Kocası bir öyle bir böyle

Sonraki süreçte normale dönüyor demiş ama ihtiyacımı giderdim hadi bana eyvallahlık Bi durum yok sanırım.
Bana öyle geçmedi konu. Ben adamın evlilik birliğini sevgisiz sürdürdüğünü düşünüyorum. Bir bağlanma biçimiyle bağlı, konfor alanının dışına çıkmıyor. Ama biri var gibi. Aldatmiyorsa bile beğeniyor, seviyor ya da yalnızca arzuluyor.

Tüm bunları düşündüren ne oldu mesela.merak ettiğim için soruyorum

Bana bu söylediğin pek mümkün gelmedi. Birinden hoşlansa ya da karısını beğenmese sürekli ya da genel olarak böyle olur. Senin de dediğin gibi sadece cinsel ihtiyacını gidermek için bi kaç gün rol yapar ki bunu her kadın anlar karısı şimdiye anlamıştı. Atıyorum 4 5 gün soğuk sonra 3 4 hafta öpüp kokluyorsa belki de anlık şeylerden etkileniyordur. Mesela içine atan Bi yapısı vardır karısına bir şeye kızıyordur içinden yakın davranmak gelmiyordur, ya da başka bir şeye canı sıkılıyordur vardır böyle tipler canı sıkkınken herkese yansıtır davranışlarıyla.
Konu sahibi arkadaşına sor bakalım normal dediği süreç ne kadar sürüyor

Dört beş ay normal mesela arda böyle üç beş gün soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…