Kocası bir öyle bir böyle

Şey diyor işte
Evdeyken tatil Ken durgun ama çalışıyorlar yorgunken daha istek li tam tersi olması gerekmez miydi.
Bu nasıl arkadaş kocasıyla yatak odasını günü gününe anlatıyor.
İnsan bazen komik +18 uygunsuz anılarını anlatır eşine dostuna , ya da ne bileyim vajinusmustur - doğum sonrası sorun yaşıyordur vs paylaşır ama böyle ballandıra ballandıra evdeyken yzuume bakmıyor çalışırken istekli, üç gün yapmıyor dördüncü gün bipliyor falan diye anlatır mi?
Kocasıni mi pazarlıyor, adamı niye bunca reklam ediyor?
Sizin kocanız erkek arkadaşıyla yatak odanızı paylassa, "karım bir gecede ikinciye gelemiyor çok nazlı" , "normalde yüzüme bakmaz,adet öncesi çok istekli oluyor" diye ayrıntılarıyla libidonuzu paylassa bu size normal gelir miydi?

Çok haklısın. Erkek anlatsa gavat deriz.

O işi yapınca herşey yolunda gibi düşünen bi güruh var galiba
çevremde sapkın mı bunlar dedirtecek kadar cinsel hayatı olan çift aldatma nedeniyle boşanıyor
Adam aldatıyordur demiyorum ama şu kafayı anlamıyorum 4 gün gündür ilişki yok neler oluyor acaba? Hemen bunu düşünmeye başlıyorsa bi kadın ya kendini eksik görüyordur ya da erkekleri insandan saymayıp sadece gün aşırı onu tatmin etme görevi olan bir varlık olarak görüyor

Aldatma olmadığından nasıl emin? Bugün bir videoda duydum; "Bunu diyen insanlar Allah'tan garanti mi aldılar, senin eşinin nefsi yoktur diye" diyordu.
Ya erkeğin nefsi var da kadının yok mu? Bu bir kişilik ve ahlak meselesi. Herkesin nefsi var. Nefsimiz var diye gördüğümüz ama satın alamadığımız bir şeyi çalıp hırsızlık mı yapıyoruz? Zaten ahlak nefsi kontrol etmek. Nefsi olmayan insan görmedim. Ayrıca konu sahibi 4-5 gün diyor 4-5 hafta değil ki. 4-5 gün çalışan insanlar için normal gibime geliyor, insan hergün cinsel ilişkiye mi girer? Giren vardır ona bir şey demiyorum da 4-5günde de sorun yok diye düşünüyorum.

Gecenin bu saatinde arayip 1 saat kocasinin onu 4 5 gunde bir arzuladigini anlatan arkadas da epey tuhafmis

Orada altını çizdiğim nokta aldatmadigindan emin cümlesiydi. İzlediğim videoda da bu cümle üzerine konuşuluyordu. Allahtan güvence mi aldınız diye. Nefsimiz var diye hepimiz aldatacak değiliz elbette ki. Konu o değil işte. Aldatmadığına emin cümlesi.

Arkadaşınız mış ları niye ayrı yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…