- Konu Sahibi Pembelii11
-
Sahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmazLutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
Sizin sevilme esnasında gaz çıkardı diye verdiginiz tepki de büyük yani ortada böyle büyütülecek bişey yok eşinizin gururu incinmiş olmalı biraz gereksiz uzatmış ama siz adama fazla yükleniyorsunuz kendi yaptıgınız herşey normal adamın yaptıkları gözünüze abartı geliyor sorun tamamen buLutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
Yanımda yapıyor diye yatak da da sıçsın mı yaniDaha önce hiç yanınızda gaz yapmıyor muydu ?
İnsanı birsey olduğunun farkındayım ama yersiz ve zamansız olan her davranıştan rahatsız olurumYa aman ya, gulun gecin. Gayet insani bi sey. Sevisirken boyle bir sey olsa gulmekten devam edemezdik galiba. Bu kadar buyutecek ne var? Esinizin gururunu kirmissiniz sanirim, buyuk tepki vermissiniz. Hos degil tabi ki ama insani bir sey. Abartmamak lazim.
İnsanı birsey olduğunun farkındayım ama yersiz ve zamansız olan her davranıştan rahatsız olurum
erkekler için evlendikten sonra rahatlık mı geliyor anlamıyorum ama o.urmanın yeri olmuyor pekİnsanı birsey olduğunun farkındayım ama yersiz ve zamansız olan her davranıştan rahatsız olurum
İstemeden çıkmıştır, bilerek yapmaz , saygısız bi insan değilse. Sizin dönüp yatmanız bu durumda çok kirici olmus. İstemeden olan biseyde sizede böyle yapılsa. Eşinizde o an zaten utanmistirİsteyerek yada değil ama artık devam etmek istemedim yanlış mı yaptım?
Tiksinmekle ne ilgisi var evlisiniz diye eşiniz o zaman gaZ çıkarsın yanınızda sürekli olur muBen olsam gülüp geçerdim dikkatim dağılırdı belki dururdum ama devam ederdim. Bu kadar mı tiksiniyorsunuz eşinizden?
Daha iyi olurduYersiz değil ki o an gelince yersiz şekilde kalkıp WC ye mi gitsin.
yıldız tilbe ; osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur.Sahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm
Şahsen bana asla gülmemek birsey gelmediyıldız tilbe ; osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur.
Yanımda yapıyor diye yatak da da sıçsın mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?