bu kadar çok yıpratacak ne var anlamıyorum. bırakın kalsın çorabı yerde, siz hiç atmıyor musunuz kenara eşya? maddi durumunu var ise hafta bir eve temizlikçi alınSelam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
evet bekarken kendi evi düzeni olan erkekler eşine yardımcı oluyor ve sorumluluk sahibi oluyor3 aylık erkek arkadaşım var sık sık kalmaya gidiyorum benim kıyafetlerimi makineye atar, makineden alır serer, bulaşıkları yıkar direk yemek yapamasa da bana tost sandıvic noddle falan bir şeyler hazırlar ben de ona yemek yaparım. Aynı evde yaşasak bana yardım etmez benimle beraber yapar. Daha önce bir erkek arkadaşım vardı 5 yillik bu meselelerden ayrılmıştım. Bu tamamen seçtiğiniz adama bağlı siz yanlis tercih yapmışsınız muhtemelen eşiniz 25-30 yaşına kadar ailesiyle yaşayıp annesinin eteği altından hiç çıkmamış adamlardan
Selam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar
eminim tek derdi bu değildir, bu sorumluluğu bile almayan adamlar genelde eşlerine her konuda sıkıntı yaratıyolarTek derdiniz bu olsun....
Tabi baska sıkıntılar da varsa ayri. Dokunur zaten o zaman her yaptığı benim esimde yardim etmez dağınıktır ama anlaşırız uyumluyuz. Tek sorun buysa halledilir demek istemiştim yorumum baya tepki almış.eminim tek derdi bu değildir, bu sorumluluğu bile almayan adamlar genelde eşlerine her konuda sıkıntı yaratıyolar
Selam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
O yaşam tarzına bu dünyadaki en uzak kişi olabilirim heralde :))haa sımdı anladım
kayınvalıde eltı gorumce bırlıkte yasayan kısıler var ya oyle sandım o ortamlarda genelde kadının bır gelının ustune yıkarlar herseyı ya
oyle bırsey ıste :)
Bende deli olurum öyle dağınık insana allahtan benim eşim öyle değil bi sıkıntı yaşamıyoruz çok toplu değil ama bi kere söyleyince dikkat ederSelam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
Yapana kadar uğraşın. Bu evde esitlik var diyin ben öyle yapiyorum bi iki guluyo sonra mecbur yapiyoSelam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
Siz biraz fazla titizsiniz sanirim..7 24 temizlik yapmayiverin is hallolur..Annem okb derecesinde titizdi ve kendime soz vermistim.Kendi evim olunca birak daginik kalsin kimseyi darılamayacağım diye..Yani yerde corap olunca ne olacak? Birakin olsun..Ben de cikarip yere ativeririm bazen ne var ki bunda?? Ya da mutfak kirli kalsin ne olur? Musait zamanda toplanir..Sevgilim temizlik yapar işbölümü yapariz ama onun temizligini begenmem ki zatenSelam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
Ya canım mesele sadece çorap olsa neyse ben dağınıklığını kastetmek için çorapa vurgu yaptım sadece her konuda pis tıraş olur sakalları sağa sola dökülür koltuklara bişey döker çoçugun eline bişey verir sağı solu batırır yani mesele saygı duymaması çorap degil yanibu kadar çok yıpratacak ne var anlamıyorum. bırakın kalsın çorabı yerde, siz hiç atmıyor musunuz kenara eşya? maddi durumunu var ise hafta bir eve temizlikçi alın
İnsanlık hali herkez bazen yapar mesele işten geldi çıkardı koydu hemen gardiyan kesilip hesap sormam ama illa lavoboya gidiyor çorabını götürse ölmez neyse zaten boşanma eşiğindeyiz artık bi önemi yokbu kadar çok yıpratacak ne var anlamıyorum. bırakın kalsın çorabı yerde, siz hiç atmıyor musunuz kenara eşya? maddi durumunu var ise hafta bir eve temizlikçi alın
Çay demlemiş , yardım etmeye başlamış çemkirmişsiniz adama . O da haliyle çok biliyorsan kendin yap der .Selam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?