leylom nasılsın kıs /// bende size katılyorum çoçuğun sucu neyki yavrusunu bağrıma basarım çünkü çoçuktu neticede:çok üzgünüm:Allah korusun ama onlar bir hata yapmislarsa mahsum yavrunun sucu ne o mu istedi osartlar altinda dunya ya gelmeyi her cocugun hakkidir annesinin babasinin yanin da olmasi onlarin gunahini o yavru mu ödiyecek affetmek te bi buyukluktur ama o yavrucaga da ömrumun sonuna kadarda bakardim esimide kendi vicdaniyla bas basa birakirdim ama bunada asla yaptigi hatayi yuzune vurmazdim sonucta insaniz iste seytana cabuk kaniyoz
aile yapısı gittikce bozuluyor
nolcak halimiz bilmem
bu ve diğerleri senin düşüncen arkadaşım...
senden başka bir çok kişi var bu forumda..
başkalarının da düşüncelerine saygılı ol...
ben derim,sen deme..böyle insanları da gördük...
sana ne sorabirmiyim?sana düşen şey konuyu yorumlamak,senin tersin düşünenleri değil!!!:icecream:
nasıl birşeydir bu erkeklerin rahatlığı anlamıyorum.tabiki çocuğun suçu yok.bunca zaman babasız büyümüş oda.ama o anki eşimin tavrı çok önemli.bana bunu kabul ettirebilmesi için sorunsuz bir evlilik içinde olmamız lazım.o anki davranışlarına bakardım herhalde.ama bu seferde benim hayatım mahf olurdu.o kadını hiç unutamazdım.ama herşey iyiyken benimde çocuğum varsa o durumda onuda babasız bırakmak olmaz.çocuk yoksa af etmem.
Kendini ve beni karsistirma bir kere. SEN ilk, basta insanlara karsi saygili olki , millete sana saygili olsun.
Size cevap vermememek gerekiyorki tekrar cevap hakkınız olmasın..
Sizi ve sizin gibileri alkışlıyor,kendimi de saygısız ilan ediyorum.:teselli:
Eşimin benden önce yaptıkları beni ilgilendirmez. Yanlış yaptığı şeyler varsa bunların pişmanlığını kendi çeksin bana yada çocuğa ödetmeye kalkmasın.
Bu çocuğa bakarım diyecek cesaretim varsa bu çocuk nerden diye soranlarada verecek bir cevabım vardır.
Evlat edindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?