kocası bayan ortamında çalışan kadınlardan fikirler bekliyorum.

Bu çok değişken bir şey ama. Burda iş arkadaşının arabasına binmeyi bile yanlış kabul eden, whatsapptan kadın iş arkadaşlarının da bulunduğu grupları yanlış bulan, kadın iş arkadaşı bir espri yapsa ortalığı yıkacak insanlar var. Halbuki iş yerinde de arkadaşlıklar var. 8 saatten fazla gördüğümüz insanlar bunlar. Ve arkadaş da oluyorsunuz bir kısmı ile. Akşam iş çıkışı eşli veya tek bir şeyler içmeye (kahve de olur) gidilen ortamlar oluyor.
Ayrıca emin olun insanlar birine canım falan diyorsa karşıdaki insan da buna müsade ediyordur. Çok ciddi mesafeli insanlarla olan şeyler değil bunlar. O yüzden siz eşinizden eminseniz gerisi teferruat.

Teşekkür ederim beni tam olarak anladığını düşünüyorum . Sevgilimin beni sevdiğini biliyorum ama yalan söylediği oldu güvenmiyorum çok yaralıyım. Ama karakter gerçekten karakter meselesi.
Güzelim kadınların hepsi melek mi kadınlara bunları nasıl yakıştırıyorsun vs diyelim ya da erkeklerin hepsi mi şeytan direkt damgalayalım. Tanıyıp göreceksin, is yerine gidip o kadınlarla tanışacaksın yapabileceğin şeyler bunlar, hayatta her şey insanın başına gelebilir, bazen kendine bile tam güvenmeyeceksin yapmam demeyeceksin, hayat yalayıp yutturur insana, kaldı ki bi başkasına tam güvenmek saçmalıktan öte bi şey değil.

arkadaşlar eksi konularına bakarsanız anlarsınız aslında..ben de dahil her çalışan kadın farklı algılıyoruz.çok konu açıldı burada kocasını işyerindeki kadınlardan kısknıp bizleri yollu gören.. bu ark. onlardan değil.
20 yaşında tek başına ekmek almaya gitmişliği bile yok.okula gitmemiş ,dışardan okumuş. ev ailesi korkunç derecede muhafazakar. sevdiği oğlanı da kabul etmemişlerdi en son ama yeni gelişmeler va rki bu konuyu açmış..
yani dışarda hayat nasıl en ufak fikri yok.o yüzden "kociş" çilerden gibi yorum yazmasak iyi olur:)

bence 20 yaşında bu psikolojide olmanız normal değil.

Sen önce bir evlende kıskanmayı sonraya bırak,gerçi baban yok vermem diyor senide..
Şimdiden böyle şeylere takılı kalırsan siddin sene yaşamamazsın..
En güzeli hamamda çalışsın evlat nasılsa kadınları görmez orada,sende için rahat tırnakları yemezsin ..

Laf böyle sokulur kusura bakma,olgun cevap veremediğim için..

Canımıniçi haklı olabilirsin de mantık alıyor mu sırf erkeklerin çalıştığı bir ortam olsun?
Adam inşaatta çalışsa oranın kontrolörü yine kadın olacak.
Aile muhafazakar tamam,aile tutucu tamam da elinin altında internet gibi koca bir derya var hiç olmadı burası var.
20 yaşında bunlara kafa yormak yerine hayata dair 3 cümle öğrense çok mu?
İnan küçümsemiyorum sadece kızıyorum.
Yarın evlenecek,bu zihniyetle onu çok üzecekler bu kadar mı görmüyor buradaki konuları,hayatları?

Yorumları okudumda bir şey demek istiyorum. Kıskançlık temel olarak, diğer düşüncelerden bağımsız bir duygudur ilk etapta. Kıskançlık illa kendine güvensizlik veya karşıda ki insana güvensizlikle oluşmaz. Ay senin kendine güvenin yok,ay senin karşıda ki insana/eşine/sevgiline güvenin yok o yüzden kıskanıyorsun demek çok yanlış.

Yahu ben nişanlımla aynı ofiste çalıştığım halde benim yanımda neler neler yapanlar oldu. Bu benim nişanlım yüz verdiği için mi oldu? Kesinlikle hayır,düşünün. Benim yanımda. Erkeklerle aynı ortamda çalışan kadınları kimse .... görmüyor ama herkes sizin kadar iyi niyetli değil. "Kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım?" diyen kadınları gördü bu millet.

Demek istediğim şu; Kadin erkek fark etmez bu tür manevi kültüre sahip olmayan her insan evli,nişanlı demeden bırakın iş yerini sokakta da yapacağını yapar. Önemli olan bu tutuma nasıl tepki koyulmalıdır.

Aaaa ilk sizde gordum daha evlenmeden hemde
Bu direk kendinizle guven ile alakali.
Yani sizde öyle bisey olmaliki,baska hickimsede bulamayacagi.
Önce kendinize bi guvenin. Sonra istediginizi yapmakta ozgursunuz.

ben sokmadım namus kelımesını :)

Tatlim konu basligin bir garip. Belli ki kafan epey karisik. Senin asil korkun aldatilmak.. Sadakat kisinin karakteriyle ilgilidir, bulundugu ortam ve icindekilerle degil..

Ben bu kıskançlıkla ilgili savı öne sürdüm kavga çıktı, ban aldım, kabullenemiyorlar burdaki hanımlar bunu.
Ayrıca her yazdığınıza canı gönülden katıldım, ben de çalışırken gördüklerimden yola çıkarak yazdım yazdıklarımı. Sanki tüm kadınlar melek gibi yaklaşmaya gerek yok böyle mevzulara.

Elmas sen zaten evden dışarı çıkmıyodun ki yıllardır. Yani bu mantıkla bakınca adam hep dışarda. İşe de gitse bakkala da gitse karşısına hergün kaç kız çıkıyodur.

Ozaman ben ölüyümmm
Adliyede duruşma beklerken bayan meslektaşlarıyla birlikte takılıyor ( kadın erkek karışık tabii )
Boşanma davalarında bayanların bazen eşleriyle en mahrem hallerini dinlemek zorunda kalıyor.. ( kadın boşanmaya yalnız geliyor tabii eşsiz..
Illa boşanma olması gerekmiyor, hertürlü her davada bayanlarla muhattab oluyor..

Hatta okadar bayan dinliyorki bazen onları dinlemekten eve kafa şişmiş bişekilde gelip benim derdimi dinlemeye dermanı kalmıyor
Bunuda açıkca kırmadan bana söylüyor bende onu anlıyorum..

Ayrıca çalışmayan evde olan bi bayan olarak hiç yo yere eşim'e kafayı takayım evde sıkıldım ondan hesap sorayım triplerine girmedim..

Yapacak olan adam her türlü yapar bence..

Benimki zaten mesleği gereği kadınlardan okadar bıkmışki, başına bi ikincisini bela etmek isticeni sanmam

Istersede kendi kaybeder

Kendine güven, boş boş şeylere takılmayın nolur yaa, hep aynı konular..sıkılıyo insan oku oku

Bu ne şimdi !!!!!!!!!!!!! Poffffffffffffffffff

Benimki zaten mesleği gereği kadınlardan okadar bıkmışki, başına bi ikincisini bela etmek isticeni sanmam

Hahaha aynen benim adam da suan boyle. Seninki gene iyi benimki karilarin triplerini nazlarini da cekiyo sacim olmamis soyle fon tutmamis bilmem ne eve gelince bana firsat kalmiyo yani

Benim eşimin iş arkadaşı bir kadın. Aynı odada iki kişiler. Önceki iş arkadaşı da kadındı. Bir önceki iş arkadaşı da kadındı. Bir ara erkek iş arkadaşı oldu ama eşim herzaman der ortamda kadın olması insanı daha tutarlı ve saygılı yapıyor diye. Saçma sapan diyaloglara girilmiyor seviyeli oluyor ortam der. Kıskançlık kadının ruhunda var ve hatta evet olmalı da. İş yerine kızımla giderim tanışırım her gelenle. Ailece görüştüğümüz kızımı emanet ettiğim arkadaşlarım oldu bu sayede. Olaya baktığınız şekil davranışlarınıza da etki eder. Ben eşimden eminim. Bu yüzden kendimi doldurmam. Aksi bir durum sezdiysem eşimin durumuna bakarım. Sonra kadına yönelirim.

Çok sağol abla beni savundugun için ya. Teşekkür ederim. Beni anlayanlardan birisin. Gelişme de yok abla. Hala bekliyoruz . Memurluğu kazaninca inşallah daha çok çabalayacağız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…