Ona sorsan çok özlüyor, içindeennAma napsin ozlemiyorsa :) siz ozlemediginiz birini özlemek için nasıl yöntemler izliyorsunuz mesela?
(Ki biz sadece ihtimal üzerine konuşuyoruz belkide böyle bişey yok)
sonrasından erken deyince bana sevişmekten bahsetti gibi geldi.Ne zamandır yapmıyoruz o yuzden boyle oluyor derken fılm den mı bahsettı yoksa uykudan mı bı orayı anlıyamadım
İnşallah siz de eski güveninizi kazanır herşeyi unutursunuz, bizim ki (benimki) çocukluk, büyümüycem büyük ihtimalÇok uzatmamanız tavsiyem, tadında bırakın.
Bizim durum biraz farklı, ciddi ve büyük bir kavga yaşadık boşanma kelimesinin ilk kez telaffuz edildiği.
Eh onun ardından otomatikman gelişen bir süreç oldu bu bir ay. Hatta bakabilirsiniz son konuma, yani bi birikim patlaması yaşadık ve yıprattık birbirimizi. Sizinki bu noktaya gelmemiş anladığım kadarıyla.
Ben pek ihtimal vermiyordum bu kadar özenli davranıp, özrünün hakkını verebileceğine ama bir aydır tek bir fire vermedi. Düzeltme yolunda kendini. Siz böyle bir kırılma noktası yaşamadıysanız, yapmayın böyle. Çünkü ileride (Allah korusun) daha farklı bir konudan daha ciddi bir tartışma içerisine girerseniz, şimdiden trip hakkınızı komple kullanmış gibi olursunuz. Ayarlayın duruma göre işte, "Fazla naz aşık usandırır" cümlesine dikkat ederek. Kolay gelsin diyorum, mutluluklar :)
Yaaaa onu hallettik ya yazıp durmayınsonrasından erken deyince bana sevişmekten bahsetti gibi geldi.
Hayır yani sanki ben sadece ondan yakınıyorum gibi oldu, çok şükür hatırı sayılır bir özel hayatımız var yaniIlayda kusura bakma seni zor duruma dusurmek istemezdim. Evet arkadaslar. Yorunlari okuyun sonra yorum yazin. O artik cozuldu. Benim yanlis anlamam olay sadece o kadar.
Bi öyle bi böyle yapmasına sinir oldum galiba, doğru keşke bi oyun havası oynasaydık karşılıklıCalismiyor musunuz? Adam cok gec geliyormus genelde de zaten. Muzik dinlemeyi de ozluyor insan. Surekli hayati rutin halinde tek tip yasamak boguyor insani. Bence esinizde hic bi hata yok. Siz yok yere trip yapmissiniz gibi. Maksat beraber olmak degil mi? O zaman beraber oturup cips kola muzik sefasi yapsaydiniz. Onun ne istedigi de onemli sonucta
O nedir pardon, bilmediğimden soruyorum gerçektenLukus problemler :)
Onu bende anlayamadin lukus derken lüx mü dedi rüküş mü dedi kararsizim gerci benim anlamam biraz kıt. Ikiside olmayabilirO nedir pardon, bilmediğimden soruyorum gerçekten
Yani naz yapma canim bu gunleri bile cok ararsin :) birsey istiyosan git direkt sen dal :)O nedir pardon, bilmediğimden soruyorum gerçekten
E napsin adamm ? Biri atesse biri su olacak. Evlilik budur. Anladigim kadariyla sizinde biraz sinirli bir yapiniz varr..Zaten cinsellik üzerine açmadım konuyu, onu öylesine yazıverdim, o bana küsmez ki, hayatta küsmez sadece aklı sıra küstüğüm zaman biraz uzak duruyor kavga etmemelim diye aksine daha sinir oluyorum
Ben de dedim hamilelik psikolojisi ile ilgili bir deyim miYani naz yapma canim bu gunleri bile cok ararsin :) birsey istiyosan git direkt sen dal :)
Lüks dedim aslında :)
Evet o bana göre daha sabırlı, bi de çok kızarsam kırıcı oluyorum ondan da kaçıyor büyük ihtimalE napsin adamm ? Biri atesse biri su olacak. Evlilik budur. Anladigim kadariyla sizinde biraz sinirli bir yapiniz varr..
Senin libido tavandir simdi.. diger gebeliklerimde farketmemistim ama bu sefer 2. Trimesterde libidom yuksekti benimde.. ki bu cok normalmis..hormonlarin etkisi illaki var..her zaman sen adim atiyosan bi kezde ondan beklemen normal..Ben de dedim hamilelik psikolojisi ile ilgili bir deyim mizaten hep ben dalıyorum ya ona kızıyorum, sonra bakıyorum hep böyle tavır alıyorum, kendi de anlıyor zaten ben seni çok doldurmuşum özür dilerim ama, ben biliyorum yine aynı olacak... Doğru Allah daha buyuk dert vermesin
Bence en güzeli eşinizin yaptığı.. Çünkü kendi evliligimden biliyorum.Evet o bana göre daha sabırlı, bi de çok kızarsam kırıcı oluyorum ondan da kaçıyor büyük ihtimal
Ya herzaman değil de, var evet bu aralar benim hormonlar da birşey, mesela bugun oğlumla markete gittiler ekmek almaya çilekli süt almışlar, ben de seviyorum niye bana almadın ilk evlendiğimiz de eve hep çikolata alıp geliyordun şimdi bıktın tabi benden diye ağladım yaaSenin libido tavandir simdi.. diger gebeliklerimde farketmemistim ama bu sefer 2. Trimesterde libidom yuksekti benimde.. ki bu cok normalmis..hormonlarin etkisi illaki var..her zaman sen adim atiyosan bi kezde ondan beklemen normal..
Hepimiz sevisiyoruz bacim cekinme. Bak ben hamileyim cocugu leylek getirmedi.Yaaaa onu hallettik ya yazıp durmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?