Kocamla ayrı takılıyoruz iletişim sıfır

Canim ikinizde madem ayni kutupsunuz bu iliski insani yıpratır hemde cok benim ablaminda esi cok inattci bi gun barisik bi gün kus havadan bile nem kapar ablam bosanamiyorda cocuk falan var ama ikiside biribirini yipratiyor yedigi yemegin tuzundan bile bahane arar sonra kusuyor olmuyorsa zorlamayin onsuzda yapamiyorsaniz artik kendinizden ödün vereceksizniz

Anlıyorum. karşınıza alıp konuşun önceki mesajlarımda yazmıştım. Eğer o konuşmadan sonrada durum değişiyorsa. . En iyisi aile terapisti. Gitmek istemiyorsa madem gitmek istemiyorsun o zaman kendini yargıla hatalarından ders al.. Bu şekilde tek yapılan şey evliliğe zarar vermek oluyor deyip böyle giderse durum düzelmez Vs. Demeyi deneyin.

Şöylede bir durum var.. Elinizden geleni hatta daha fazlasını yaptığınıza inanıyorsanız ve evlilik düzelmiyorsa zorlamayada gerek kalmıyor. Ama benim demek istediğim şuan sinirlisiniz kırgınsınız kızgındınız. Bizim dememize yada bu hislerle o yöne yönelmeyin. Sakin ortam olunca karar verin. ilerde keşke dememek için karardan önce elinizden gelenin fazlasını yaptığınıza emin olunö

Bana sanki ufak şeylerden kavga cikiyo gibi geldi bi de ortak yaptığınız hiç bi aktivite yok. Eşinizle arkadaş gibi de olmalısınız bence o tv de bişey açtığında odadan gitmeyin izlediği programa yorum yapın yada komik atıyorum gülün beraber konutugunuz bişeyler olsa beraber yaptiginiz bi yürüyüş ne biliyim ortak market alişverişi sinema ... Böyle böyle o eski iletişimi yakalamaya çalışsaniz. Yuvaniz inşallah huzurlu mutlu olur

Evet haklısınız aslında ikimiz de gezmeyi seven sosyal insanlarız ama sırf şu inat ve küskünlükten ayrı takılıyoruz birlikte mecburi davetler dışında.her türlü imkanımız da var birlikte bişeyler yapmak için ama ah şu kavgalarımız ve küskünlüklerimiz ve de inadımız :-(

canım eger ki tamam hadi kağıda yazalım derse sen bunu da dile getirirsin. ben de esimle tartışıyorum ve bu şekilde cozuyoruz. Ha bir de ilişkide en önemli şey eğer ki konuşarak hallettiginiz konunuz varsa ve onu sanki cozulmemis gibi tekrardan tartisma esnasinda dile getiriyorsaniz bu iliskinizi eksiye suruklerecek bir durum olur . ilskide uzman ve psikologlarin uyardigi noktalardan biri de bu eski konuları ısıtıp yeni olmuş gibi ilişkinize yansitiyorsaniz bu ilişkiyi mahveder diyor.

Bence sizin çok büyük probleminiz yok iletişim kurmaya siz baslayin her gün biraz biraz derken bakarsınız düzelir ama baktınız çok yipraniyosunuz bi tepki vermiyo o zaman siz daha iyi bilirsiniz bişey diyemem . Markete falan götürün bak sen bunu seversin bundan alalım bak mısır alalım akşam patlatalım film seyredelim diye küçük kuçuk baslayin

Canım bende aynı durumdaydım 5yıllık evliyim 1.sene iyiydik sonra tartışmalat r sizdeki gibi ikimizde baskın karakteriz ne o alttan aldı ne ben daha sonra koptuk aynı evin içinde 2yabancı hiç konuşmazdık konuşuncada başlardı tartışma 2yılım berbat geçti simdilerde daha iyiyiz çocuklar için birbirimize tahammül ediyoruz yani birbirimizi böyle kabul ettik huylarınızı iyice tanıyınca bir süre kabul ediyorsun yoksa adliye yolu malesef

İhtiyaç için yaklaştık nedir ya

Sonuç herzaman usülün cinsindendir işte bır ıspat daha. Siz sadece ayrılık ekmişsiniz

Benzer durum bizde de var ama ben ihtiyaç için yaklasmam hayatta,hatta cinsellikten soğudum desem yeri..Bizdeki tek fark evliliğimiz süresince hep ailesinden yana oldu tartismalarimiz.iletisim yok..Karı koca a dan z ye herşeyi konuşur dimi..En basiti evlendim kendi gözlemlerim kadar bilirim ailesini..Naber günün nasıl geçti basit şeyler hariç sohbet yok haliyle böyle olunca kadın cinsellikten de soğuyor..Benim çocuğum var.bende ne hakaretler duydum duyuyorumda zaman zaman,aynısını da alıyor.eyvallahim olmayan biriyim bende..Sende çocuk yok bosan hayat zindan olmasın.yada orta yolu bulun.

Kendimi yerinize koydum da ben bana hakaret eden adamla ayni yataga giremezdim sizin iliskinizde saygi bitmis sevgi olmasa saygi olsa bir nebze olurdu cocugunuz yokken de bosanin size deger verecek biri insallah karsiniza cikar.

çocuk olmaması büyük şans. böyle olmaz diyip resti çekin. bi çözüm bulsun sorumsuz eşiniz artık.

bu arada ben soğuyunca cinsellik ölüyor ihtiyaç falan kalmıyor.o konuya da ayrı bir hayret ettim.

Çocuğunuz yokmuş, neden boşanmıyorsunuz ? Bir ömür böyle geçmez, çocuk olunca daha kopukluk olur.
Çocuk olsaydı terapiye gidin diyecektim ama şu durumda zahmet etmeye değmez diye düşünüyorum. İlişki ve evlilik farklı, aynı eve girince herşey değişiyor. Siz birbirine uygun bir çift değilmişsiniz, bunu erken farkedip ayrılmak daha akıllıca olur.

bencede madem cocuk yok uzatmanin ne manasi var. su dunyaya bi kez geliyoruz kiymeti bilinmeli bana gorede.

Cocuk yoksa cocuk yapin diycem ama olan cocuga olur diue korkyrm:-/ evliligi cocuk ustune kurarsanz ewlilik daha uzun omurlu olurmuss...

Canım yeni üyeyim silinir mi bu yorum bilemiyorm ama bi kitap önermek istedim sema maraşlı evlilik okulu umarm faydasını görürsün.. fayda görmeZsen hala aynı kalırsa hayatın bosanın derim ömür kısa Mutlu olmak herkesn hakkı

Bence bir akşam yemeği organize et dışarda giyin süslen tak kocanıda koluna sanki yeni evli sorunsuz bir çift gibi götür yemeğe biraz gülümseme biraz cilve tatlı dilinide kullan konus eşinle ama alttan alarak bu sorunları elele verip aşacağınıza ikna et eşini biz kadın milleti istersek her yolun çıkışını buluruz yeterki biraz çaba evlilik çok çetrefilli bir müessese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…