Kocanıza kızınca tepkiniz ne olur, küserseniz o nasıl telafi eder??

Ben çabuk sinirlenirim o alttan alır küs kalmayı sevmez.
Alttan almayan biri olsaydı ben asla geri adım atmam aramızdaki sorunlar çok büyürdü sanırım.
Bu evliliği dengede tutan taraf O .

Ben küsemiyorum ama alınganlık yapsam şebeklik yapar bende gülerim öyle unuturuz gider geçende yine şebeklik yapıyordu yatıyordu karnına vurdum gaz çıkardı ikimizinde siniri bozuldu güldük

Ben çabuk sinirlenirim o alttan alır küs kalmayı sevmez.
Alttan almayan biri olsaydı ben asla geri adım atmam aramızdaki sorunlar çok büyürdü sanırım.
Bu evliliği dengede tutan taraf O .
Susup hiç bir şey yokmuş gibi davranmak ta alttan almaktan sayılıyor mu acaba, çünkü benimki de küsmez, uzatmaz,ama ufff çok doluyum ona git gide de doluyorum,...

Susup hiç bir şey yokmuş gibi davranmak ta alttan almaktan sayılıyor mu acaba, çünkü benimki de küsmez, uzatmaz,ama ufff çok doluyum ona git gide de doluyorum,...
Size yakın davranmaya, sizi sakinleştirmeye çalışır mı peki?

Size yakın davranmaya, sizi sakinleştirmeye çalışır mı peki?
gelip öper niye böyle yapıyorsunder bir iki sonra ister surat yap ister konuş o da kendini çeker ,adam nötr ,öyle şiddetli tartışırsakta sakinleştirmeye çalışmaz o daha çok ben haklıyımhavalarına girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…