Kocanıza kızınca tepkiniz ne olur, küserseniz o nasıl telafi eder??

İnşallah siz de eski güveninizi kazanır herşeyi unutursunuz, bizim ki (benimki) çocukluk, büyümüycem büyük ihtimal

Ilayda kusura bakma seni zor duruma dusurmek istemezdim. Evet arkadaslar. Yorunlari okuyun sonra yorum yazin. O artik cozuldu. Benim yanlis anlamam olay sadece o kadar.

Calismiyor musunuz? Adam cok gec geliyormus genelde de zaten. Muzik dinlemeyi de ozluyor insan. Surekli hayati rutin halinde tek tip yasamak boguyor insani. Bence esinizde hic bi hata yok. Siz yok yere trip yapmissiniz gibi. Maksat beraber olmak degil mi? O zaman beraber oturup cips kola muzik sefasi yapsaydiniz. Onun ne istedigi de onemli sonucta

Ilayda kusura bakma seni zor duruma dusurmek istemezdim. Evet arkadaslar. Yorunlari okuyun sonra yorum yazin. O artik cozuldu. Benim yanlis anlamam olay sadece o kadar.
Hayır yani sanki ben sadece ondan yakınıyorum gibi oldu, çok şükür hatırı sayılır bir özel hayatımız var yani

Bi öyle bi böyle yapmasına sinir oldum galiba, doğru keşke bi oyun havası oynasaydık karşılıklı işte ben o an kızdıysam takılıyorum bi konuya

Zaten cinsellik üzerine açmadım konuyu, onu öylesine yazıverdim, o bana küsmez ki, hayatta küsmez sadece aklı sıra küstüğüm zaman biraz uzak duruyor kavga etmemelim diye aksine daha sinir oluyorum
E napsin adamm ? Biri atesse biri su olacak. Evlilik budur. Anladigim kadariyla sizinde biraz sinirli bir yapiniz varr..

Yani naz yapma canim bu gunleri bile cok ararsin :) birsey istiyosan git direkt sen dal :)

Lüks dedim aslında :)
Ben de dedim hamilelik psikolojisi ile ilgili bir deyim mi zaten hep ben dalıyorum ya ona kızıyorum, sonra bakıyorum hep böyle tavır alıyorum, kendi de anlıyor zaten ben seni çok doldurmuşum özür dilerim ama, ben biliyorum yine aynı olacak... Doğru Allah daha buyuk dert vermesin

Senin libido tavandir simdi.. diger gebeliklerimde farketmemistim ama bu sefer 2. Trimesterde libidom yuksekti benimde.. ki bu cok normalmis..hormonlarin etkisi illaki var..her zaman sen adim atiyosan bi kezde ondan beklemen normal..

Senin libido tavandir simdi.. diger gebeliklerimde farketmemistim ama bu sefer 2. Trimesterde libidom yuksekti benimde.. ki bu cok normalmis..hormonlarin etkisi illaki var..her zaman sen adim atiyosan bi kezde ondan beklemen normal..
Ya herzaman değil de, var evet bu aralar benim hormonlar da birşey, mesela bugun oğlumla markete gittiler ekmek almaya çilekli süt almışlar, ben de seviyorum niye bana almadın ilk evlendiğimiz de eve hep çikolata alıp geliyordun şimdi bıktın tabi benden diye ağladım yaa oğlum da al anne benimkinden iç dedi, sonra tamam ben sana alcam gelirken dedi sonra bir gülme tuttu beni sofrada, valla kafayı yiyorum galiba , dönmüş sonra çocuğa oğlum sen annene bakma bi kaç ay idare etçez artık diyo, evet sanki çok idare ediyosun sanki diye yine ağlamaya başladım deliriyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…