Kocamla ne yapacağım?

eğer bilerek yapmadıysa o tavırdan gururu kırılmıştır ama fazla uzatmış. eğer bilerek yapıyosa da bişey demiyorum ne diyim

Bazı zamanlar engel olunamayan gaz çıkarma eylemi için bu kadar tavır çok fazla olmuş. Bir gün aynısı sizin de başınıza gelebilir ki bu ihtimal eşinize göre hem girilen pozisyonlardan dolayı hem de eylemin kendisi içeri hava pompaladigi için daha yüksek.

Sahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm

Sizin sevilme esnasında gaz çıkardı diye verdiginiz tepki de büyük yani ortada böyle büyütülecek bişey yok eşinizin gururu incinmiş olmalı biraz gereksiz uzatmış ama siz adama fazla yükleniyorsunuz kendi yaptıgınız herşey normal adamın yaptıkları gözünüze abartı geliyor sorun tamamen bu

Durumunuz enteresan bir evreye gelmiş.
Şu an hâlâ sinirli ve siz de pişman olup yapıcı olmaya karar verdiniz ve bu kez de eşiniz iletişime kapalı.
Ne tavsiye verilir bilmiyorum, biraz bekleyin yaşadığı şeyi sindirsin. Mutlaka iletişim kuracaktır, sonsuza kadar böyle sürmez.
Özür dileyecekseniz de samimi olun ve bu duygu eşinize geçmiş.
Herkesin olaylara tepki gösterme biçimi ve tahammül eşiği farklı. Bence sizin tepkiniz abartılı ve bir erkek için gurur kırıcı ama sizce doğru olan o an için odur, bilemem.
Biraz bekleyin ve tavırlı davranmayın.
Sizin samimi olduğunuzu görmek eşinizi de yumuşatacaktır.

İnsanı birsey olduğunun farkındayım ama yersiz ve zamansız olan her davranıştan rahatsız olurum

geçenler de biz de sevişirken bi şey oldu gülmeye başladık ama o kadar çok güldük ki devam edemedik. kaldı ki zaten çocuklardan yorgunluktan zar zor vakit buluyoruz. onu da harcadıkyaptığınız kırıcı olmuş

Sahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm
yıldız tilbe ; osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…