Kocamla nasıl eskisi gibi olabilirim?

Kusura bakmayin da bence de bosamali sizi. Umarim adam kendini psikolojik olarak hazirliyordur ayriliga. Elle tutulur yaniniz yok.

Aynı sorunu bende yaşıyorum , 2 senelik evliyim . Başlarda her şey çok güzeldi eşim bana çok düşkündü . Ancak sorunlu zamanlarda hep soğuk ve suçlayıcı davrandım . Şimdi iyi olmak istiyorum ama benden soğudu . Cinselliğmiz bile 15 günde 1 e düştü . Ne yapsam düzelmiyor kaçtı o tren

Psikolojik olarak yorumlarsam sizin yapmanız gereken. Önerilerin aksine Çok fazla bu konuyu dile getirmeyin, ekstra bir davranış ilgi göstermeyin. Bu kez durum iyiyken davranışı pozitife etki gösteren dengesiz bir imajınız olur. Gidip bu konuyu konuşup kabullenmeyin. Çünkü konuşup kabullenseniz de düzelmez tam tersi bu eksikliğiniz karşı tarafça bir gün kullanılabilir. Hayatta asla güçsüz noktalarınızı açık etmeyin. Günlük yaşamanıza normal devam edin. Normale göre Aşırı ilgi gibi durumlardan kaçının. Sadece özel günlerde ayrı bir romantizim ve ilgi gösterin. Bir süre bu şekilde sürdürün güçlü görünün. Özellikle size en büyük önerim kendinize bakım yapın. Saç cilt giyim. Olarak ilgisini çekmeye çalışın. Güçlü bir kadın imajınız olsun. Şuan durumlar iyiyse bile o dönemki sorunların yaşanmaması adına tekrar siz bireysel olarak yapabileceğiniz birşey varsa onu yapın mesela maddi sorunlarsa iş bulmak veya iyi bir iş için eğitim kurs sertifika edinmeye çalışın.

Konu için yorumum; kötü günde de yanında olsaydınız bu tutumlar olmasa güçlü bir bağ kurmuş olurdunuz. Ancak bu tren kaçmış. Oyüzden gereksiz ilgi çocuklardaki gibi şımarıklığa sebep olabilir. İletişimde dengeyi kurmalısınız şuan birden verici taraf siz olmayın.

Çok üzüldüm eşiniz adına.
Yalnızlık, beklenilen ilgi ve sadakatin gelmemişti ve 2 buçuk yıllık bir düşüş… süre çok uzun ve tecrübe çok acı

Boşanma mevzusu açar mı size yakında bilmiyorum. Bazı erkekler bir kere evlenince bunu görev belleyip ömrü billah bırakmıyor
Ama sevmiyor da.
Konuşun ya da konuşmayın diyemem sizin ilişkinizde iletişim kopmuş gözüküyor.

Hatalarınızı deyip özür dileyin sonra da zamana birakın gonlunu almaya çalısin. Gönül çabuk körılır geç toparlanır emek verin

Yani bazı şeyler kırılmış sanırım.
İnsan kötü gününde hep en güvendiği insandan destek bekler.
Keşke daha anlayışlı olsaydınız.
Dünya hali bu hasta da olabilir eşiniz Yada siz.
Neyse olan olmuş .

Aslında konuşmayı denedim ama hemen ağlamaya başladım oda beni sakinleştirdi sonra dedi ki hayır kırılmadım problem yok dedi geçiştirdi. Ama biliyorum bana kırgın olduğunu çünkü eski adam yok
Bence üstüne çok gitmeyin hata yapmışsınız o günleri hatırlatmayın .geleceğe odaklanın sanırım çocuğunuz yok . bebeğiniz olunca yeniden başlarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…