Tam türk filimlerdeki gibi desene
Allah korusun kimsenin başına böyle bişey gelmez umarım.
Kızlar yaaa acaba siz mi kendinizi kandırıyorsunuz yoksa ben mi acımasızım çözemedim.
Hele ki uzun yıllardır evli olucam kocam beni aldatmış ve çocuk sahibi olmuş olucak ben de kocamı vicdanıyla başbaşa bırakıp çocuğa bakıcam. Lütfen kime kusura bakmasın ama ben o adamla böyle bir şeyi öğrenip aynı evde yaşamaya devam edebileceğimi hiç sanmıyorum. Çocuk elbetteki masum ve günahsız. Ama en az o çocuk kadar günahsız biri daha varsa o da benim. Dolayısıyla günahının cezasını çekmesi gereken kişi eşimdir ve nasıl hallediyorsa halletsin.
Allah korusun ama bakardım sonuçta masum bir yavrucak. Eşime bişey demezdim. Vicdan azabıyla onu yanlız bırakırdım.
Peki kizlarr, çocuga bakarim diyenlere sesleniyorum. Farz edelim ki baktiniz. Aileniz, akrabalariniz, dostlarinin ne düsünür diye akliniza gelmiyor mu???
Demezlermi, karinisi yillar önce aldatti, simdi çocuga bakiyor!! Bunu ancak kendine saygisi kalmayan insan yapar. PEKIII, esiniz, nerden biliyor kadinin ölecegini? demekki halen görüsüyorlar, ve çocuga devamli ilgileniyor. BIR gecelik iliski olsa, o gece orda biterdi. Büyük konusmayim, degil çocuga bakmak, esime bile kapi disari ederimKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
Peki kizlarr, çocuga bakarim diyenlere sesleniyorum. Farz edelim ki baktiniz. Aileniz, akrabalariniz, dostlarinin ne düsünür diye akliniza gelmiyor mu???
Demezlermi, karinisi yillar önce aldatti, simdi çocuga bakiyor!! Bunu ancak kendine saygisi kalmayan insan yapar. PEKIII, esiniz, nerden biliyor kadinin ölecegini? demekki halen görüsüyorlar, ve çocuga devamli ilgileniyor. BIR gecelik iliski olsa, o gece orda biterdi. Büyük konusmayim, degil çocuga bakmak, esime bile kapi disari ederimKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?