- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Şey diyor aslında aktif çalışırken yoğun çalışırken daha istekli dört beş gün yada ne bilim bir tatili olunca evde o zaman durgun.Acaba diyor birinden etkileniyor evde olunca beni mi çekici bilmiyor onu takmış kafayaYorgunluk, stres, vücut değerlerinde düşüş vs olabilir aldatma yoksa başka seçenek yok demektir.
Arkadaşınız çalışıyor mu? Az çok yorgunluğunu anlar. Çok kötü hisseder ise eşiyle konuşması daha sağlıklı olur.
Dinlenmek adamında hakkıŞey diyor aslında aktif çalışırken yoğun çalışırken daha istekli dört beş gün yada ne bilim bir tatili olunca evde o zaman durgun.Acaba diyor birinden etkileniyor evde olunca beni mi çekici bilmiyor onu takmış kafaya
Evden işe işten eve .bir tipmis telefonu msn sosyal medyası hep bende diyorAldatma olmadığından nasıl emin? Bugün bir videoda duydum; "Bunu diyen insanlar Allah'tan garanti mi aldılar, senin eşinin nefsi yoktur diye" diyordu.
8 dokuz yıl heralde evet bir çocuk varKaç yaşındalar, çocukları var mı, kaç senelik evliler?
Msn mi? Arkadaşınız reenkarne bir ruh herhalde. Msn mi kaldı?Evden işe işten eve .bir tipmis telefonu msn sosyal medyası hep bende diyor
Aldatmadığına eminse neden sorguluyor onu da anlamadım.Evden işe işten eve .bir tipmis telefonu msn sosyal medyası hep bende diyor
Adam çekici bulmazsa o dört beş günün sonunda da bulmaz. Bi beğenip Bi beğenmeme olur mu. Çok saçma.Şey diyor aslında aktif çalışırken yoğun çalışırken daha istekli dört beş gün yada ne bilim bir tatili olunca evde o zaman durgun.Acaba diyor birinden etkileniyor evde olunca beni mi çekici bilmiyor onu takmış kafaya
Acaba kim yazicak bunu diyordum siz yazdınızBu arkadaş siz olabilir misiniz acaba? Tam sizlik bir konu çünkü
Çekici bulmamaya devam ediyor belki de. Yalnizca cinsel ihtiyaç olarak bakiyor olabilir.Aldatmadığına eminse neden sorguluyor onu da anlamadım.
Adam çekici bulmazsa o dört beş günün sonunda da bulmaz. Bi beğenip Bi beğenmeme olur mu. Çok saçma.
Peki.Acaba kim yazicak bunu diyordum siz yazdınızBenim değil arkadaşlarimda benim gibi demek
Bu ne hafıza subhanallahBu arkadaş siz olabilir misiniz acaba? Tam sizlik bir konu çünkü
Nasıl yani.Telefonlarda bir ayar varmış. Sen biriyle konuşurken bir başkası arayınca ona meşgul sesi gitmeyen, dıt dıt çalma sesi giden. Yani o işler yalnızca sosyal medyadan yürümez. Whatsapp da bir sosyal medya degil zaten. Yapacak olan oradan da yapar.
Ben aldatiyor demiyorum ama baska birinden etkileniyor gibi geldi bana. Yoğun iş tempolarinda konuşamadığı göremedigi ya da düşünmediği biri. Evdeyken boşken hatırlamaya müsait oldugu biri olabilir. O sebeple karisina mesafeli olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?