Kocanızın sizi yıllar önce aldattığını ve bir çocuğu olduğunu öğrenseniz?

leylom nasılsın kıs /// bende size katılyorum çoçuğun sucu neyki yavrusunu bağrıma basarım çünkü çoçuktu neticede:çok üzgünüm:

aile yapısı gittikce bozuluyor
nolcak halimiz bilmem

gülsah hanim bencede avikap cok hakli iyi veya kötu yorumlara acik olmaniz gerekiyo bu yasa kadarda kimsinin yorumlariyla gelmediz zannedersem ama insanda bence vicdan olmani gerekiyo o kadinda belbette esin kada suclu önceden ölaceyini bilseydi esinden asla bi cocuk yapamazdi sucluyken magdur duruma dusmus allaha kimseyi sucluyken magdur olarak kimsenin elleni dusurmesin okadin da yaptigi hatayi bir sekinde iste öduyo allaha herkese vicdan versin

Demekki o kadını daha çok sevmiş derim ve boşanırım kesinlikle boşanırım. Kötü Kazen Arkama bir kez bile bakmadan çeker giderim.
Alsın çocuğuna kendi baksın beni ırgalamaz.:dilcikar:

ben affetmem asla Kötü Kazenaffedersem kendime olan saygımı yitiririm(kendime çok saygılıyımdır:roflol:)ayrıca benim bir çocuğum var ,onun çocuğunu kabullenmeye kalksam belkide çocuğu görünnce bana yaptığı kazık aklıma geleceği için çocuğada yeteri kadar ilgi sevgi veremem ona yazık olur:1no2:bu durumda şöle olur ben onu boşarım ben annemin evine oda annesinin evine gider,çocuğada kayınvalidem bakar ; yani bir torunları daha olmuş olur:roflol:ne derler torun evlattan kıymetlidiryani nasıl çözüm ama kimse açıkta kalmadı.:roflol:

Koskoca Bir yalan ve sır üstüne kurduğum yuvamdan ayrılırdım.Babası çocuğuna ziyadesiyle bakar.

cocugun ne günahi var kadinda ölmek üzere ortada birakamam bakarim ama esime güvenim sarsilmis olur

Daha şimdiden çocuğa sarılmak için sabırsızlanıyorum yaaaŞeniz eşime olan güvenim azalır,kalbim kırılır,ağlarım,ayrılmayı düşünürüm,çok şaşırırım,ve çocuğu git getir derim.Kendimi çocuğa adar eşimle arkadaşlık düzeyinde birlikte olurum .Ayrılmam ama çünkü üzerinden çok zaman geçmiş.ve pişman.Bundan yıllar sonra aynı şeyi yaparsa kesin ayrılırım .hem de elinde avucunda neyi varsa alırım çocuklarda dahil :icecream: gelir istediği zaman görür o kadar.

Kendini ve beni karsistirma bir kere. SEN ilk, basta insanlara karsi saygili olki , millete sana saygili olsun.

Allah allah arkadaşlar kavga etmeyin ortada olmayan bir şey için .tamam anladık biz kendimizi kandırıyoruz size göre ,siz de acımasızsınız bize göre tamam mı ?herkes düşüncesini söylemekte serbest.Ortada olmuş bir olay yokki bu kadar büyüttünüz.Ben inanıyorum ki bakmam diyen arkadaşlar bile bir çocuğun masum bakışları karşısında yumuşarlar.

nasıl birşeydir bu erkeklerin rahatlığı anlamıyorum.tabiki çocuğun suçu yok.bunca zaman babasız büyümüş oda.ama o anki eşimin tavrı çok önemli.bana bunu kabul ettirebilmesi için sorunsuz bir evlilik içinde olmamız lazım.o anki davranışlarına bakardım herhalde.ama bu seferde benim hayatım mahf olurdu.o kadını hiç unutamazdım.ama herşey iyiyken benimde çocuğum varsa o durumda onuda babasız bırakmak olmaz.çocuk yoksa af etmem.

Arkadaşım ortada böyle bir olay yok olsa ne yaparız diye düşünüyoruz sadece ,varsayımda bulunuyoruz yaniii :roflol::roflol:

Kendini ve beni karsistirma bir kere. SEN ilk, basta insanlara karsi saygili olki , millete sana saygili olsun.

Size cevap vermememek gerekiyorki tekrar cevap hakkınız olmasın..
Sizi ve sizin gibileri alkışlıyor,kendimi de saygısız ilan ediyorum.:teselli:

O anda herşey son bulur..
Bir değil beş çocuğumda olsa affetmem boşanırım..Eskiden evli olup,çocuğu olduğu için değil!!!
Yıllarca pişkin pişkin yüzüme nasıl baktı diye,bunu kendime yediremem açıkçası..
O sağ,ben selamet kısacası..Umrum olmaz..
(Allah'tan eşimin mazisi temiz:))

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla fikir olarak 3 e ayrılmış görünüyoruz;

1. Hatayı ve özrü kabul edip , çocuğu kendi çocuğum gibi benimseyip yuvamı dağıtmam diyenler.

2. Hatayı ve özrü kabul etmeyip ama çocuğa da kıyamayıp , yuvasını eşiyle arasına sınırlar koyarak devam ettirenler.

3. Çocuğu da özrü de kabullenmeyen , yuvasının yıkılmasını kaçınılmaz son olarak görenler.

Gerçekten çok zor bir durum.
Bir yanda sarsılmış bir güven duygusu yanında getirdiği kaçınılmaz üzüntü , depresyon , özgüven yitirilmişliği ve kalp kırıklığı..
Diğer yanda çok zor şartlarda kurulan yuvam , bu zorluklara rağmen bir kibrit çöpüyle yakılıp kül olucakmış durumuna gelmesi.
Ufak , tek suçu doğmak olan , suçsuz bir çocuk üstelik yakında annesiz kalıcak , babasız da büyümek zorunda bırakılmış hiç suçu yokken ..

Benim tercihim sanırım 2. seçenekteki gibi olurdu , yuvamı yıkmazdım , çocuğu kabullenirdim ama eşimle arama sınırlar koyardım .. Zaman herşeyin ilacı derler zamana bırakırdım kimbilir belki çok zaman sonra eski hataları unutup mutlu olmaya devam ederdik kimbilir..

öttürürüm onu...sen git cocuk kalsin derdim...yani eve almazdim..ha daha sonra yani yillar icerisinde pes etmezse, af dilerse kalbimi calmaya calisirsa BELKI affederim..ama tabiki affetmek Allaha mahsustur...aboo..joker hakkimi kullainirim herhalde

mrb.Ben varken başka bir ilişki asla düşünmek bile istemiyorum,düşünememde.Ama bir çocuk olunca ona hayır diyemem onun ne günahı var helede ölmek üzereolan bir anne ve gidecek yeri olmayan bir çocuk tabiki kabul ederdim.Fakat ben varken bir ilişki yaşadığı için kocama nasıl davranırdım onuda bilemem.

helal sana bende sana katiliyorum ki

o benim cocuklarimin kardesi de diyebilirim gizlim saklim yok benim

allaha sükür olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…