Herkes kapısının önündekini süpürecek canım.
Erkek bu kimi aleni aldatır,kimi göz çapkınlığı yapar,kiminin aklına banyoda başka bir kadın gelir..Erkeğin neler yaşadığını kimse bilemez kusura bakma..
Ben çocuk hasretiyle 1 yıl yanmışım ve çocukları da severim.Masama bir tabak koymaktan,ona da iki çeşit kıyafet almakla batmam herhalde..
Haaa hayatımın her alanında da çevremi ailemi düşünecek değilim...Ben kocama bile şu anda hesap vermiyorken kapımın dış mandalı olan kimseye hesap veremem.Benim bir tek Cenabı Allaha verilecek hesabım var,o çocuğu atarsam çevremin gözünde belki yücelicem ama kat kat aşağılara düşücem yaptığım sevaplarda gidecek Allah katında..
Bunları konuşurum eşimle son durumu öğrenirim..Ama o çocuğu ev hasretinden uzak bırakmam.Geçmişte yaşanmış bir şeyse çirkeflik yapmam elbette kızarım.Ama sıcağı sıcağına devam eden bir şeyse de ona göre hareket ederim.
Bu göreceli bir kavram...Ve benim düşüncemmm.ok??B]
cok güzel dogru yazdin kardesim
cevreme gelince onlar öyle düsünsün beni baglamaz ben o bebis düsünürum
bu benim iyligimden dolayi deyil
ya düsün bir kere annesi ölecek nasil ortada birakirsin
Peki kizlarr, çocuga bakarim diyenlere sesleniyorum. Farz edelim ki baktiniz. Aileniz, akrabalariniz, dostlarinin ne düsünür diye akliniza gelmiyor mu???
Demezlermi, karinisi yillar önce aldatti, simdi çocuga bakiyor!! Bunu ancak kendine saygisi kalmayan insan yapar. PEKIII, esiniz, nerden biliyor kadinin ölecegini? demekki halen görüsüyorlar, ve çocuga devamli ilgileniyor. BIR gecelik iliski olsa, o gece orda biterdi. Büyük konusmayim, degil çocuga bakmak, esime bile kapi disari ederimKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
bu ve diğerleri senin düşüncen arkadaşım...çocuk hasretiyle 1 yil yanmisim diyorsun. 1 yil neki??? Yillardir bekleyenler var... Neyse, madem öyle düsünüyorsun ki saygim var, o zaman sana bu çocuk kim diye soranlara, esimin benim arkamdan yaptigi çocuk dersin. Fessubannalah olacak ismi yaaa.....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Her insanın bakış açısı farklıdır ki canım bunun insanın kendini kandırmasıyla alakası yokki..Elbette senin suçun yok ama bir zamanlar olmuş bir olay yüzünden ben gitmem bunu savunuyorum..Sen gidersin ben gitmem..
Eşime karşı elbetteki kızgınlığım olur,tepkili olurum ama yıllar önceki bir şeyin bedelini ayrılarak ödettirmem ben.
Mutlu mesut yaşarız da demiyorum.
Kendime de bakarım yani ben nasıl anlamamışım diye..Elbette sıcağı sıcağına bir durumsa bırakırım.
Neyse her insanın yorumu farklıdır ama lütfen kendimizce yorum yaparken başkalarının yapmış olduğu yorumu küçümsemeyelim.Bu tıbbi bir formül değil,tedavi değil sadece insanların hassasiyeti ve hayata bakışına göreki düşünceleri..
Değil mi tatlım?a.s.
Kızlar yaaa acaba siz mi kendinizi kandırıyorsunuz yoksa ben mi acımasızım çözemedim.Ben yorumumda ne yazmışım: demişim ki siz mi kendinizi kandırıyorsunuz yoksa ben mi daha acımasızım çözemedim... Şimdi bu cümlenin neresinde farklı yorum yapanları küçümseme var acaba açıklayabilir misiniz lütfen. Elbette her insanın hayata ve olaylara bakışı, duruşu farklı olacak bundan doğal birşey yok. Benim yorumumdaki ifadelere dikkat ederseniz kimseyi küçümsememin söz konusu olmadığı görürsünüz.
Ben henüz 27 yaşında olmama rağmen hayatta hem mesleğim gereği hem de yaşamın bana verdikleri sayesinde çok şey gördüm, yaşadım. Olaylara gerçekçi ve katı bakmayı öğrendim. (Lütfen yine bu cümleden sizleri hayalcilikle suçladığımı falan çıkarmamanızı rica ediyorum) Dolayısıyla benim hayata bakışım bu: Fazla merhamet etme, merhamet edilecek duruma düşersin. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, size göre yanlıştır ,ama bu benim doğrum.
Şayet ben "kızlar siz kendinizi kandırıyorsunuz" deseydim belki küçümsüyor olabilirdim ama kullandığım cümleleri özenle seçerim ve öyle bir cümle kurmadım. Değil mi tatlıma.s.
Kızlar yaaa acaba siz mi kendinizi kandırıyorsunuz yoksa ben mi acımasızım çözemedim.
Hele ki uzun yıllardır evli olucam kocam beni aldatmış ve çocuk sahibi olmuş olucak ben de kocamı vicdanıyla başbaşa bırakıp çocuğa bakıcam. Lütfen kime kusura bakmasın ama ben o adamla böyle bir şeyi öğrenip aynı evde yaşamaya devam edebileceğimi hiç sanmıyorum. Çocuk elbetteki masum ve günahsız. Ama en az o çocuk kadar günahsız biri daha varsa o da benim. Dolayısıyla günahının cezasını çekmesi gereken kişi eşimdir ve nasıl hallediyorsa halletsin.
yazdıklarım ve yazdıklarınız...
sizi iki yazdığınız şeyle baş başa bırakıyorum:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?