kocası bayan ortamında çalışan kadınlardan fikirler bekliyorum.

Doğmamış çocuk diye başlayan bir sözümüz var, daha evlenmemişssin bile herşeye bu şekilde yaklaşırsan işin çok zor , psikiyatrik destek almanda fayda var hayatını durduk yere zehir edersin yoksa. Garip garip düşünmek yerine bence inşallah memurluğu kazanırda rahat rahat evlenir bir maaşımız olur diye düşünmeniz gerekir. Yeni evlenip de işsiz kalan insanlar biliyorum. Ayrıca evlilikte güven çok önemlidir yoksa baştan kaybedersiniz.

İnan bana erkek erkeğe muhabettlerde daha çok seviyesiz konuşmalar, ve bir birini ayartıp kötü şeyler yapmaya müsait oluyorlar.

Herkes seviyeli ve saygılı birbirine.

Eşim sağlık sektöründe çalışıyor ve bulunduğu serviste tek erkek ve ek olarak müzisyen... Ve inanin benim bile baktığım arkadaşları var.

Ama eşime gerçekten çok güveniyorum. Ve bir gün bile kadınlarla çalışmasından rahatsızlık duymadım.

Diğer arkadaşlarında dediği gibi yapmak isteyen her şekilde yapar ruhun duymaz içinde olmasın yeter ki...

Valla eşim reklaö sektöründe oldupu içi o ajans senin bu ajans benim kim var kim yok etrafında alkollü iş yemekleri desen gırla etrafı hep bakımlı ve güzel kadınlarla dolu ama eve koşarak geliyor çünkü iş bu adı üstünde stres para kazanma aracı vs. Oyüzden evinde huzurluysa rahatsız olacak bişey yok. Ben hiç bu konuda rahatsız olmadım açıkçası. İçinizi ferah tutun

Çok dizi izliyorsun, bırak

Memurum bir odada 20 kişi falanız herhalde,sence napiyoruz biz akşama kadar,bu arada evliyim eşim de memur

ne yaparsan yap nerede çalışırsan çalış önemli olan evleneceğin kişinin karakteri...
kimisi vardır 50 kadınla çalışır hepsine kardeş gözüyle bakar, kimisi vardır 1 bayanla çalışır ama içinden neler neler geçirir veya yapar, karakter çok önemli
bu arada evlenirsen bu kadar takıntıyla sen hasta olursun, boşversene bu kadar düşünmeyi

Hayatında olanı bu şartlarda nasıl tanıdınız acaba?

Bunları yaşadığınız doğrudur. Çokta melankoliğe bağlamamak lazım diye düşünüyorum. Bir tık öteye nasıl gidebilirim demek sana daha çok şey kazandırır. Farkında değilsiniz belki de ama git gide annene benzeyeceksin..

ne okuyorsun mesela? evdeysen çok boş vaktin vardır. üniversite hazırlanabilirsin.. Bilmediğini varsayarak yazıyorum, uzaktan eğitim olarak çok kaliteli bölümler var.. işine yarayabilecek bir şeyler okuyabilirsin..

yok ben evleneceğim diyorsanız da evlenince bu hayatı kabullenmeyin. buna hakkın var çünkü.. sende gidip çalışabilirsin o zaman.. kendin istediklerini yapabilirsin.. bazı şeyleri yaşamakta senin elinde..

amcam vaktinde kızlarını okutmadı.. (bkz. annen style).. Eve gelen tamirci, yan tarafta yapılan şantiyenin işçileri herkes onlar için potansiyel üstüne atlanması gereken erkeklerdi.. Nerede ne yaptığından ziyade nasıl düşündüğün önemli.. Güven olmadıktan sonra ister çalışsın ister çalışmasın hepsi aynı kapıya çıkar..

Umarım annen gibi düşünmez, bu zihniyette çocuklar büyütmezsiniz.. Ve gezen pabuç b.k getirmez.. Bu zihniyetle büyütülen ama bu zihniyeti kabullenmeyen bir birey bir kadın olursun umarım..

Ruh sağlığı çalışanı olarak profesyonel fikrim sizin bilinç altınızda çok ciddi sorun var, bunun için dizileri vs suçlamayın asıl sorun sizden kaynaklanıyor bence. Bu konuda yardım almak topic açmaktan daha tatmin edici olur sizin açınızdan. Zira aynı dizileri izleyip aynı topicleri okuyoruz çoğumuz ama böyle kaygılara kapılan kişi sayısı dikkatimi çekecek boyutta değil.

Kişisel fikrime gelince kişi kendinden bilir işi diyorum. Sevgilinize mi güvenmiyorsunuz, kendinize mi yoksa o işyerlerindeki kadınlara mı? Buna cevabınız size yol göstersin. Siz gördüğünüz her erkeğe potansiyel sevgili ya da eş adayı ya da birlikte olunacak biri olarak mı bakıyorsunuz? Tabi ki hayır diyorsunuz değil mi? İşte bu çalışan kadınlar o işyerlerine errrkekkk bulmak için değil çalışıp para kazanmak için gidiyorlar. İşyerlerindeki her iki ayaklı erkeğe potansiyel gözüyle bakmıyorlar yani. Sizin sevgiliniz herkesin üzerine atlayacağı bulunmaz hint kumaşı değil ki, dahası onun başkasının eşine, sevgilisine kızına ne gözle baktığını da düşünün öyle karar verin bence. Siz ve sizin gibi düşünen kadınlar da erkekler de kıymetli eşlerini çalıştırmasın, kendisi de dışarı çıkmasın bence. Evinizde rahat rahat oturup hanımlık yapın. Karnınızı doyurmak için de ayakkabılarınızı kemirin. En azından biz çalışmaya çalışanlar işyerlerinde siz de evlerinizde huzurlu olursunuz.

Ben memurum is arkadaslarim hem erkek hem bayan. esimde memur onunda bayan is arkadaslari var. bunlar dogal seyler bu kadar takilmayin. he yapiskan bayanlar olur o ayri. ama is bu allah firsat vermsn sizde esinize guvenin

ne diyorsunuz siz yahuu aklınız başınızda mı

Ben memurum is arkadaslarim hem erkek hem bayan. esimde memur onunda bayan is arkadaslari var. bunlar dogal seyler bu kadar takilmayin. he yapiskan bayanlar olur o ayri. ama is bu allah firsat vermsn sizde esinize guvenin
biz de memuruz gelene gidene atlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…