Kocasi ile arasinda yas farki olanlar

Merhaba arkadaşlar yeni konu açmaktansa buraya yazmayı tercih ettim tecrübelilerin fikirlerini almak istiyorum çünkü çok kararsız kaldım. Lütfen düşüncelerinizi esirgemeyin.

Ben 26 yaşındayım, bi tanıdığım 37 yaşında evlenmek isteyen birine beni önermiş, bugüne kadar evlilik, nişan yapmamış. Gerçekte bi kez de olsa görüşmem için ısrar ediyor, ona göre görücü olarak gelmek istiyorlar.
Ön yargılı olmanı istemem en azından bi görüş belki elektrik alırsın kısmet bu iş, yaşı kafana hiç takma, saygılı biri işinde gücünde vs dedi.

Ben aramızdaki yaş farkından dolayı ve daha iş hayatına atılmadığımdan, çalışıp önce birikim yapmak istememden dolayı çok çok kararsız kaldım bir de 37 göstermese de benden olgun duruyor açıkçası ben bu kadar yaş farkı da düşünmezdim tabiki olgun olsun isterim ama ne bileyim en fazla 34 diye düşünürdüm hep ama şimdi onunla gerçekte görüşmeyi bile erteliyorum normal bi şekilde sosyal medyadan yazışmaya başladık ama ben çok kararsızım. Bir de ben lisans mezunuyum o ise önlisans mezunu. Kesinlikle küçümsediğimden değil işi gücü var sonuçta ama bilmiyorum o da kafama takılmıyor değil, ben iki üniverite bitirdim bir de. İlerde sorun yaşar mıyız diye düşünüyorum. Ailemin tepkisi ne olacak diye de merak ediyorum.

Sizin düşünceleriniz nelerdir? Şans vermeli miyim? Sonuçta ilk evliliğim, korkuyorum mutsuz bir evliliğimin olmasından haliyle...doğru karar vermek birine gerçekten güvenmek istiyorum.
Yerimde olsanız ne yapardınız?

yas farkı taraflar arasındaki anlaşmazlığı tetikleyeceği için pek önerilmez genelde ama bu çok büyük yas farkları için geçerli 20-25 gibi bana göre.. tabi kişilerin karakteri uyumu aradaki sevgisi anlayış düzyeleri birbirine uygunsa yasın da bir önemi kalmaz diye düşünüyorum. 9 yas farkını dert etmden önyargısız bir tanıyın zaten fikren uyuşmmazsanız bu devam edemez.

11 yaş fark var aramızda

Fikri uyum yoksa olamaz önemli olan fikri uyum ve çekim bir görüş ama yine de 11 yas çok değil bir kaybın olmaz
Evet yaşı çok fazla takan bir insan değildim aslında ama 11 yaş da düşünmüyordum hiç birden böyle bi durumla karşılaşınca ne yapacağımı şaşırdım bi de bu sene aklımda istenme gibi bişey yoktu, işe de girmedim henüz o yüzden de gerçekte görüşmem doğru olur mu bilmiyorum sanki acele ediyorum gibi geliyor aşırı kararsız kaldım

Görüştükten sonra hemen isteme falan olmaz zaten en az 1 yıl sonra gelişir hersey sende o süre zarfında işini mesleğini eline alırsın ve onu bir sure gözlemlersin nasıl biri olduğu karakteri vs bunlar çok önemli zaten olumsuz olursa olmaz ama dediğim gibi görmeden bilemezsin

Aynen öyle, artık gerçekte görüşüp olumlu ya da olumsuz bi karar vermem gerekiyor sonuçta karşı tarafı da bekletemem... Zaten bu durum da beni kararsız bırakıyor. Kendimi hazır hissedip gerçekte görüşmem lazım bakalım inşallah hayırlısı olur içimde heyecan da yok yani bilmiyorum hayırlı mı hayırsız mı zamana ihtiyacım var galiba ya da rehavete kapıldığım için kaçış yolunu görüşmemekte buluyorum :/

Mutlaka görüş hiçbirşey olmazsa bile insan tanımış olursun bu da sana Tecrübe katar

Bence kafanda çok soru işareti var bu kadar kararsızsan görüşme 11 yaş az değil çok iyi sevmek aşık olmak lazım kaldırabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…