Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

Allahım iş yerindeyim ve resmen kahkaha attım irezil oldum

Ahahahha çok komiksin canm yaaaa kocan o senin osursun nolcak

benm kocam yapınca ben gülüyorum =))

adam tutsa sonra sancıdan hastanelk olsa daha mı iyi boşweer bu kadar sıkmayın kocişlerinizi sizde osurun nolmuş

Ben kocamın osuruğuna kurban olurum...Oğlumda yeni doğdu aynı babası gibi zırt pırt götürüyor..İnsan sevdiğinin hiç bişeyinden tiksinmez yahu. Allah korusun eşiniz yatalak olsa sizde altını almak zorunda kalsanız valla adamı pataklar, üstüne birde boşarsınız. Siz osuruyor diye değilde sevmediğiniz için açın o davayı....

Ya rahatsızdır, kaçırır anlarım.
Hatta utandırmamak lazım.

Ama hani böyle rahatlıktan, gıcığına zart zurt gezen tipler var o da bana çok çirkin geliyor.
Bence eşinden de utanmak gerekiyor bazı konularda..
Utanmak güzeldir :)

Hahahhahaha koptummmm yaa:) bu bir ihtiyac tabi ki ama hersein oldugu gibi onun da bir yeri var tuvalet mesela benim esim benim yanimda yapmaz bende onun yaninda.bu bir saygidir ama tuvalete falan girdiginde duyuyorum sesini o da benim duyuyordur yapicak bisey yok adamin osurugunun volumunu mu kisiyim yoksa kicina mantar.mi tikiyim osurmasin diye ihtiyac:) Ama yanimda bile kacirsa bosarim demezdim heralde insanlik hali bir de bunu yasam tarzina arsizliga bindirenler var o da hic hos degil kocami cok sevdigim icin hic biseyinden de tiksinmiyorum ayrica.

Saygısızlıktır karşısındakine karşı kabullenen kabullenir (ben kabullenmem)
Evet boşanma sebebidir edep ya huu

Lacka olmakla rahat olmak birbirine karistirilmis. Evet eşler birbirine karşı rahat olmalı argo hatta küfürlü konuşabiliriz, düşündüğümüz herseyi ay yanlış anlarmi demeden soyleyebiliriz vs. ama adamın yanında ter kokusuyla saçlar yağlı dolaşmak, gaz çıkarmak bence lackaliktir. Erkek içinde kadın içinde. Hülya Avşar in hayatımda bir değeri yok ama çok doğru birsey söylemiş geride kalan sayfalarda okumuştum. Bile isteğe saygisizca osursa midem bulamaz ama saygimi zedeler çekiciliğini kaybeder. Bilmeden olabilir oluyorda o ayrı.

Sanki sen osurmuyorsun....
Konuşmana dikkat et.Saygısızlığın lüzumu yok.
Herkesin temel insani ihtiyaçları vardır.
Tuvaletini yapmak
Gaz çıkarmak
Geğirmek
cinsel ilişkiye girmek.......vs.
Bunlar normal ihtiyaç diye her an her yerde yapılmaz.İnsanlar esnerken bile ağzını kapatmaya özen gösterirken,gaz çıkarmka bir ihtiyaç diye her yerde herkesin yanında yapılamaz.Eşi dahi olsa,kimse bu saygısızca hareketi hak etmez.İnsanız.Kaçırabilir ama sürekli alışkanlık olarak yapılması karşındaki insana herşeyden önce kendine saygın olmamasından kaynaklanır.Çok doğal geliyorsa toplumda da işyerinde de heryerde yapılsın o zaman.Eş olmakikarı koca olmak yüz göz olmak demek değildir.

:) Doğru Söyleneyi 9 Köyden Kovarlarmış.. Sadece Gülüyorum

Hastalığı olabilir, cidden tutamama gibi bir durum, birinde duymuştum bağırsağı mı kısaydı öyle bir şey:) hiç bir sıkıntısı yoktu sadece çok sık gaz çıkartıyordu, bir yerden sonra da gizle gizle nereye kadar diye evde gün boyu gaz çıkarmaya başlamış.

Yok osurmuyormus, ..cmiyormus
Gaz çıkarıp tuvaletini yapmanın yeri eşinin yanı mı? Yoksa bu ihtiyacını tuvalette gidermek mi? Nasıl ki yemeğimizi yerinde yiyorsak,uyumak için yatağımıza gidiyorsak,banyomuzu banyoda yapıyorsak bunun yeri de tuvalettir.Eşinin yanında sürekli bunu yapmak normal mi?

Al bir micmayan daha

Valla nasıl başkalarının yanında da yapmıyorsa benim Yanımda da yapmamalı ki eşim çok dikkatlidir bu Tür konularda.Hala tuvalette iken birimiz TV'nin sesi açılır, banyonun önünden geçilmez, çünkü İkimiz de takıntılıyız o hususta.Yaşlanınca zaten kendimizi tutamayacağız ama daha Gençken saygıyı bitirmemek lazım diye düşünüyorum.o Yüzden dava açılır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…