- 23 Ağustos 2012
- 51.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.959
- 898
- Konu Sahibi aypariltisi
-
Bu sefer de para kazanıyorum diye pişman oldu der adam. Ben olsam derim
hjshjshjs komşumun getirdiği poğaçaları yerken gördüm bu yorumu az kalsın boğuluyordumAslında benim aklımda bir fikir var.Leopar tayt giyip gırgır yapsa eşi yumuşar mi?
Siz ne iş yapıyorsunuz?Hayır lütfen beni bu şekilde yargılamayın. Bende zor bir dönemden geçiyordum henüz babamı yeni kaybetmiştim tabi bu bir bahane değil ama artık hatamı daha iyi anlayabiliyorum.
Kusura bakmayin da bence de bosamali sizi. Umarim adam kendini psikolojik olarak hazirliyordur ayriliga. Elle tutulur yaniniz yok.Kendi hatası sayılmaz aslında dolar çok fırlayınca işleri bozuldu şimdi toparladı hatta durumumuz çok iyi. İşleri yeni bozulduğunda bana sarılır gizli gizli gözyaşı dökerdi çok utanıyorum çok çaresizim diyordu ben ise ona sırtımı çeviriyordum… Bir keresinde ağzından kaçırdı dediki param bitse gitmeyeceksin sanki. Ben şok oldum orda şimdi bana kırgın değilmiş gibi davranıyor ama kırgın bu çok belli neden hala benle evli onu da bilmiyorum
Üstüne gidiyormuş eşininSiz nereye gidiyordunuz? O kısmı anlayamadım.
Sanki iyi gün dostu karakteri çizmişsiniz. Bu konulara girmeden, fedakarlıklar yaparak belki unutturabilirsiniz.
AnladımÜstüne gidiyormuş eşinin
Erkek tarafini hakli buldugum, ender konulardan biri.Kusura bakmayin da bence de bosamali sizi. Umarim adam kendini psikolojik olarak hazirliyordur ayriliga. Elle tutulur yaniniz yok.
Çok doğru diyorsunuz. Sevilecek bir yanınız yokmuş resmen...neden hala benle evli onu da bilmiyorum
Ay aman etsin ne olacak. Gamsiz birisi ama ugrasmaz bileErkek tarafini hakli buldugum, ender konulardan biri.
Konu sahibi sinirinden beni linc filan ederse sasirmam
Aynı sorunu bende yaşıyorum , 2 senelik evliyim . Başlarda her şey çok güzeldi eşim bana çok düşkündü . Ancak sorunlu zamanlarda hep soğuk ve suçlayıcı davrandım . Şimdi iyi olmak istiyorum ama benden soğudu . Cinselliğmiz bile 15 günde 1 e düştü . Ne yapsam düzelmiyor kaçtı o trenMerhaba ben 28 yaşındayım eşim ise 30 yaşında. Ben eşimin ilk sevgilisiydim çok severek evlendik, yaklaşık beş yıldır da evliyiz. Eşim özellikle bana karşı çok nazik ve anlayışlı birisi, beni seviyor bunu biliyorum. Ama sorun şu ki ben eşimin sevgisini biraz kaybettim.
Evliliğimizin ilk zamanları eşimin işleri çok kötü gitti ve biz zorluk çektik. Eşim çok mahçuptu bu durumdan dolayı birde üstüne ben akılsız gibi hep gidiyordum. Bu işler ne olacak bu işler nasıl olacak gibisinden. Bu zorluk 2.5 sene kadar sürdü ve biz düze çıktık çok şükür. Ama sorun şu ki eşim bana karşı daha soğuk davranıyor, bu zorluklar bittiğinden beridir noldu diye bana soğuksun diyorum yok değilim ki diyor. Ama soğuk yani biliyorum belki evlilikten soğumuştur diyeceğim ama bilmşyorum. Ona çok kötü davrandım zamanında vr bunu telafi etmek istiyorum onu çok seviyorum.
Çok üzüldüm eşiniz adına.Kendi hatası sayılmaz aslında dolar çok fırlayınca işleri bozuldu şimdi toparladı hatta durumumuz çok iyi. İşleri yeni bozulduğunda bana sarılır gizli gizli gözyaşı dökerdi çok utanıyorum çok çaresizim diyordu ben ise ona sırtımı çeviriyordum… Bir keresinde ağzından kaçırdı dediki param bitse gitmeyeceksin sanki. Ben şok oldum orda şimdi bana kırgın değilmiş gibi davranıyor ama kırgın bu çok belli neden hala benle evli onu da bilmiyorum
Hatalarınızı deyip özür dileyin sonra da zamana birakın gonlunu almaya çalısin. Gönül çabuk körılır geç toparlanır emek verinMerhaba ben 28 yaşındayım eşim ise 30 yaşında. Ben eşimin ilk sevgilisiydim çok severek evlendik, yaklaşık beş yıldır da evliyiz. Eşim özellikle bana karşı çok nazik ve anlayışlı birisi, beni seviyor bunu biliyorum. Ama sorun şu ki ben eşimin sevgisini biraz kaybettim.
Evliliğimizin ilk zamanları eşimin işleri çok kötü gitti ve biz zorluk çektik. Eşim çok mahçuptu bu durumdan dolayı birde üstüne ben akılsız gibi hep gidiyordum. Bu işler ne olacak bu işler nasıl olacak gibisinden. Bu zorluk 2.5 sene kadar sürdü ve biz düze çıktık çok şükür. Ama sorun şu ki eşim bana karşı daha soğuk davranıyor, bu zorluklar bittiğinden beridir noldu diye bana soğuksun diyorum yok değilim ki diyor. Ama soğuk yani biliyorum belki evlilikten soğumuştur diyeceğim ama bilmşyorum. Ona çok kötü davrandım zamanında vr bunu telafi etmek istiyorum onu çok seviyorum.
Bence üstüne çok gitmeyin hata yapmışsınız o günleri hatırlatmayın .geleceğe odaklanın sanırım çocuğunuz yok . bebeğiniz olunca yeniden başlarsınız inşallahAslında konuşmayı denedim ama hemen ağlamaya başladım oda beni sakinleştirdi sonra dedi ki hayır kırılmadım problem yok dedi geçiştirdi. Ama biliyorum bana kırgın olduğunu çünkü eski adam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?