Yattım zaten ama gıcık oldum mu hayatta uyuyamamAman kararsızmış en son yatmak da istememiş, film için geç oldu demiş, oturup tıkınmış. Tipik erkek.. Sonra da midem kötü oldu niye yedirdin diye söylenirler..
Keyfin bilir de geç yat boşver. Yakında çok uykusuz kalacaksın zaten..
Ben normalde de böyleyim ya sonra neye küstüğümü unutup konuşuyorum sonra AA ben sana küstüm sahi diyip yine küsüyorumBiraz abartmışsın sanki ayrı yatmalar filan :))
Direk hadi aç deseydin filmi sorun yaşanmicaktı sanki :) alınganlık normal ama hamişsin sen
Canım ben 35 haftalık doğurdum ilk çocuğumu, inşallah sağlıkla kolayca alırsın kucağına bebeğiniBenim erken doğum tehlikem var iki aydır ayrı yatıyoruz hamilelik özel bi dönem erkekler bebeğin zarar görmesini istemiyor
Peh herkes anlamıs bı ben anlamamıdım. Tamam tamam daha fazla ezmeyın.
Ay çok hoşsun ya..
Ben normalde de böyleyim ya sonra neye küstüğümü unutup konuşuyorum sonra AA ben sana küstüm sahi diyip yine küsüyorum
Bilindik sahneler. :) Bazen insan deşarj olmak işte yalnız başına.Tamam da film açıyorum sen çocuğu uyut gel dedi, geldim oturdum ankara havası açık oturdum kapar diye yarım saat sonra kapadı, ee hani film dedim yok geç olmuş, aslında açalım mı yok şimdi seçemeyiz istemiyorsan istemiyorum de ne oyalıyorsun ama
Bence bir sorun yokBen yatmıyorum bakalım sınıyorum ne zaman patlayacak, oğlumla yatıyorum sarmaş dolaş 3 kişi ohh, bi kaç gün önce erken geldi, çok geç geliyor 12 _1 arası çok yoğun oluyor dönem dönem, işte o gün erken geldi oğlanı da biraz erken yatırdım, film açalım dedi kendi biz normalde böyle film izleriz oturur çay içer sohbet ederiz ne zamandır görmüyoruz birbirimizi, ee özledik, ben bi indim aşşağı bu ne film açmış ne birşey yayılmış koltuğa ankara havası roman havası indiriyor,sinir oldum ama hiç sesimi çıkarmadım oturdum yanına ne yapıcak diye yarım saat uğraştı hiç bir şey demedi, sonra kapadı yok açalım mı, yok geç te oldu, bi uyuyo bi kalkıyo bilmen ne ben de sinir oldum, kalk yerine yat burası serin oluyor dedim, yerinde uyu bu kalktı cips koydu kola koydu oturdu, saat olmuş kaç, tamam yorgunsan git uyu ee madem oturup cips kola yapçan onca saati niye öldürdün zaten 1 haftadır yüzümüzü zor görüyoruz, vurcam kafasına kafasına ya dengesiz, özlemiyoda heralde yatmıycam ben de onunla yatsın tek başına, bir de niye böyle yapıyorsun diye soruyor iyice sinir oluyorum, sonra ne zamandır olmuyor da ondan böyle erken oluyor tövbe yarabbim ya valla koca katili olcam zaten hemen sinirleniyor ağlıyorum hamilelikten midir nedir hassasım.......
Belki de ama gerçekten çok yorucu işi var, hani ben istiyorum ki 2üstüme düşse o olmayınca ben hepten sıkılıyorum çocukta okula başladı sıkıntıdan adama sarıyorumBilindik sahneler. :) Bazen insan deşarj olmak işte yalnız başına.
Belki o günlerinden biridir.
Istememek değil de toparlanamamıştır birden bire.
Erken Doğumla ayrı yatmanın ilgisi ne ki çözemedim?Benim erken doğum tehlikem var iki aydır ayrı yatıyoruz hamilelik özel bi dönem erkekler bebeğin zarar görmesini istemiyor
Eskiden yaka paça götürürdü şimdi yalvarırıyo bir iki bende sizle yatıcam diyo tek kişilik yatak Hey Allahım
Olsun bunlar ufak tefek şeyler sonuçta :)
Ama yatak ayırma bence. Bende çok yapıyordum sonra normalken bile salonda yatmaya başlıyor. Yatak odasında cezalandırma. Tartışmanz büyük de olsa aynı yatağa girince düzeliyor biz gülmeye başlıyoruz artık yatağa girdiğimizde :) ben haftalarca küs kalıcam kesinlikle suratına bakmicam dediğim bir olayda bile sarıldı diye gülmeye başladım :) ertesi gün de unuttuk ikimiz de
Gerçekten bakıyorum da hep bu dönenler de kavga ediyoruzBence bir sorun yok
Adam şarkı indirmiş filmi biraz geç indirmiş
Bazen kafam o kadar dolu oluyor yorgun oluyorum ki filmi bile izleyip anlamaya çalışmak ölüm geliyor
Yorgunken yine size ayak uydurmuş
İşte hedefim bu tabi ben inşallah bir ay dayanabilirimBen gari direkt gemileri yakıverdim, bir ay kadar oluyor.
Şekilden şekle girdi adam, takdir ettim. Seviyor kerata, baya sevior.Ben olsam "Böyle aşkın ıstırabına...!" demiş ve gitmiştim sanırım 2. haftada.
Romantiklik ve komedi şov arası bir şeyler yapıyor sürekli.
Bir noktadan sonra haline güldüm dayanamadım.
Aslında konuma eklemem lazım, baya iyi olduk şimdi.
Bir aylık triple, adamın içindeki Ace Ventura ortaya çıktı
Eskiden yaka paça götürürdü şimdi yalvarırıyo bir iki bende sizle yatıcam diyo tek kişilik yatak yatamayınca iyi yap sen böyle diyip gidiyor alışıyor mu acaba, ben kızayım hayatta öyle hemen gülmem çok pis gıcık inadım var..
Nasıl özlemez ya ben özlüyorum o niye özlemiyor o da özleyecek
İşte hedefim bu tabi ben inşallah bir ay dayanabilirim
Ama napsin ozlemiyorsa :) siz ozlemediginiz birini özlemek için nasıl yöntemler izliyorsunuz mesela?Nasıl özlemez ya ben özlüyorum o niye özlemiyor o da özleyecek
Zaten cinsellik üzerine açmadım konuyu, onu öylesine yazıverdim, o bana küsmez ki, hayatta küsmez sadece aklı sıra küstüğüm zaman biraz uzak duruyor kavga etmemelim diye aksine daha sinir oluyorumHer şey cinsellik değil canim. Gelip yan yana uyusaniz sana sarilsa öpse iltifat etse. Valla bu cinsellikten bile daha romantik geliyor bana.. küsmesine gelince. Sen neye kusüyorsun da o da sana kusüyor tavir aliyor. ?? Yani sen ona adim atmadan o hiç gelmiyor nu yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?