Kocanızın sizi yıllar önce aldattığını ve bir çocuğu olduğunu öğrenseniz?

önce adamin burnunu sürter sürterrrrrrr sürterim yaptina yapacana el aman derdirtirimm aman sensin dedikten sonra cocuk zati masummm cocuga bakarim adamida yakarim her gün hatirlatirim ha bu öyle kolay kolay yutmam bunuu

çocuk hasretiyle 1 yil yanmisim diyorsun. 1 yil neki??? Yillardir bekleyenler var... Neyse, madem öyle düsünüyorsun ki saygim var, o zaman sana bu çocuk kim diye soranlara, esimin benim arkamdan yaptigi çocuk dersin. Fessubannalah olacak ismi yaaa.....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

cok güzel dogru yazdin kardesim

cevreme gelince onlar öyle düsünsün beni baglamaz ben o bebis düsünürum

bu benim iyligimden dolayi deyil

ya düsün bir kere annesi ölecek nasil ortada birakirsin

Vallah beni ilgilendirmez, çocuk yaparken bana mi sordular??? Yetimhaneler ne güne duruyor?????Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen

kız ne güzel senaryo yazmışsın
beni aldattıysa benim tepkim sabittir terk ederim ama enden önce beni tanımadan önce yaşadığı bir ilişkiden cocugu varsa onu kabullenebilirim öncesine yapcak bişey yok

kabus gıbı bı onu walla bende 1 sene sonra gelır bana boyle bı haber dıye dıken ustundeyım zaten

benim içimden çüşşşş demekten başka bişey gelmedi kusura bakma valla böyle birşeyi düşünmek bile istemediğim için seni aydınlatamıcam var gerisini sen düşün tatlicadiarzuklava:

Haa dogru belki esimi kapi disari ederim ama yinede annesini kaybettmis o yavruya bakarim bunu allah icin yaparim o masumun hicbir günahi yokki üstelik birde en degerli varligni annesini kaybetmis ve bir sekilde benim cocuklariminda kardesi sayilir.

Milletmi?? Vallah kim ne düsünürse düsünsün umurumda bile olmaz eger ben bu cocugu bakmakla ailemin etrafmin gözünde alcalacaksam sebeb bu olsun o zaman derim. Esimi affedermiyim bilmiyorum büyük konusmak istemem ama benim affetmem önemli degil zaten diye düsünüp "seni bana o ölen kadina ve bu masuma yaptiklarindan dolayi allah affetsin derim"

bu ve diğerleri senin düşüncen arkadaşım...
senden başka bir çok kişi var bu forumda..
başkalarının da düşüncelerine saygılı ol...
ben derim,sen deme..böyle insanları da gördük...
sana ne sorabirmiyim?sana düşen şey konuyu yorumlamak,senin tersin düşünenleri değil!!!:icecream:

o yaşa kadar nerdeymişte ölücee zaman getiriyo kabul etmezdim ve ettirmezdim, nerden geldiyse oraya, gerçek babası bile olsa verir yatılı bi okul mokul imkanlar dahilinde okutulur olmadı babannede bakar hem bakalım onlar ne der oğullarının yediği halta evimde işi ne helede kendi çocuklarım olcak onların arasında falan yok yaaa...ilayda ya katılıyorum

Ben yorumumda ne yazmışım: demişim ki siz mi kendinizi kandırıyorsunuz yoksa ben mi daha acımasızım çözemedim... Şimdi bu cümlenin neresinde farklı yorum yapanları küçümseme var acaba açıklayabilir misiniz lütfen. Elbette her insanın hayata ve olaylara bakışı, duruşu farklı olacak bundan doğal birşey yok. Benim yorumumdaki ifadelere dikkat ederseniz kimseyi küçümsememin söz konusu olmadığı görürsünüz.
Ben henüz 27 yaşında olmama rağmen hayatta hem mesleğim gereği hem de yaşamın bana verdikleri sayesinde çok şey gördüm, yaşadım. Olaylara gerçekçi ve katı bakmayı öğrendim. (Lütfen yine bu cümleden sizleri hayalcilikle suçladığımı falan çıkarmamanızı rica ediyorum) Dolayısıyla benim hayata bakışım bu: Fazla merhamet etme, merhamet edilecek duruma düşersin. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, size göre yanlıştır ,ama bu benim doğrum.
Şayet ben "kızlar siz kendinizi kandırıyorsunuz" deseydim belki küçümsüyor olabilirdim ama kullandığım cümleleri özenle seçerim ve öyle bir cümle kurmadım. Değil mi tatlıma.s.

[B]sonuçta o çocuk masum onun bu olanlardan hiç bir günahı yok ve asıl mağdur durumda olan çocuk
suç tamamiyle eşimdedir eğer benle evli iken yaptı ise ayrılırım benden önce olan birşey ise güvenim sarsılır ama evliliğime devam ederim ve çocuğa bakarım.
özellikle belirtmek istiyorumki ayrılmış olsam dahi çocuğa bakacak kimse yok ise kesinlikle yetiştirme yurduna göndermeye gönlüm razı olmaz alır bakarım.
elalemin ne diyeceği umrumda bile değil.ben bana muhtaç kalmış bir insana bakmazsam kendime ait saygımı yitiririm.[/B]

ALLAH kimseyi böyle durumlara düşürmesin insan yorum yaparken bile içi titriyor

Eşimin benden önce yaptıkları beni ilgilendirmez. Yanlış yaptığı şeyler varsa bunların pişmanlığını kendi çeksin bana yada çocuğa ödetmeye kalkmasın.
Bu çocuğa bakarım diyecek cesaretim varsa bu çocuk nerden diye soranlarada verecek bir cevabım vardır.
Evlat edindim...

Milletmi?? Vallah kim ne düsünürse düsünsün umurumda bile olmaz eger ben bu cocugu bakmakla ailemin etrafmin gözünde alcalacaksam sebeb bu olsun o zaman derim. Esimi affedermiyim bilmiyorum büyük konusmak istemem ama benim affetmem önemli degil zaten diye düsünüp "seni bana o ölen kadina ve bu masuma yaptiklarindan dolayi allah affetsin derim"[/QUOTE]

vallahi sana helal olsun diyorum kimse böyle bişeyi kabullenemez.kaldı ki üvey anneler bile istemiyolar önceki eşten olan çocuğu.eğer böyle yaparsan evet belki insanların gözünde alçalabilirsin ama allah katında yücelirsin sonuçta o yavrucağın günahı yok..eğer böyle davranabilirsen ne mutlu sana allah böyle kullarından razı olur emin ol..elbet karşığını yani mükafatını görürüsün..elbette içinde kırgınlık olacaktır kolay değil allah yardımcın olsun ....a.s.

Kızlar yaaa acaba siz mi kendinizi kandırıyorsunuz yoksa ben mi acımasızım çözemedim.

Hele ki uzun yıllardır evli olucam kocam beni aldatmış ve çocuk sahibi olmuş olucak ben de kocamı vicdanıyla başbaşa bırakıp çocuğa bakıcam. Lütfen kime kusura bakmasın ama ben o adamla böyle bir şeyi öğrenip aynı evde yaşamaya devam edebileceğimi hiç sanmıyorum. Çocuk elbetteki masum ve günahsız. Ama en az o çocuk kadar günahsız biri daha varsa o da benim. Dolayısıyla günahının cezasını çekmesi gereken kişi eşimdir ve nasıl hallediyorsa halletsin.
yazdıklarım ve yazdıklarınız...
sizi iki yazdığınız şeyle baş başa bırakıyorum:icecream:

Gülşah hanım, insanların yorumlarına saygı duyulmasını isterken farkında mısınız bilmiyorum ama siz başkalarının yorumlarına saygı duymuyorsunuz sanırım. Benim her iki yorumum arasında herhangi bir fark yok. Öyle bir durumda kalırsam o çocuğa bakamayacağım gibi eşimle de aynı evde bile yaşamaya devam edemeyeceğimi söyledim. Bu benim düşüncem ve tercihimdir. Lütfen saygılı olalım.

Allah korusun ama onlar bir hata yapmislarsa mahsum yavrunun sucu ne o mu istedi osartlar altinda dunya ya gelmeyi her cocugun hakkidir annesinin babasinin yanin da olmasi onlarin gunahini o yavru mu ödiyecek affetmek te bi buyukluktur ama o yavrucaga da ömrumun sonuna kadarda bakardim esimide kendi vicdaniyla bas basa birakirdim ama bunada asla yaptigi hatayi yuzune vurmazdim sonucta insaniz iste seytana cabuk kaniyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…