Doğmamış çocuk diye başlayan bir sözümüz var, daha evlenmemişssin bile herşeye bu şekilde yaklaşırsan işin çok zor , psikiyatrik destek almanda fayda var hayatını durduk yere zehir edersin yoksa. Garip garip düşünmek yerine bence inşallah memurluğu kazanırda rahat rahat evlenir bir maaşımız olur diye düşünmeniz gerekir. Yeni evlenip de işsiz kalan insanlar biliyorum. Ayrıca evlilikte güven çok önemlidir yoksa baştan kaybedersiniz.Böyle yazilacagini biliyordum. Mesele özgüven de değil . Ama elimde olan bisey de değil . Misal ki korku film i izlemekten korkuyorsunuz. Hangi film olursa olsun korku içeriyorsa geri adım atarsınız tedirgin olursunuz değil mi.
Çünkü bilinç altınız korktugunuzu biliyor. Benimde öyle . İlla benimle alakalı değil sevgilimle de değil . Burda yazılıp çizilenler, ikinci kadınlar, cevremdeki duyumlar beni çok etkiledi . Halbuki daha bi işe başladığı da yok . Sadece ilerde sıkıntı yaşamayım burda beni rahatlatin diye yazdim . Bence olgun yorum yapmalısınız çünkü 20 yaşındayım. İhtiyacım var
Evet abla asıl meselem aldatilma korkusu.Tatlim konu basligin bir garip. Belli ki kafan epey karisik. Senin asil korkun aldatilmak.. Sadakat kisinin karakteriyle ilgilidir, bulundugu ortam ve icindekilerle degil..
Buraya o kadar saf bi düşünceyle yazmıştım ki ...
Çünkü dedim ki daha evlenmeden bu problemi çözüyüm . Yaşımdan büyük olan çok kadın var onlar bana olgun bi fikir verebilir. Farkındayım anlıyor musunuz? Farkında olmak güzel birseydir . Ve iki gün sonra burda ya eşim şimdi çalıştığı kızla konuşuyor mudur diye konu açmayım diye açtım simdi.
Daha 20 yaşındayım. Ve ben bu yaşta daha bakkala bile bir kere tek gitmedim . Hiç tek çıkmadım. Yanımda annemle veya erkek kardeşimle dışarı çıkıyorsam ayda 1 dir. Hadi 20 günde bir olsun. Ve annem sürekli dışarıdaki kızları bana gezen pabuç b.k getirir . Bilmem ne diyerek büyüttüğü için bilinç altıma o kadar indi ki böyle düşünmem normal ve bunun farkında olmam güzel değil mi?
Sizin gibi okul okuyamadım açıktan okudum. Doğru düzgün arkadaşım yok. Sosyal yaşantım sıfır. Siz benim gibi bi hayat yaşasaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Bende sandım ki beni teselli edecekler, ne bileyim yok öyle düşünme bak şöyle olur böyle olur yazacaklar. Yok haremlik selamlık mi olsun. Yok bu nasıl zihniyet. Yok kadınlar siraya mi girdi .
Ne kadar itici yargılamalar bunlar.
Yaşadığım hayatı bi de siz yaşayın bakalım ne yaparsınız ne düşünürdünüz ?
Doğru düzgün yorum yapan bi kaç bayana teşekkür ederim. Geri kalanlara da tek tavsiyem böyle kızarak iki dakika da yaşadığım hayatı bilmeden zihniyeti çözdüğünü zannedipde yorum yapılmasın .
Yada siz bilirsiniz.
Olgun yorum yapacağına inandığım çok kadın vardı. Ama daha gelmediler sanırım.
Konumun kapatılmasını istiyorum .
Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
ne diyorsunuz siz yahuu aklınız başınızda mıSorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
biz de memuruz gelene gidene atlıyoruzBen memurum is arkadaslarim hem erkek hem bayan. esimde memur onunda bayan is arkadaslari var. bunlar dogal seyler bu kadar takilmayin. he yapiskan bayanlar olur o ayri. ama is bu allah firsat vermsn sizde esinize guvenin
sebatiye senmisin. adınımı değiştirdin?ne diyorsunuz siz yahuu aklınız başınızda mı
bizim müdür de bizi haremlik selamlık ayırmışbiz de memuruz gelene gidene atlıyoruz
he kız benim profil resmimi de değiştirsem kimse tanıyamaz he he hesebatiye senmisin. adınımı değiştirdin?
bizden hiç kaçmıyor yapıyoruz kötü şeylerbizim müdür de bizi haremlik selamlık ayırmışşefi de başımıza dikmiş. kötü şeyler yapmayalım diye
değiştirme kaybolmahe kız benim profil resmimi de değiştirsem kimse tanıyamaz he he he
bizde kız kıza masa altından kadeh tokuştuyoruzbizden hiç kaçmıyor yapıyoruz kötü şeyler
biz aştık bunları malum mühendisiz bizbizde kız kıza masa altından kadeh tokuştuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?