- Konu Sahibi imagemaker
-
eveeetttt bende hayranıyım....
kocana gelince aslında normal dediği doğru da ne biliyim hani zorda kalmadıkça ulu orta yapılmamalı...
ben sizin eşiniz sandım kim bu kimin eşiBen neden koyayım elin adamına karısı düşünsün
kıyamam ben sanaAynen,bendee
O da kendini oyle savunuyor iste..cocuklarin yaninda yapmiyor Allahtan, sadece benim
yogun gaz kokusuna maruz kaliyorum be canimmm...
valla tanımıyorum ben arkadaşım tanıyor .allah tanıtmasınben sizin eşiniz sandım kim bu kimin eşi
kocasına olan sevgisi nefrete dönmüş olmalı ki bu sebepten boşanmaya kalkıyor . aklıma arkadaşımın ablası geldi kocası gerdek gecesi kızı yorganın altına alıp var gücüyle osurmuş o bile boşanmamışken buna diyecek yok valla, koptum burda
Herkes farklı düşünür bazısı tuvalete girdiğinde bile kapıyı kapatır hanımının yanında .Görgü meselesi bence .yani şoktayım daha neler bu çok doğal insanı bir durum.afedersiniz ama o kadın osurmuyor tuvalete gitmiyor mu. adam kendi halinde bilinçli bir şekilde sırf gıcıklık olsun diye osurmuyor dur herhalde bu bir rahatsızlık olmalı.boşanmak için başka bir gerekçe koyabilirdi bu çok asagilayici bir gerekçe bu çok özel bir durum olmalı karı koca arasında.
Yok biz hic osurmuyoruz, biz kadinlarin kakasi pembe oluyor zatenyani şoktayım daha neler bu çok doğal insanı bir durum.afedersiniz ama o kadın osurmuyor tuvalete gitmiyor mu. adam kendi halinde bilinçli bir şekilde sırf gıcıklık olsun diye osurmuyor dur herhalde bu bir rahatsızlık olmalı.boşanmak için başka bir gerekçe koyabilirdi bu çok asagilayici bir gerekçe bu çok özel bir durum olmalı karı koca arasında.
Profil resmimdeki ben ben ve kocam zaten :) :)Sana kalmış.Boşanmak istiyorsan evet , istemiyorsan hayır.
Profil resmimdeki ben ben ve kocam zaten :) :)
MerciÇok yakışıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?