gelmiş.. böyle yapmayın kaybeden ikiniz olursunuz.. ya bir terapiste gidin yada geleceğiniz için alttan alın..
O zaman konuşmayı deneyeceksiniz.konuşun ama kırıcı değil yapıcı bir konuşma yapın. Sus sus nereye kadar..terapiste daha önce gitmeyi önerdim ama kabul etmedi
En iyisi aile terapisine gitmek, aile terapisi yapan psikolog ikinizin de birbirinize karşı hatalarınızı gösterirKızlar merhaba,
Ben daha önce de bir kaç defa konu açmıştım eşimle 2 yıldır evliyiz 7 yıllık bir görüşmeden spnra evlendik çok daraldım artık..eşimle baskın karakterleriniz ve bu durum bizi hayli yıprattı ufacık meselelerden bile sürekli tartışmalar 1 gün barışıksak 1 hafta küsüz ve tamamen koptuk ayrı takılıyoruz ne birbirimize ilgimiz var ne sohbet ne ortak bişey..öyle ki ben artık günlük ihtiyaçları Bile giderip bişey yapmıyorum evde..çalışan bir bayanım..artık içimden bişey yapmak gelmiyor eşim daha da ileri gidip hakaretlere varınca böyle bir tutum takındım konuşmayı dene diceksiniz çok denedik olmadı hep psikolojik saldırı hep ben bencilik işe yaraması sonuç yine aynı..napmalıyım sizce akıl verin bana lütfen
Bu kadar olayin sonunda cinsellikte sorun yok cumlesi cok sasirtti beni hem iletisim sorunu yasayip hem nasil sevisiliyor anlamiyorum ki gercekten cok sasirdim umarim duzelirEşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisini izliyoruz sadece. Onun dışında tv de tek ortak izlediğimiz birşey yoktur öyle ki artık ben tv açınca o, o tv açınca ben odadan gidip diğer odaya gidiyoruz. Yemek konusuna gelince hamarat biriyim ama artık bu tartışmalardan kavgalardan yorulduğum için yapmıyorum arada nadir yiyoruz birlikte, cinsellikte sıkıntı yok ama son olayda artık sadece ihtiyaç için yaklaştık sonra birbirimize arkamızı dönüp yattık
Ben bende hata olmadığını söylemiyorum ki..herzman öncelikle kendimi suçlayarak eşimle konuşmaya çalışmışımdır ama eşimin beni görmezden gelen davranışlarıyla cezalandırmak istemesi üzerine-ki bundan rahatsız olduğunu ona söyledim-bende de artık istemsizce aynı şekilde davranma tepkisi yerleşti yemek konusuna gelince yemek yapmayı seven ve hamarat biriyim ama eşim bana yukarıda da dediğim gibi görmezden gelen tavırlarla davranması öyle ki küskün eline sağlık bile dememesi yüzünden yemek yapmak istemediğim için yapmıyorum cinsellik konusuna gelince evet ilk defa böyle oldu hem benim yüzüme bakmayıp hem gece yanaşınca tuhaf hissettim karşı da koymadım ben de istediğim belki de rahatlamaya ihtiyacım olduğu için böyle bir durumda hayır diyemedimKonuyu baştan okumamıştım. Dikkatimi çeken şeyler oldu.
1. Eşiniz hatalı davranınca sizde aynısını yapıyorsunuz bu şekilde durumu düzeltemezsiniz. Evlilikte inat olmamalı.
2. Ne kadar tartışmalı kavgalı olsanız da yemek yapılır ve birlikte yer herkes. Siz bu adımı atmazsanız yine durumu düzeltemezsiniz.
3. Cinsel konuda sorun yokmuş. Ve en çok dikkatimi çeken birbirimize ihtiyaç için.... İle başlayan cümleniz.
Bence kendinizi adil şekilde yargılayın önce kişi hatalarının farkına varıp düzeltmeli ki karşısındakine örnek olsun.
Zıtlaşmayın...
Eşinizi sizin anlattıgınız şekilde biliyoruz ama sizi şu yorumlardan tanımaya çalışıyoruz. Ve sizde de çok hata var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?