• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanı dinliceksin!

İşte eşimin ddiği tek laf bu! Kocanı dinlersen kocan senin bir dediğiini iki yapmaz. ama anlamadım ne gezmem, ne harcamam, ne sigaram var, ne açık sacık giyinmem..arada makyaj yaparımyapma der, güzel giyinrm dar giyinme der...
ama kendi benden daha da cok süslenir, bir ryere gideceksek 3 kere gömlek değiştirir..
Kızlar, hatunlar, evli bayanlar..taktik midir, nedir lütfen fikir verin.

Allahımm...ruh eşlerimi buldum sankiiii :)))) Ayynııı benim eşim hep der koca sözü üstüne söz olmaz..Beni dinle saygısızlık yapma...bide iş dönüşü genel kontrol :))) Ahanda altını çizerim kocalarınız ya boğa ya başak...düşük ihtimal akrep..:)) bu arada aşırı süslüdür ve ben süslenince hmn saldırıya geçer,yok yakışmadı yok kokusu kötü vs vs.....:))

Peki cnm ben bu durumdan ne yapyım sence..gerçekten cok cıkmazdayım..son zamanlarda da artık bir tartışmalar zinciri başladı devam edıyor.. 3 haftadır gribim öksürüyorum..bunda bile adam beni suçladı kendine dikkat etmezsen sana bakmamı beklme dedi. he baktımı dersenz allah razı olsun hastaneye götürdü, benden iş beklemdi..

Zate fazlasını beklersen nankör derler canım..bizimki de hastane teklif eder istemem dersem ozaman dırdır edip durma daha napıyım der...halbuki iki güzel söz biraz ilgi..hemen iyleşiriz :))

Bnm eşimde cins. işin ilginç yanı hem anne hem abla pohpohlamışta pohpohlamış boş yere, ben de onu yapmayınca malesef beyefendi mutsuz. haliyle ben de mutsuz. hemen sinirlnme moduna geçıyor. o da ayrı bir dert zaten:(

Aynen canım benimkini de şımartmışlar..görümcem 15 yıllık evli hala bişey olunca eşini aramaz, kocamı arar...her bir konuda eşimden yardım ister sanki kendi kocası bostan korkuluğu..eşimde bundan çok memnun..kv de her başı sıkıştığında diğer kayınlarımı hiç aramaz hemen benimkini arar..okadar şımartmışlar anlıycaan...ee beyfendi de aynısını bekliyo banden tabi...:(((

Aynen cnm kvalidem kendi eşinden medet ummuyor oğlundan umdugu kdr ..örtüleri bile nasıl keseceğini eşime soruyor, kediye yemek yediremıyorlar eşimi çağırıyorlar, vs.. anlatsam roman olr...eşim 32 yaşında. yaşı da var ama bunun yaşla alakası yok...

İşte onu yapamıyorum, o anda işve cilve yok zaten yapım gereği de yapamıyorum yapim dıyorum bakıom nazlanıo kız gibi dellenıyorum..sanki karşımdaki bayan ben erkek gibi hissediyorum..öyle şeyler oluyorki sen bilrsn diyemıyorum..eşim sinirli bir de hemen sinirlenir, ama kendine sesini yükseltsen yükseltme sesini der.
denemeye çalışıcam ama..çünkü benm de denemediğim bir bu kaldı..

evet gururunu okşamadıgım için zaten böyle.. bir kez onu yapmayı denedm bana sen faceden cok etkılenıyon kapat dedi:) şaka gibii..sanki benm aklım yetmıyo gibi. Denıycem dik kafalı olmamayı..bakim o zaman nasıl olucak, gerçekten dediği gibi mi yoksa yine bişiler bulmaya devammı edıcek..

aynı biiiizzz :))) inanmıyorum başka benim gibi varmıdır diyodum canım nası kanım kaynadı şuan sanaaa:)))) ben de eşimden statü olarak yükseğim..eşim de beni dikkafalı buluyo..aynı benim eşim de kv'nin sürekli isteklerini yerine getirir babasından daha çok annesine kocalık eder..bana sürekli kadınlar kulübü seni etkiliyo girme oraya diyo falan..eve gelince temizlik kontrolü yapar..aşırı süslüdür ama ben süslenince razı olmaz....ayy ne komikk..benimkinin aynısııı..kesin boğa ya da başak senin eşin..demedi deme :)))

sende onun giyime kusur bul. Bu gömlek seni yaşlı gösterdi bu saç traşı yüzüne gitmedi. Bu pantalon seni kilolu gösterdi de dur. Egosu batsın:1:..
İşe yarıyormuş artık bir arkadaşımın eşi eşine hiç karışmıyor aksine övmeye fikir danışmaya başladı.. Baya işe yaradı diyordu:9:

Kesinlikle hak veriyorum..başta eşimin eleştirileri yüzünden özgüvenim bile sarsıldı anacım..sonra ben de kırmadan..onun kilolarına tüylerine koca kafasına dikkat çektim...egosu biraz indi :)) şimdi çok karışmıyo kıyafetime eskisi gibi :))

Giyimine karıştığı zaman sen de ona bir kombin yap onun değil de senin bir beğendiğin konsepti hazırla.Sen de karını dinliyceksin hayatım bu böyle falan de.Bağırırsa bağırsın ezdirme kendini.Azıcık yeri geldiğinde çıkış ama tadında bırak.Ben senin eşinim durman gereken yeri artık bil lütfen gibi resmi tarzda konuş sana saygı duymasını sağla.

Ben o hazırlanırken fikrmi söylüyorum o da soruyor zaten. ama nedense işe giderken cok önem vermıyor kendine nedense. işe gidince forma giyiyor o zaman beni dinlemıyor . Çıkıştıgım zamanlarda bana hemen sesini yükseltme kocaya bağrılmaz diyor. o daha da sert cıkıyor. Bundan böyle resmi olucam hani yüz göz olmıcam gayet iki yabancı modu olucak ama bir de böyle denicem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)))hakaret olayina sinirlendim.biraz kaptirdim galiba kendimi :) tatli dil isve cilve dedim de bunlarada goz yumulmazki.:14:
sabir diliyorum size umarim duzelir hersey rayina oturur :)

cok sağol canm yorumların için..umarım düzelir...

Bence kesinlikle bencil bir düşünme tarzi. Evlilik iki kişilik sonuçta.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Malesef.. hem de cok bencilce. o istediği gibi olacak. hatta yeri gelecek tek kişiymiş gibi yaşayacak, ama yeri geldimmi ben olucm!

sende onun giyime kusur bul. Bu gömlek seni yaşlı gösterdi bu saç traşı yüzüne gitmedi. Bu pantalon seni kilolu gösterdi de dur. Egosu batsın:1:..
İşe yarıyormuş artık bir arkadaşımın eşi eşine hiç karışmıyor aksine övmeye fikir danışmaya başladı.. Baya işe yaradı diyordu:9:

Diyorum zaten şu göbeği de versen bilmem ne ama hemen tamam biliyoz ne oldugumuzu söylemene gerk yok diye cıkışıyor sizin anlıycanız o tavız vermememk için en doğrusunu yapıyor.

Dinler gibi görünüp dinlememe taktiği işe yarayabilir:)
Kendi prensiplerin konusunda tabii ki taviz verme.
Ama bunu yaparken tartışma haline getirmeden,doğal olanın öyle olduğu tavrıyla yapmaya çalış.
Yani senin dediğin-benim dediğim tartışmasına dönmesin.

Bazı zamanlarda,"gereksiz" konularda eşinin fikrini sorabilirsin.
Bunu özellikle eşinin sıkıldığı veya anlamadığı konularda yapmaya çalış:)
Mesela bu çorabı mı giysem yoksa şu mu yakışır,markette şu bulaşık süngerini mi alsam sence gibi...
Banane ne ben anlarım filan derse aaa olur mu ben kocama sormadan karar vermem dersin:)
Böyle böyle durumdan sıkılır.

Eşimin anlamadıgı konu varmıki:) adam zaten herşeye karışıyor bulaşık deterjanı alıcam alma annemlerden alırız onlar kiloluk alıyo. bazen dınlemeyıp ben alıyorm artık. evde sürekli kontrol modunda sanki. ama dinleyıpte dinlememeyi denicem.

Ah ah şu erkek anneleri oğullarını dünyanın merkezi görüp göklere çıkartmasa keşke... :47: Böyle pohpohlayıp sonra evlendirince annelerinin paşam, tosunum nidalarını eşlerinin devam ettirmelerini bekliyorlar ama eş anne gibi koşulsuz kabul etmeyince sorunlar çıkıyor. Evde hakim benim havalarına girip haşa kendilerini ilah gibi görüp karım bana tapsın düşüncesinde oluyorlar:47:
Olgunluk maalesef yaşla değil yaşanmışlıklarla oluyor, bu tür erkekler hiç sorumluluk almadan hep pışpışlanarak büyüdüklerinden evlenince de nerede durmaları gerektiğini, SAYGI kavramının ne olduğunu bilmiyorlar.
Yapman gereken boyun eğmek değil, tavrını belli etmek."Ben erkeğim, istediğimi yaparım" demek "benim için sınır yok ama sen kadınsan benim sınırlarımda yaşayacaksın" demek. Yani yine başta söylediğim gibi kendini haşa ilah gibi görüyor demektir. Sana şu yakışmamış dediğinde ben beğendim ve bunu giyeceğim gayet de hoş durdu diyerek kendi kararlarını kendin verebilecek kapasitede olduğunu belli edeceksin. Ben erkeğim benim dediğim olacak derse de ne olmuş sen erkeksen ben de kadınım bunun erkeklik-kadınlıkla alakası yok insanlıkla alakası var ben sana saygı duyuyorsam sen de bana duyacaksın bu kadar basit deyip tavrını koyacaksın. Kısaca "saygı duymayı" öğreteceksin. Ha olmadı mı o zaman şart koşacaksın gel birlikte psikoloğa/aile terapistine gidelim yanlışlarımız varsa birlikte düzeltelim, hatam varsa ben düzeltmeye hazırım diyeceksin. Kocan büyük ihtimalle sen git hatalı olan sensin diyecek, o zaman da demek ki sen hatalarını kabul etmek istemiyorsun, korkuyorsun ki hep benden bekliyorsun ama biz evliyiz ve hata varsa bu iki taraflı diyeceksin.
Evli değilim, şu an için de düşünmüyorum çünkü gözlemlediğim kadarıyla toplumdaki erkeklerin çoğunluğunda saygı duyma mekanizması gelişmemiş. Evliliğin iki kişilik bir hayat yolculuğu olduğuna inanırım ve kararlar birlikte ORTAK alınmalı diye düşünürüm bunu idrak eden erkek sayısı çok az zira sorumsuz yetiştiriliyorlar ve maalesef ki bunu yapan da yine hemcinslerimiz.:50:

Malesef canım..kayınvalidem bana bir iki kez imada bulundu oğlum bu kdr sinirli değildi bilmem ne..sanki ben yapmışım gibi adama soruom ben kendımı bildim bileli sinrlıyım dıyor. Psikolojık danışmanı cok diyorum bana en son dediği de şu uyurken ayağına değmişim bağırcaktım dıo ama bana yine yüzünü ekşitcen doktora git dicen die bişi demedim ama rahatsız oldum diyor. Evet ilah gibi görüyor çünkü kvalidem zamanında benm oğlum peygamber gibi maşallah dıyormuş bana öyle diodu. zaten annesi bunu ne kdr çok pohpohladıysa o kdr cok anne ile zaman geçirmeye başladı. Ben zaten artık aşkı fılan geçtim saygı istiyorum bunu ona defalarca dedim, birşeyi istemeyi bileceksin ne öyle hayvan gibi bağırıpta hakaret edipte isteğini yaptırmya çalışmak vs. ama dediği tek şey var kocanı dinliceksn adamın bildiği ve kurdugu tek cümle bu... keşke evliliğin 2 kişilk oldugunu anlayabilse, bana bunaldım ya cok dediğimde dediği tek şey aaa ben böyle şeylere gelemem.. ki beklediğimde bir dışarı cıkalım hava alalım 2 insan görelim.neymiş ben orman sessiz sakin ortam isticekmişm ama ben yine onu kalabalığa cıkarıyormuşum..kalabalıgı da insanı da sevmez ama asosyal değildir. arkdşları fılan var yani.

yavaş yavaş olur bu işler..
hafif makyaj yap bikaçkere zamanla artsada göze batmaz...
kendi istediğin pantolonu onun istediği bluzu giy bi süre sonra yavaş yavaş kendi istediklerini giymeye başla zamanla gözü alışır...
herşeye karışmasına izin verme sende konuş...
o sana süslenme derse o zaman sende süslenme de...
madem sen beni kıskanıyosun bende seni kıskanıyorum de...
kadınlar istemeyi bilirse alamayacağı bişey olamaz...
Zten makyajı cok ağır yapmıyorum hafif yapıyorum fondotön süremediğimi iddia eder kendisi, daha doğrusu allıgı sevmıyor neyse ben de artık yaz geldi sürmuyorum. onun istediği gibi giyinmeye çalışyorum ama dar giyinmekten vazgeçmıyorum cunku minyon tiplıım bol giyince iyice minyon görünyorum.

Şu karikatürü görünce aklıma geldi tam da konuya uygun olduğunu düşünerek eklemek istedim :
Eki Görüntüle 1124986

iyi fikir denicem canm sağol:))

Allahımm...ruh eşlerimi buldum sankiiii :)))) Ayynııı benim eşim hep der koca sözü üstüne söz olmaz..Beni dinle saygısızlık yapma...bide iş dönüşü genel kontrol :))) Ahanda altını çizerim kocalarınız ya boğa ya başak...düşük ihtimal akrep..:)) bu arada aşırı süslüdür ve ben süslenince hmn saldırıya geçer,yok yakışmadı yok kokusu kötü vs vs.....:))

hayır kocam aslan burcu.ama dediğinz özellikler mevcut:) koku da dahıl olmak üzere. siz nasıl başedıyorsunuz peki:)

Zate fazlasını beklersen nankör derler canım..bizimki de hastane teklif eder istemem dersem ozaman dırdır edip durma daha napıyım der...halbuki iki güzel söz biraz ilgi..hemen iyleşiriz :))

seninkisi yine teklif ediyormuş.benm de adım dırdırcıya cıktı halbuki ne dırdırı yapıcam hiçbişi yapmıyom derdimi anlatmaya çalışyorm yine dır dır oluyor:)

Aynen canım benimkini de şımartmışlar..görümcem 15 yıllık evli hala bişey olunca eşini aramaz, kocamı arar...her bir konuda eşimden yardım ister sanki kendi kocası bostan korkuluğu..eşimde bundan çok memnun..kv de her başı sıkıştığında diğer kayınlarımı hiç aramaz hemen benimkini arar..okadar şımartmışlar anlıycaan...ee beyfendi de aynısını bekliyo banden tabi...:(((

Benm görümcem ilginç yalnız ben yokken aramaz ama bir araya geldiğimzde kendi kocasına göruyormsuun kardeşim on numara eşini çalıştırmak istemıyor der halbuki bilmezki beni çalıştırmaz ama yediğime bile laf ederdi muhtemelen:) eşimi yanımda över de över sonra da biz biraz cok şımarttık der şaka gibi insanlar varmış..bazen diyom bana rahat battı ben ne rahattım babamın evinde. bir elim yağda bir elim balda. babam dedi de dinlemedm kızım hemen evlenme sömür babanı die(: şimdi geri dönsem yine adam sesini çıkartmaz öyle bir babayla büyüyünce insana destek olan bir baba olunca insan o baba profili arıyor hep ben babamn anneme sesiini yükselttiğini binde bir görmüşmdr hep bağıran çığıran annemdi benm:) yemek seçmezdi hattaa annem yemek yapmasa oturur kendi yapar sofraya bizi çağırırdı..gerçi eşim yemek yapar ama keşke yemek yapmasa da bana saygılı olmayı bilse.

aynı biiiizzz :))) inanmıyorum başka benim gibi varmıdır diyodum canım nası kanım kaynadı şuan sanaaa:)))) ben de eşimden statü olarak yükseğim..eşim de beni dikkafalı buluyo..aynı benim eşim de kv'nin sürekli isteklerini yerine getirir babasından daha çok annesine kocalık eder..bana sürekli kadınlar kulübü seni etkiliyo girme oraya diyo falan..eve gelince temizlik kontrolü yapar..aşırı süslüdür ama ben süslenince razı olmaz....ayy ne komikk..benimkinin aynısııı..kesin boğa ya da başak senin eşin..demedi deme :)))

:))) CANIMSIN bir yolu olmalı bu tarz insanlarla baş etmenin biryolu..bizmde mutlu olmaya hakkımız yok mu:(

Kesinlikle hak veriyorum..başta eşimin eleştirileri yüzünden özgüvenim bile sarsıldı anacım..sonra ben de kırmadan..onun kilolarına tüylerine koca kafasına dikkat çektim...egosu biraz indi :)) şimdi çok karışmıyo kıyafetime eskisi gibi :))

Benm özgüvenm hiç sarsılmıyor nedense ama aynaya bakasm gelmyr o kdr cok kilo verdımki sevmıyorum bu halimi..

Hayır yeri gelecek sen beni dinleyeceksin yeri gelecek ben seni..
Böyle saçmalık mı var benim boynumun üstünde taşıdığım saksı mı?

Kim mantıklı düşünüyorsa o konuda onun sözü geçer bu kadar net. Diyeceksin..

O zaman yürü git ben robot gibi kadın istiyorum derse eğer.
Güle güle demeyi bileceksin..

Hayır yeri gelecek sen beni dinleyeceksin yeri gelecek ben seni..
Böyle saçmalık mı var benim boynumun üstünde taşıdığım saksı mı?

Kim mantıklı düşünüyorsa o konuda onun sözü geçer bu kadar net. Diyeceksin..

O zaman yürü git ben robot gibi kadın istiyorum derse eğer.
Güle güle demeyi bileceksin..

Benim eşim değişmediği sürece bizim sonumuz yok ben biliyorum:( Çünkü eşim kendinin sadece mantıklı benimse hep duygusal oldugumu düşünyr ..bundan sonra mantık diyor. bazen bakıyorum eşimi hissiz, duygusuz, acımasız, görüyorum...
Canm güle güle demeyi artık son tartışmalardan sonra ister oldum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum..:( yani daha kötüsü olursa diye. hadi olmasın cok önemli değil..ama insan bunu kolay yapamıyor..çünkü denemediğim şeyler var mesela bir danışmana gitsek o zaman da düzelmıyorsa ayrılsa yollarımız..

Benim eşim değişmediği sürece bizim sonumuz yok ben biliyorum:( Çünkü eşim kendinin sadece mantıklı benimse hep duygusal oldugumu düşünyr ..bundan sonra mantık diyor. bazen bakıyorum eşimi hissiz, duygusuz, acımasız, görüyorum...
Canm güle güle demeyi artık son tartışmalardan sonra ister oldum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum..:( yani daha kötüsü olursa diye. hadi olmasın cok önemli değil..ama insan bunu kolay yapamıyor..çünkü denemediğim şeyler var mesela bir danışmana gitsek o zaman da düzelmıyorsa ayrılsa yollarımız..

Tabiki her yolu dene..
Karşındaki insan çözüm odaklı biriyse dediğim laftan da anlar zaten.
Sana güle güle dedirtmez, gülümsetir..

Senin kişiliğine saygı duyacak adam önce.
Kocanım ben senin, kocanı dinle falan ıyyy vaktinde duydum da kapak ettim lafları şimdi
duymuyorum çok şükür.. Sevmem ben öyle erkek egemenliğini..
Eksiğimiz yok fazlamız var çok şükür..
Niye kocamı dinleyecekmişim.. O beni dinlesin de hayatı değişsin.

Eşimin anlamadıgı konu varmıki:) adam zaten herşeye karışıyor bulaşık deterjanı alıcam alma annemlerden alırız onlar kiloluk alıyo. bazen dınlemeyıp ben alıyorm artık. evde sürekli kontrol modunda sanki. ama dinleyıpte dinlememeyi denicem.

hayır kocam aslan burcu.ama dediğinz özellikler mevcut:) koku da dahıl olmak üzere. siz nasıl başedıyorsunuz peki:)

seninkisi yine teklif ediyormuş.benm de adım dırdırcıya cıktı halbuki ne dırdırı yapıcam hiçbişi yapmıyom derdimi anlatmaya çalışyorm yine dır dır oluyor:)

Benm özgüvenm hiç sarsılmıyor nedense ama aynaya bakasm gelmyr o kdr cok kilo verdımki sevmıyorum bu halimi..

canımm dikkatimi çeken yerleri alıntıladım
1- anlamadığı bişey yoktur ama herşeye yorum yapar, beğenmiyosan sen yap deyince de çıldırır..ya da o kadın işi der muhtemelen..seni çok iyi anlıyorum..böylelerine kibar sevimli mağduru oynayıp iş yapmayı öğretcen..hayatım şurasını yapamadım bi el atarmısın gibi..yoksa ondan iyi olduğunu gösterdikçe üste çıkar..
2- aslanlar da böyle demekki..ben kesin boğa diye düşünmüştüm..bu arada senin burcun ne canım..bana çok benziyosun ama kocan gibi sende de yanılabilirim oyüzden tahmin etmicem :)
3- hastane konusunu iyce zor durumda kalmasam benimki de teklif etmez..hastalığımdan biraz bahsedince de...ee ben napıyım der...halbuki bizim tek derdimiz biraz sıkıntımızı paylaştığını görmektir..ben artık hastalıklarımı anlatmıyorum ona sadece iş buyurursa dillendiriyorum onun dışında odunla dert paylaşmak insanı iyce geriyo :))
4- özgüven konusu da canım ben çok eleştirmesinden ötürü bi ara yaşadım..ve kendimi beğenmemeye başladım..7 kilo verdim düşünebiliyomusun...ama sonra ben de ona, eziyo gibi değilde, dostane biçimde bilinç altına eksiklik hissi ektim :))) yani mesela tüylü baya benimki: tv de tüysüz birini gördümya aa erkeklerde böyle de oluyo mu yaa kaymak gibi maşallah deyip ardından ama aşkım onunda boyu yok senin kadar...yani güya övüyorum ama orda o tüylü olduğu kısmını anlıyo tabi planladığım gibi..ya da aşkım kambur mu duruyosun sen?hmm yoo kas heralde o bian yanlış gördüm sandım,kaslı erkeğim benim diyorum(ordan şekil bozukluğunu anlıyo) :)))) yani asla açık bir şekilde sen şöylesin değil de överken ekiyorum bilinç altına eksik yanlarını..ve şuan kabul etmiş durumda ve benim gözümde çok da matah bişey olmadığını biliyo :))) yoksa bi halt sanıyolar anacım kendilerini.. :))
dip not: artık beni eleştiremiyo ve verdiğim kiloları geri aldım bu arada..umarım sen de amacına ulaşırsın canımm :))

Tabiki her yolu dene..
Karşındaki insan çözüm odaklı biriyse dediğim laftan da anlar zaten.
Sana güle güle dedirtmez, gülümsetir..

Senin kişiliğine saygı duyacak adam önce.
Kocanım ben senin, kocanı dinle falan ıyyy vaktinde duydum da kapak ettim lafları şimdi
duymuyorum çok şükür.. Sevmem ben öyle erkek egemenliğini..
Eksiğimiz yok fazlamız var çok şükür..
Niye kocamı dinleyecekmişim.. O beni dinlesin de hayatı değişsin.

İnşallah cnm..bakalım zaman göstericek. Ben illa beni dinlesin demiyorum ama en azından beni anlasın, bana verdiği zararın baskının farkında olsun..karşındakinn bayan oldugunu kırılgan oldugunun farkına varsın. Dediğin gibi saygı. sevgi aslında tek isteğim. egoist bir kişilikle mücadele ediyorum sanki evlilikten anladıgım bu şimdi.

canımm dikkatimi çeken yerleri alıntıladım
1- anlamadığı bişey yoktur ama herşeye yorum yapar, beğenmiyosan sen yap deyince de çıldırır..ya da o kadın işi der muhtemelen..seni çok iyi anlıyorum..böylelerine kibar sevimli mağduru oynayıp iş yapmayı öğretcen..hayatım şurasını yapamadım bi el atarmısın gibi..yoksa ondan iyi olduğunu gösterdikçe üste çıkar..
2- aslanlar da böyle demekki..ben kesin boğa diye düşünmüştüm..bu arada senin burcun ne canım..bana çok benziyosun ama kocan gibi sende de yanılabilirim oyüzden tahmin etmicem :)
3- hastane konusunu iyce zor durumda kalmasam benimki de teklif etmez..hastalığımdan biraz bahsedince de...ee ben napıyım der...halbuki bizim tek derdimiz biraz sıkıntımızı paylaştığını görmektir..ben artık hastalıklarımı anlatmıyorum ona sadece iş buyurursa dillendiriyorum onun dışında odunla dert paylaşmak insanı iyce geriyo :))
4- özgüven konusu da canım ben çok eleştirmesinden ötürü bi ara yaşadım..ve kendimi beğenmemeye başladım..7 kilo verdim düşünebiliyomusun...ama sonra ben de ona, eziyo gibi değilde, dostane biçimde bilinç altına eksiklik hissi ektim :))) yani mesela tüylü baya benimki: tv de tüysüz birini gördümya aa erkeklerde böyle de oluyo mu yaa kaymak gibi maşallah deyip ardından ama aşkım onunda boyu yok senin kadar...yani güya övüyorum ama orda o tüylü olduğu kısmını anlıyo tabi planladığım gibi..ya da aşkım kambur mu duruyosun sen?hmm yoo kas heralde o bian yanlış gördüm sandım,kaslı erkeğim benim diyorum(ordan şekil bozukluğunu anlıyo) :)))) yani asla açık bir şekilde sen şöylesin değil de överken ekiyorum bilinç altına eksik yanlarını..ve şuan kabul etmiş durumda ve benim gözümde çok da matah bişey olmadığını biliyo :))) yoksa bi halt sanıyolar anacım kendilerini.. :))
dip not: artık beni eleştiremiyo ve verdiğim kiloları geri aldım bu arada..umarım sen de amacına ulaşırsın canımm :))

Hayır ben öyle diyince o yapar zaten, örneğin ben ahala menemeni cok düzgün yapamıyorum ama o daha iyi yapıyor. yapınca yedi en son bişi demedi ertesi sabah gel de bak nasıl öğrenilir dedi. o yapma konusunda sıkıntı yok herşeyini bana eywallah etmeden kendi yapmayaçalışıyr.
Aslanlar egoist bencil dediğim dedik işte kralım modu:) Benim burcum da oğlak inatçı, dik kafalı kafama koydummu yapıcam :)
Hastalıgınız ne acaba..ben kendim üzerinden kandırmaya çalıştım dedim benmde ihtiyacım var ama sen de ol yanımda diye..yok dedi. ama kesinlikle şart ona..çünkü eşimin psikolojisi cidden bozuk :( benmki de bozuluyor artık.
Benim boyum kısa minyon tipliyim bir ara sadece boy kompleksi yaşadım ama sevgililik döneminde. he bir de spor ayakkabıların içine topuk almıştım delirdi görünce. Bir de benm eşim yakışıklıdır, maşallah allah özene bezene yaratmış. benm onla ilgili dalga geçeceğim tek nokta göbektir onu da ertimek için sabahları limonlu su içmeye başlamış :) yoksa yakışıklılıgının farkında. ama ben de ona sen cok yakışıklısın demem. binde bir derim. ertesi gün de tartışma cıkar hiç bir anlamı kalmaz zaten..ama bu dediklerini de denicem. taktikse taktik.

şöyle yapacaksın, bir cinnet herşeyi çözer :)
Az kaldı canım zaten cinnet geçirmeye.. ama bu gidişle o benden önce geçirim bana zarar verecek die korkar oldum:)

Back
X