Ben bende hata olmadığını söylemiyorum ki..herzman öncelikle kendimi suçlayarak eşimle konuşmaya çalışmışımdır ama eşimin beni görmezden gelen davranışlarıyla cezalandırmak istemesi üzerine-ki bundan rahatsız olduğunu ona söyledim-bende de artık istemsizce aynı şekilde davranma tepkisi yerleşti yemek konusuna gelince yemek yapmayı seven ve hamarat biriyim ama eşim bana yukarıda da dediğim gibi görmezden gelen tavırlarla davranması öyle ki küskün eline sağlık bile dememesi yüzünden yemek yapmak istemediğim için yapmıyorum cinsellik konusuna gelince evet ilk defa böyle oldu hem benim yüzüme bakmayıp hem gece yanaşınca tuhaf hissettim karşı da koymadım ben de istediğim belki de rahatlamaya ihtiyacım olduğu için böyle bir durumda hayır diyemedim
Evet haklısınız aslında ikimiz de gezmeyi seven sosyal insanlarız ama sırf şu inat ve küskünlükten ayrı takılıyoruz birlikte mecburi davetler dışında.her türlü imkanımız da var birlikte bişeyler yapmak için ama ah şu kavgalarımız ve küskünlüklerimiz ve de inadımız :-(Bana sanki ufak şeylerden kavga cikiyo gibi geldi bi de ortak yaptığınız hiç bi aktivite yok. Eşinizle arkadaş gibi de olmalısınız bence o tv de bişey açtığında odadan gitmeyin izlediği programa yorum yapın yada komik atıyorum gülün beraber konutugunuz bişeyler olsa beraber yaptiginiz bi yürüyüş ne biliyim ortak market alişverişi sinema ... Böyle böyle o eski iletişimi yakalamaya çalışsaniz. Yuvaniz inşallah huzurlu mutlu olur
canım eger ki tamam hadi kağıda yazalım derse sen bunu da dile getirirsin. ben de esimle tartışıyorum ve bu şekilde cozuyoruz. Ha bir de ilişkide en önemli şey eğer ki konuşarak hallettiginiz konunuz varsa ve onu sanki cozulmemis gibi tekrardan tartisma esnasinda dile getiriyorsaniz bu iliskinizi eksiye suruklerecek bir durum olur . ilskide uzman ve psikologlarin uyardigi noktalardan biri de bu eski konuları ısıtıp yeni olmuş gibi ilişkinize yansitiyorsaniz bu ilişkiyi mahveder diyor.o kadar güzel yazmışsınız ki umarım dediğiniz gibi olur daha önce denediğim oldu bu söylediğinizi ama benimkisi yine de senli cümlelere giriyor ve bu defa daha çok kırılıyorum ağlamaya başlıyorum çaresizlikten resmen Biliyorum gurur yapmanın sırası değil belki ama hep ben adım atan olmak istemiyorum benim gelişime güveniyor özür kavramını Bile çıkardı bu yüzden hayatından, biraz burnunu sürtmek gerekmez mi yoksa bu dedikleriniz çok güzel yapıcı şeyler ama dediğim gibi en son hiç yok yere hakaret yemişken en azından bana bir özür borcu yok mu
Bence sizin çok büyük probleminiz yok iletişim kurmaya siz baslayin her gün biraz biraz derken bakarsınız düzelir ama baktınız çok yipraniyosunuz bi tepki vermiyo o zaman siz daha iyi bilirsiniz bişey diyemem . Markete falan götürün bak sen bunu seversin bundan alalım bak mısır alalım akşam patlatalım film seyredelim diye küçük kuçuk baslayinEvet haklısınız aslında ikimiz de gezmeyi seven sosyal insanlarız ama sırf şu inat ve küskünlükten ayrı takılıyoruz birlikte mecburi davetler dışında.her türlü imkanımız da var birlikte bişeyler yapmak için ama ah şu kavgalarımız ve küskünlüklerimiz ve de inadımız :-(
İhtiyaç için yaklaştık nedir yaEşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisini izliyoruz sadece. Onun dışında tv de tek ortak izlediğimiz birşey yoktur öyle ki artık ben tv açınca o, o tv açınca ben odadan gidip diğer odaya gidiyoruz. Yemek konusuna gelince hamarat biriyim ama artık bu tartışmalardan kavgalardan yorulduğum için yapmıyorum arada nadir yiyoruz birlikte, cinsellikte sıkıntı yok ama son olayda artık sadece ihtiyaç için yaklaştık sonra birbirimize arkamızı dönüp yattık
Sonuç herzaman usülün cinsindendir işte bır ıspat daha. Siz sadece ayrılık ekmişsinizona göre ben fazla güçlü imişim her dediğimi istediğimi yapıyor muşum küsken kafama estiği gi davranıyormuşum ama kendisi de öyle.. aldırışsız davranıyor kısmen evde şarkı söylemeler nereye gittiğini söylemeden evden çıkmalar..ben de öyleyim böyle böyle gidiyoruz ve koptuk gibi tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?