Kocamla ne yapacağım?

Bazen yanlışlikla.oluyor ya sizde bu kadar gururnu kirmasaydiniz ama çıkardıktan sonra pişkin pişkin gulduyse orası ayrı tuvalet değil banyo değil eşinle en büyülü en tutkulu an sonuçta ama adam da osurdu diye özür dileyemez yani kusmesi de hiçbir erkeğe yakışmayan bişey açıkçası

Gurur kirici olduğunu hiç düşünmedim. O şekilde yaptıktan sonra nasıl devam edebilirdim.
Siz hiç yanlışlıkla gaz çıkartmıyormusunuz ?
Üzüldüm sizin için ama önce eşinize üzüldüm.

Benim gaz sorunum var ve ben daha eşimin hiç gaz çıkarttığını duymadım fakat yanlışlıkla benim onun yanında çıkarmışlığım var hatta bazen diyor gece çıkarttın uyurken diye. Açıkçası bahsetmesi bile beni üzüyor ve çokmutandırıyor bi de bana sırtını dönüp yatsa ben baya bi kırılırım.

Evet konuşmayı denediniz ama konuşulacak konu da gaz yani neyi konuşacaksınız, konuşmak yerine sadece özür dilerim o anda abarttım deseniz ?

Erkeklerin böyle küsmesi de ayrıca bende hiç yakıştıramıyorum o ayrı konu.

Umarım düzelirsiniz, gerkirse çok laf etmeden zamana bırakın

Ya bilerek gıcık gıcık yapmadı heralde? Kazadir insanlık hali yani ne olmuş? Arkanızı dönüp yatmak ne kadar ayıp gerçekten. Belki hassas bir yapınız vardır, modunuzdan çıkmış olabilirsiniz o zaman da dersiniz ki biraz modumdan çıktım araya biraz sarılma falan koyup sonra devam etseydiniz. Etmeyecek de olsanız düzgün konusabilirdiniz.

Eşiniz yanlışlıkla yapmış olabilir . Kusura bakma ,pardon dese ben uzatmazdim . Direkt ölü taklidi yapıp uyumak da çok kırıcı değil mi ?

Bazı ameliyatlardan sonra yürüyüş yapıp ,gaz çıkarmanız isteniyor . Eşim elimden tutup bana destek olmuştu hatırlıyorum . Gaz benim için insanlık hali bir durum olmuş olabilir bilmiyorum

Kaybettiğim için döndüm zaten gercekten devam edemezdim
Devam etmemenin de yolu yordamı var . Gaz çıkarttın - zevk vermiyorsun - ağır geldin - ter kokuyorsun şeklinde değil de farklı yumuşak bir şekilde ilişkiyi bitirmenin de yolları var , belli ki sizde şok a uğramışsınız ama eşiniz daha büyük şok yaşamış

Birsey söylemedi güldü bende o şekilde yaptim

Bu akşam eve gelince normal davranın , yatarken de totosunu dönse bile sarılın öyle uyuyun :)

Ben sizin sosyal hayatımız yok demenize takıldım. Eşiniz yanlış anlamadıysam 2 işte çalışıyor rızkını çıkarmak için doğal değil mi sosyalliğin azalması. Eşinize karşı daha anlayışlı yaklaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Ne bileyim ben de olsam eşinizin yerinde bana değer verilmiyor diye düşünüp üzülürdüm bu durumda özür dilenecek bir şey de yok bana kalırsa. Siz en başta konuştuğunuzda eşinize gidip özür dilediniz mi sonradan eşinizden özür bekliyorsunuz.

Yerinizde olsam, ben de sevişmeye devam etmem. Ne yapıyorsun sen, hayvan mısın diye de iyice rezil ederim. Kırılan kırılsın, dikkatli olsun, ince davranmayı öğrensin. Hep biz onun duygularını düşüneceğiz, bizim hislerimiz yok mu?

Devamında da benle muhatap olmak istemiyorsa, olmasın. Kendi bilir.

Özür dilemek için konuşmak istedim tersleyip konuşmak istemediğini söyledi

Bu düşüncelerim. Ama bazı arkadaşlar yaptığımın yanlış olduğunu savunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…