Kocanıza kızınca tepkiniz ne olur, küserseniz o nasıl telafi eder??

Yattım zaten ama gıcık oldum mu hayatta uyuyamam

Biraz abartmışsın sanki ayrı yatmalar filan :))
Direk hadi aç deseydin filmi sorun yaşanmicaktı sanki :) alınganlık normal ama hamişsin sen
Ben normalde de böyleyim ya sonra neye küstüğümü unutup konuşuyorum sonra AA ben sana küstüm sahi diyip yine küsüyorum

Ben normalde de böyleyim ya sonra neye küstüğümü unutup konuşuyorum sonra AA ben sana küstüm sahi diyip yine küsüyorum
Hey Allahım
Olsun bunlar ufak tefek şeyler sonuçta :)
Ama yatak ayırma bence. Bende çok yapıyordum sonra normalken bile salonda yatmaya başlıyor. Yatak odasında cezalandırma. Tartışmanz büyük de olsa aynı yatağa girince düzeliyor biz gülmeye başlıyoruz artık yatağa girdiğimizde :) ben haftalarca küs kalıcam kesinlikle suratına bakmicam dediğim bir olayda bile sarıldı diye gülmeye başladım :) ertesi gün de unuttuk ikimiz de

Bilindik sahneler. :) Bazen insan deşarj olmak işte yalnız başına.
Belki o günlerinden biridir.
Istememek değil de toparlanamamıştır birden bire.

Bence bir sorun yok
Adam şarkı indirmiş filmi biraz geç indirmiş
Bazen kafam o kadar dolu oluyor yorgun oluyorum ki filmi bile izleyip anlamaya çalışmak ölüm geliyor
Yorgunken yine size ayak uydurmuş

Bilindik sahneler. :) Bazen insan deşarj olmak işte yalnız başına.
Belki o günlerinden biridir.
Istememek değil de toparlanamamıştır birden bire.
Belki de ama gerçekten çok yorucu işi var, hani ben istiyorum ki 2üstüme düşse o olmayınca ben hepten sıkılıyorum çocukta okula başladı sıkıntıdan adama sarıyorum

Eskiden yaka paça götürürdü şimdi yalvarırıyo bir iki bende sizle yatıcam diyo tek kişilik yatak  yatamayınca iyi yap sen böyle diyip gidiyor alışıyor mu acaba, ben kızayım hayatta öyle hemen gülmem çok pis gıcık inadım var..

Ben gari direkt gemileri yakıverdim, bir ay kadar oluyor.
Şekilden şekle girdi adam, takdir ettim. Seviyor kerata, baya sevior. Ben olsam "Böyle aşkın ıstırabına...!" demiş ve gitmiştim sanırım 2. haftada.

Romantiklik ve komedi şov arası bir şeyler yapıyor sürekli.
Bir noktadan sonra haline güldüm dayanamadım.
Aslında konuma eklemem lazım, baya iyi olduk şimdi.
Bir aylık triple, adamın içindeki Ace Ventura ortaya çıktı

Bence bir sorun yok
Adam şarkı indirmiş filmi biraz geç indirmiş
Bazen kafam o kadar dolu oluyor yorgun oluyorum ki filmi bile izleyip anlamaya çalışmak ölüm geliyor
Yorgunken yine size ayak uydurmuş
Gerçekten bakıyorum da hep bu dönenler de kavga ediyoruz

İşte hedefim bu tabi ben inşallah bir ay dayanabilirim

Red edildiğinden yapıyor işte aklınca cezalandırıyor :) alışıyor da zamanla bence..

Bak mesela alakasız ama yazın gelincik tarlasının yanından geçiyorduk bir iki çok severim bilir de, söyledim de dur toplayalım çok güzeller diye, ben toplarım dedi, yok, laf soktum yok, istedim yok, her gün geçiyor oradan, çok mu zor du bir buket yapması, bak ağlayasım geldi valla manyak oldu hormonlar

İşte hedefim bu tabi ben inşallah bir ay dayanabilirim

Çok uzatmamanız tavsiyem, tadında bırakın.
Bizim durum biraz farklı, ciddi ve büyük bir kavga yaşadık boşanma kelimesinin ilk kez telaffuz edildiği.
Eh onun ardından otomatikman gelişen bir süreç oldu bu bir ay. Hatta bakabilirsiniz son konuma, yani bi birikim patlaması yaşadık ve yıprattık birbirimizi. Sizinki bu noktaya gelmemiş anladığım kadarıyla.

Ben pek ihtimal vermiyordum bu kadar özenli davranıp, özrünün hakkını verebileceğine ama bir aydır tek bir fire vermedi. Düzeltme yolunda kendini. Siz böyle bir kırılma noktası yaşamadıysanız, yapmayın böyle. Çünkü ileride (Allah korusun) daha farklı bir konudan daha ciddi bir tartışma içerisine girerseniz, şimdiden trip hakkınızı komple kullanmış gibi olursunuz. Ayarlayın duruma göre işte, "Fazla naz aşık usandırır" cümlesine dikkat ederek. Kolay gelsin diyorum, mutluluklar :)

Her şey cinsellik değil canim. Gelip yan yana uyusaniz sana sarilsa öpse iltifat etse. Valla bu cinsellikten bile daha romantik geliyor bana.. küsmesine gelince. Sen neye kusüyorsun da o da sana kusüyor tavir aliyor. ?? Yani sen ona adim atmadan o hiç gelmiyor nu yanina

Zaten cinsellik üzerine açmadım konuyu, onu öylesine yazıverdim, o bana küsmez ki, hayatta küsmez sadece aklı sıra küstüğüm zaman biraz uzak duruyor kavga etmemelim diye aksine daha sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…