Kocasi ile arasinda yas farki olanlar

3-4 'ü geçmemeli diye düşünüyorum. Yaşlar 30 un altındaysa hissetmezsiniz. Ama yaş ilerledikçe zor. Hani hep derler ya erkek kadından büyük olmalı diye. O da gene 30'un altı için doğru. İlerleyen yıllarda kadın büyük olmalı bence erkekler çabuk çöküyor erken ölüyor. Bunlar gerçek. Seks konusunda kadının büyük olması bence daha iyi.

8 yaş var bizim aramızda
karakter olarakta çok zıt insanlarız ama nasılsa anlaşyoruz

Ya erkekler çok kurnaz öyle empoze etmişler ki bize onlardan küçük olmamız gerektiğini yıllarca doğrusu o sandık Haliyle her insan çıtır arar. Biz niye aynısını düşünmüyoruz? Nasıl ki olgun erkekler genç bayan arıyorlar ee hangi kadın istemez genç bir erkekle sevişmeyi? Elin yanlışlıkla çarpsa harekete geçiyorlar :)))

benim nişanlımla aramda üç yaş var. biz de genlde herkesin böyledir. en fazla beş yaş vardır arada. o yüzden net bilemiyorum ama sorun olur ilerleyen zamanlarda sanırım

Cok katiliyorum sana ..senelerce bize yanlis ögretmisler..halbuki seda sayanmis , pinar altug mus coook haklilarmisss cooookk ):):

2 bıçık yaş buyukum:)ha bu arada daha evlenmedık yanlıs anlasılma olmasın:))))))))))

Son düzenleme:
insan yedisinde neyse yetmisinde odur. ben olgunlugun daha cok kisi ile alakali oldugunu dusunuyorum. en cok yas farki bizde var sanirim (16 yas) ama bana bu her zaman avantaj olarak gorunmustur.
sizin aranizdada baya fark varmis.. yanlis anlamassan yatak odasindada onun sözümü geciyor?
bizim evde esimin sozu gecer demek istemedim, ben yapi olarak destege ihtiyac duyan birisiyim herzaman almak istedigim kararlarda muhakkak birilerinin fikirlerine ihtiyac duyarim. benim kisiligimle alakali galiba surekli ona soruyordum herseyi mantiklida gelen onunki oluyordu. artik yavas yavas birakiyorum havalara girmeye basladi sanki. diger sorunun cevabini sana ozelden yazayim

haklisin nede olsa bizden tecrubeliler, ben 25 yasindayim ve nasil 9 yasindaki bir cocuktan daha tecrubeli isem oda benden 16 yil daha tecrubeli ister istemez gidisati daha iyi kestirebiliryorlar.
bir defasinda sinav icin ankaraya gidecektik. kis oldugu icin kara yolu ile gidemezdik ve araba olmazsa sinav esnasinda esim bebegi avutamayacagi yada uyursa yatacak mekan gerektigi icin bebegi goturemezdik. ona sordugumda hic dusunmeden trenle gidelim dedi ve ben biz artik bebekli bir aileyiz ona gore etrafli dusunmelisin diyerek ona kizdim. sonucta benim dedigim oldu ve bebegi babaannesine birakarak sinav sabahi ilk ucakla ankaraya yol aldik. ve ucak sis dolayisi ile ankaraya inemeden istanbula geri dondu bende sinavi kacirmis oldum.

Bazı şeyler kişilik meselesidir.Eğer adamın ruhu çökmüşse isterse aranızda 2 yaş fark olsun yine kıpırdamaz yine kıpırdamaz.Benim her iki kuzenimde kendilerinden 13 yaş büyük insanlarla evliler.
Bakıyorum da hafta sonu yemeklere gitmeler,ne biliyim şehir dışına çıkıp gezmeler falan.E anlaşıyorlar da.Ama başka bir kuzenime bakıyorum aralarında 3 yaş fark var dört yıl flört edip evlendiler çıkıp gezdikleri yer çarşı çarşı çarşı. Ki kendisi hep en fazla 3 yaş fark olmalı diye düşünmüş ama şu an acaba daha fazla mı olsaydı diyor.Sadece çıkıp gezmeyle alakalı değil tabii.Anlaşma bakımından söylüyor bunu.Bakıyorsun adamın her şeyi dört dörtlük ama anlamıyor beni ve bu durum zorluyor bazen diyor.Bu benim çevremde gördüklerim.Bu demek değil erkek çok büyük olursa iyidir.Ama düşünüldüğü gibi kötüde değildir.Denk gelmiş olması lazım.Nasip kısmet birazda.

Ve erkeklerin geç olgunlaştığı bir gerçek..Ben bırakın kendimden küçük birini 3-4 yaş büyük biriyle bile anlaşamazdım.Sevgilimle 10 yaştan fazla fark yok bu arada.Ama o kadar az da değil orta karar bir şey işte. =)​

Son düzenleme:
Adnan da Bihter ile yemeklere gidiyordu geziyordu tozuyordu; ama Behlül kotardı olayı

Adnan da Bihter ile yemeklere gidiyordu geziyordu tozuyordu; ama Behlül kotardı olayı

Sanırım yazdığınız bana da ne alaka?Her diziyi hayatımıza baz alırsak ohoo işimiz var demektir.
Fikrinize saygı duyarım.Kendinizden bir kaç yaş büyük hatta tersi şekilde küçük bir insan isteyebilirsiniz ama diziyi izleyenler bilir ki söylediğiniz başka yere gidiyor.Biraz daha saygı lütfen.
Bazı arkadaşlar gezip tozmadan vs.de bahsetmiş..Ayrıca burada ki çoğu insanın kendi konusu olmasa bile tersi fikirde olan insanlar olunca sahipleniyorlar konuyu her söylenene bir yanıt.Herkesin fikri kendine.Aksini düşündüğünüzü zaten başka mesajınızda anladık daha ne.​

Son düzenleme:
benimde nişanlımla aramda altı yaş var

Buna benzer bi konu daha var orayada yazmisdim... hersey insanin karakteriyle ilgili!
benim esim 13 yas büyük benden. ben 25 o 38. geziyoruz, romantik yemeklere gidiyoruz, bana süprizler yapiyor, tatillere cikiyoruz, barlara gidiyoruz, cafelerde oturuyoruz ama yeride geliyo evimizde koltugumuza uzanip beraber film izliyoruz! bana cicekler hediyeler aliyor, saatlerce süren alisverime hic karismiyor hatta benimle geliyo sabirla sectiklerime bakip bana kendisi kiyafet seciyor.
beni güldürür, eglendirir, moralim bozuk oldugunda bin bir türlü sirinlik yapar beni güldürmek icin. ve yatak odasinda hic bi sorun yok. bunun gibi bin tane daha sayabilirim inanin bana ve hic abartmiyorum. önemli olan karakter. baska bisey degil. esimle 2004 yilindan beri tanisiyoruz ve 2006 da evlendik. yani üc aylik iliski degil.

Bencede karakter meselesi.Benim nişanlımla aramda 6 yaş var.Ben 26 o 32.Gezmeyi tozmayı pek sevmem ama alışverişe bayılırım :) Nişanlımda gezmeyi çok sever,bizde tam tersi.Yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum,karakterle alakalı bence ve nişanlım çok enerjiktir ben biraz daha miskin bir yapıya sahibim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…