Ben söylersem eder sağolsun ama yine herşeyini ortalıkta çıkarır ben onları toplarken sende mutfağı süpür derim mesela yapar yada çocuklara bak derim iş verirsem bos durmazSelam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
Bekara karı boşamak vol 1yardım ne münasebet? yardım etmek nasıl bir laf? ev işleri bunlar, ortak yaşadığınız evinizin işleri. ortaklaşa yapmalısınız. tek bir kişiye yüklenmemeli ki yardım etsin. leş gibi kirli çoraplarını kirli sepetine değil sağa sola atan, bir çay demlemeyi, koymayı beceremeyen tipleri koca diye alıp bunları yaşamanıza üzülüyorum yahu. koskoca adamla evlenmiş olmanız gerekirdi, oğlan çocuğuyla değil. bunların zihniyetine göre kadın hizmetçidir, nokta. değişmez. bu sorunu çözmek için geç kaldınız.
Evde babası yapıyor mu peki onu merak ettim? Rol model aldığı biri olmalı muhakkak. Benim eşimin annesi öğretmen babası mühendis ve ctesi bile çalışıyomuş o yüzden babasına annesi kıyamadığı için hiç yaptırmamış (ki bence yanlış)... Hadi o neyse oğluna da yaptırmamış (bu niye hiç anlamadımAnneleri suçlamayalım lütfenBi bomba da bende var katiyyen bir iş yaptıramıyorum evlenirsen karın seni çekmez diyorum evlenmiycem diyip kurtuluyor.Hangi yolu denediysem başaramadım.Ruhu tembel tek umudum zamanla kendini düzeltmesi içten gelmezse dışarıdan olmuyor.
Bu düzelecek bir sey degil. Çok sevgili annesi böyle büyütmüş çünkü. Aman altın pipili oğulları 1 bardak kaldırmasınlar sofradan. Pipiye bir şey olur mazallahül azim.
diğer türlü temizlenmiş gibi gelmiyor rahat edemiyorumKanser olursunuz allah korusun. Hele çocuk da varsa evde. Yazık günah o kadar kimyasal...
yok kızmıyor alıştı artık :)Oyle yaptığınızda kızmıyor mu?
Çünkü bende esimin kıyafetlerini utuledigimde beğenmeyip bastan yapardı bende bosa yoruluyorum diyerek yapmıyorum artık dedim o günden beri kendi ütülüyor.
nıye evde kac kısıyle yasıyorsunuz kıEvde yalnızsak herşeyi beraber yaparız.
Karı-koca 5 ve 2,5 yaş çocuk olarak toplam 4 kişiyiz :) yalnızdan kastım yardımcımız yoksa anlamındaydı :) düzenli hergün gelen yardımcımız var. İzin günlerinde bizde evdeysek beraber yapıyoruz herşeyi anlamında söyledim. Malum pandemiden dolayı eve tıkıldığımız için..nıye evde kac kısıyle yasıyorsunuz kı
Allaha şükür eşim hep yardım eder benden daha toplu diyebilirim size :)Selam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
haa sımdı anladımKarı-koca 5 ve 2,5 yaş çocuk olarak toplam 4 kişiyiz :) yalnızdan kastım yardımcımız yoksa anlamındaydı :) düzenli hergün gelen yardımcımız var. İzin günlerinde bizde evdeysek beraber yapıyoruz herşeyi anlamında söyledim. Malum pandemiden dolayı eve tıkıldığımız için..
Bu düzelecek bir sey degil. Çok sevgili annesi böyle büyütmüş çünkü. Aman altın pipili oğulları 1 bardak kaldırmasınlar sofradan. Pipiye bir şey olur mazallahül azim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?