- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Şimdi burda yazmışlar ya namuslu kadınlar â laf atılıyor diye. Hayır benimde çalışan akrabalarim var kadın. Çok değil gerçi . Ama bi olayı olmadı . Ama şimdi diyorsun ki arıyolar cilveli konuşuyorlar diye. Simdi kimse bu tip kadınların bana namuslu olmasından bahsetmesin . Çünkü kadınları kimse kimseye anlatmasin.
Ha burda da namus kelimesini siz soktunuz ben öyle bisey demedim .
Güzelim kadınların hepsi melek mi kadınlara bunları nasıl yakıştırıyorsun vs diyelim ya da erkeklerin hepsi mi şeytan direkt damgalayalım. Tanıyıp göreceksin, is yerine gidip o kadınlarla tanışacaksın yapabileceğin şeyler bunlar, hayatta her şey insanın başına gelebilir, bazen kendine bile tam güvenmeyeceksin yapmam demeyeceksin, hayat yalayıp yutturur insana, kaldı ki bi başkasına tam güvenmek saçmalıktan öte bi şey değil.Teşekkür ederim beni tam olarak anladığını düşünüyorum . Sevgilimin beni sevdiğini biliyorum ama yalan söylediği oldu güvenmiyorum çok yaralıyım. Ama karakter gerçekten karakter meselesi.
Böyle yazilacagini biliyordum. Mesele özgüven de değil . Ama elimde olan bisey de değil . Misal ki korku film i izlemekten korkuyorsunuz. Hangi film olursa olsun korku içeriyorsa geri adım atarsınız tedirgin olursunuz değil mi.
Çünkü bilinç altınız korktugunuzu biliyor. Benimde öyle . İlla benimle alakalı değil sevgilimle de değil . Burda yazılıp çizilenler, ikinci kadınlar, cevremdeki duyumlar beni çok etkiledi . Halbuki daha bi işe başladığı da yok . Sadece ilerde sıkıntı yaşamayım burda beni rahatlatin diye yazdim . Bence olgun yorum yapmalısınız çünkü 20 yaşındayım. İhtiyacım var
Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
arkadaşlar eksi konularına bakarsanız anlarsınız aslında..ben de dahil her çalışan kadın farklı algılıyoruz.çok konu açıldı burada kocasını işyerindeki kadınlardan kısknıp bizleri yollu gören.. bu ark. onlardan değil.
20 yaşında tek başına ekmek almaya gitmişliği bile yok.okula gitmemiş ,dışardan okumuş. ev ailesi korkunç derecede muhafazakar. sevdiği oğlanı da kabul etmemişlerdi en son ama yeni gelişmeler va rki bu konuyu açmış..
yani dışarda hayat nasıl en ufak fikri yok.o yüzden "kociş" çilerden gibi yorum yazmasak iyi olur:)
ben sokmadım namus kelımesını :)Şimdi burda yazmışlar ya namuslu kadınlar â laf atılıyor diye. Hayır benimde çalışan akrabalarim var kadın. Çok değil gerçi . Ama bi olayı olmadı . Ama şimdi diyorsun ki arıyolar cilveli konuşuyorlar diye. Simdi kimse bu tip kadınların bana namuslu olmasından bahsetmesin . Çünkü kadınları kimse kimseye anlatmasin.
Ha burda da namus kelimesini siz soktunuz ben öyle bisey demedim .
Ben bu kıskançlıkla ilgili savı öne sürdüm kavga çıktı, ban aldım, kabullenemiyorlar burdaki hanımlar bunu.Yorumları okudumda bir şey demek istiyorum. Kıskançlık temel olarak, diğer düşüncelerden bağımsız bir duygudur ilk etapta. Kıskançlık illa kendine güvensizlik veya karşıda ki insana güvensizlikle oluşmaz. Ay senin kendine güvenin yok,ay senin karşıda ki insana/eşine/sevgiline güvenin yok o yüzden kıskanıyorsun demek çok yanlış.
Yahu ben nişanlımla aynı ofiste çalıştığım halde benim yanımda neler neler yapanlar oldu. Bu benim nişanlım yüz verdiği için mi oldu? Kesinlikle hayır,düşünün. Benim yanımda. Erkeklerle aynı ortamda çalışan kadınları kimse .... görmüyor ama herkes sizin kadar iyi niyetli değil. "Kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım?" diyen kadınları gördü bu millet.
Demek istediğim şu; Kadin erkek fark etmez bu tür manevi kültüre sahip olmayan her insan evli,nişanlı demeden bırakın iş yerini sokakta da yapacağını yapar. Önemli olan bu tutuma nasıl tepki koyulmalıdır.
Benimki zaten mesleği gereği kadınlardan okadar bıkmışki, başına bi ikincisini bela etmek isticeni sanmamPa-NickYok
Hahaha aynen benim adam da suan boyle. Seninki gene iyi benimki karilarin triplerini nazlarini da cekiyo sacim olmamis soyle fon tutmamis bilmem neeve gelince bana firsat kalmiyo yani
Çok sağol abla beni savundugun için ya. Teşekkür ederim. Beni anlayanlardan birisin. Gelişme de yok abla. Hala bekliyoruz . Memurluğu kazaninca inşallah daha çok çabalayacağız .arkadaşlar eksi konularına bakarsanız anlarsınız aslında..ben de dahil her çalışan kadın farklı algılıyoruz.çok konu açıldı burada kocasını işyerindeki kadınlardan kısknıp bizleri yollu gören.. bu ark. onlardan değil.
20 yaşında tek başına ekmek almaya gitmişliği bile yok.okula gitmemiş ,dışardan okumuş. ev ailesi korkunç derecede muhafazakar. sevdiği oğlanı da kabul etmemişlerdi en son ama yeni gelişmeler va rki bu konuyu açmış..
yani dışarda hayat nasıl en ufak fikri yok.o yüzden "kociş" çilerden gibi yorum yazmasak iyi olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?