Hayır ben öyle diyince o yapar zaten, örneğin ben ahala menemeni cok düzgün yapamıyorum ama o daha iyi yapıyor. yapınca yedi en son bişi demedi ertesi sabah gel de bak nasıl öğrenilir dedi. o yapma konusunda sıkıntı yok herşeyini bana eywallah etmeden kendi yapmayaçalışıyr.
Aslanlar egoist bencil dediğim dedik işte kralım modu:) Benim burcum da oğlak inatçı, dik kafalı kafama koydummu yapıcam :)
Hastalıgınız ne acaba..ben kendim üzerinden kandırmaya çalıştım dedim benmde ihtiyacım var ama sen de ol yanımda diye..yok dedi. ama kesinlikle şart ona..çünkü eşimin psikolojisi cidden bozuk

benmki de bozuluyor artık.
Benim boyum kısa minyon tipliyim bir ara sadece boy kompleksi yaşadım ama sevgililik döneminde. he bir de spor ayakkabıların içine topuk almıştım delirdi görünce. Bir de benm eşim yakışıklıdır, maşallah allah özene bezene yaratmış. benm onla ilgili dalga geçeceğim tek nokta göbektir onu da ertimek için sabahları limonlu su içmeye başlamış :) yoksa yakışıklılıgının farkında. ama ben de ona sen cok yakışıklısın demem. binde bir derim. ertesi gün de tartışma cıkar hiç bir anlamı kalmaz zaten..ama bu dediklerini de denicem. taktikse taktik.