- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Hangisine nasıl yani dediniz?Nasıl yani.
Olabilir tabi ama mesela nereden bu kanıya vardinizAldatma yoksa bi başkasindan etkileniyo olabilir.
Bazi zamanda öpmez seks yapmaz diye yazmis siniz,bende fikrimi söyledimOlabilir tabi ama mesela nereden bu kanıya vardiniz
Sonraki süreçte normale dönüyor demiş ama ihtiyacımı giderdim hadi bana eyvallahlık Bi durum yok sanırım.Çekici bulmamaya devam ediyor belki de. Yalnizca cinsel ihtiyaç olarak bakiyor olabilir.
Bana öyle geçmedi konu. Ben adamın evlilik birliğini sevgisiz sürdürdüğünü düşünüyorum. Bir bağlanma biçimiyle bağlı, konfor alanının dışına çıkmıyor. Ama biri var gibi. Aldatmiyorsa bile beğeniyor, seviyor ya da yalnızca arzuluyor.Sonraki süreçte normale dönüyor demiş ama ihtiyacımı giderdim hadi bana eyvallahlık Bi durum yok sanırım.
Tüm bunları düşündüren ne oldu mesela.merak ettiğim için soruyorumBana öyle geçmedi konu. Ben adamın evlilik birliğini sevgisiz sürdürdüğünü düşünüyorum. Bir bağlanma biçimiyle bağlı, konfor alanının dışına çıkmıyor. Ama biri var gibi. Aldatmiyorsa bile beğeniyor, seviyor ya da yalnızca arzuluyor.
Bana bu söylediğin pek mümkün gelmedi. Birinden hoşlansa ya da karısını beğenmese sürekli ya da genel olarak böyle olur. Senin de dediğin gibi sadece cinsel ihtiyacını gidermek için bi kaç gün rol yapar ki bunu her kadın anlar karısı şimdiye anlamıştı. Atıyorum 4 5 gün soğuk sonra 3 4 hafta öpüp kokluyorsa belki de anlık şeylerden etkileniyordur. Mesela içine atan Bi yapısı vardır karısına bir şeye kızıyordur içinden yakın davranmak gelmiyordur, ya da başka bir şeye canı sıkılıyordur vardır böyle tipler canı sıkkınken herkese yansıtır davranışlarıyla.Bana öyle geçmedi konu. Ben adamın evlilik birliğini sevgisiz sürdürdüğünü düşünüyorum. Bir bağlanma biçimiyle bağlı, konfor alanının dışına çıkmıyor. Ama biri var gibi. Aldatmiyorsa bile beğeniyor, seviyor ya da yalnızca arzuluyor.
Dört beş ay normal mesela arda böyle üç beş gün soğukBana bu söylediğin pek mümkün gelmedi. Birinden hoşlansa ya da karısını beğenmese sürekli ya da genel olarak böyle olur. Senin de dediğin gibi sadece cinsel ihtiyacını gidermek için bi kaç gün rol yapar ki bunu her kadın anlar karısı şimdiye anlamıştı. Atıyorum 4 5 gün soğuk sonra 3 4 hafta öpüp kokluyorsa belki de anlık şeylerden etkileniyordur. Mesela içine atan Bi yapısı vardır karısına bir şeye kızıyordur içinden yakın davranmak gelmiyordur, ya da başka bir şeye canı sıkılıyordur vardır böyle tipler canı sıkkınken herkese yansıtır davranışlarıyla.
Konu sahibi arkadaşına sor bakalım normal dediği süreç ne kadar sürüyor
E yani arkadaş o zaman anormal Bi durum yok. 6 ayda bir de insanın modu Bi düşük olsun.Dört beş ay normal mesela arda böyle üç beş gün soğuk
Watsap yazismamizi atayım.dalgavgecerler benle dedim ajanda geçiyor sunuzYa ben degil arkadasım soruyor
Ya Kuzenim soruyor konusu da gelir yakındaWatsap yazismamizi atayım.dalgavgecerler benle dedim ajanda geçiyor sunuz
Ya Kuzenim soruyor konusu da gelir yakında
MeselaBu konuda eksik bir şeyler var. 4-5 gün uzak durmasından daha derin.
Anlatılmayan şeyler var. Hikaye eksik.Mesela
Şey diyor işteAnlatılmayan şeyler var. Hikaye eksik.
4-5 gün konu açılacak bir durum mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?