- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi imagemaker
-
Eşim yanımda öyle bişey yapmadı bu zamana kadar ama yapsada çok büyük sorun haline getirmem sanırım geçen gün koltukta uyumuşum kendi pırt sesime uyandım eşim oralı değildi duymazdan gelmiş sanırımama ben çok utandım bu durumda eşimde beni boşayabilirmi acaba'' hakim bey eşim uyurken pırtladı ben boşanmak istiyorum'' valla komik geldi
Ahahahah harika yaBazen ben gaz sancısı çekerim eşim beni osurtabilmek için uğraşır durur rahat ol kasma dergerçekten rahat olmak gerek hiç değilse kendi evinde eşinin yanında
Sanki sen osurmuyorsun....Evet bence boşanma sebebidir.
Konuşmana dikkat et.Saygısızlığın lüzumu yok.Sanki sen osurmuyorsun....
:) Doğru Söyleneyi 9 Köyden Kovarlarmış.. Sadece GülüyorumKonuşmana dikkat et.Saygısızlığın lüzumu yok.
Herkesin temel insani ihtiyaçları vardır.
Tuvaletini yapmak
Gaz çıkarmak
Geğirmek
cinsel ilişkiye girmek.......vs.
Bunlar normal ihtiyaç diye her an her yerde yapılmaz.İnsanlar esnerken bile ağzını kapatmaya özen gösterirken,gaz çıkarmka bir ihtiyaç diye her yerde herkesin yanında yapılamaz.Eşi dahi olsa,kimse bu saygısızca hareketi hak etmez.İnsanız.Kaçırabilir ama sürekli alışkanlık olarak yapılması karşındaki insana herşeyden önce kendine saygın olmamasından kaynaklanır.Çok doğal geliyorsa toplumda da işyerinde de heryerde yapılsın o zaman.Eş olmakikarı koca olmak yüz göz olmak demek değildir.
Gaz çıkarıp tuvaletini yapmanın yeri eşinin yanı mı? Yoksa bu ihtiyacını tuvalette gidermek mi? Nasıl ki yemeğimizi yerinde yiyorsak,uyumak için yatağımıza gidiyorsak,banyomuzu banyoda yapıyorsak bunun yeri de tuvalettir.Eşinin yanında sürekli bunu yapmak normal mi?Yok osurmuyormus, ..cmiyormus
Gaz çıkarıp tuvaletini yapmanın yeri eşinin yanı mı? Yoksa bu ihtiyacını tuvalette gidermek mi? Nasıl ki yemeğimizi yerinde yiyorsak,uyumak için yatağımıza gidiyorsak,banyomuzu banyoda yapıyorsak bunun yeri de tuvalettir.Eşinin yanında sürekli bunu yapmak normal mi?
Hıı hııı evet canım aynenAl bir micmayan daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?