Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

eveeetttt bende hayranıyım....
kocana gelince aslında normal dediği doğru da ne biliyim hani zorda kalmadıkça ulu orta yapılmamalı...

Aynen,bendee
O da kendini oyle savunuyor iste..cocuklarin yaninda yapmiyor Allahtan, sadece benim
yogun gaz kokusuna maruz kaliyorum be canimmm...

o da eşşeğin ...... suyu kaçırmış

Ee kimse cikipta bence bu senin kocan demedi ben arkadasimla ilgili bi sey yazdigimda hep oyle derlerde onun icin şeettimmm

yani şoktayım daha neler bu çok doğal insanı bir durum.afedersiniz ama o kadın osurmuyor tuvalete gitmiyor mu. adam kendi halinde bilinçli bir şekilde sırf gıcıklık olsun diye osurmuyor dur herhalde bu bir rahatsızlık olmalı.boşanmak için başka bir gerekçe koyabilirdi bu çok asagilayici bir gerekçe bu çok özel bir durum olmalı karı koca arasında.

Konua gelirsek eger bi saglik sebebinden yapiyosa ve bundan utaniyosa bosanma sebebi degil bence ama rahatligindan yapiyosa hele bide buna guluyosa bence bosanma sebebi. Ben sahsen bana saygi duymadigi icin yapiyo derdim..

Sana kalmış.Boşanmak istiyorsan evet , istemiyorsan hayır.

Herkes farklı düşünür bazısı tuvalete girdiğinde bile kapıyı kapatır hanımının yanında .Görgü meselesi bence .
Bir de şunu düşünün nişanlıyken sevgiliyken osurmuyorsanız karınız olunca da osurmayın madem .
O zaman neden osurmadıysanız karınız olduğundan da o sebepten osurmayın yani erkekler.

İçim sıkıntıyla dolu ruhum daralıyor ama ne güldüm bee
Allah razı olsun

Hahaha neden olmasin ki bu da bi sebep rahatsiz edici boyuttaysa eger :)

Yok biz hic osurmuyoruz, biz kadinlarin kakasi pembe oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…