Haklısınız ama bu akşam tekrar açtım konuyu, bana sen pesimist bir insansın hep herşeyin kötüsünü düşünüyorsun. Önyargılısın dedi. Karşımdaki beni anlamak istemedikten sonra ne dersem diyeyim sadece annesi. Annenden çekindiğimden yanına bile oturamıyorum dedim. Ağzını açıp tek bir laf etmedi bir de darıldı bana yine zehir oldu gecem(
canım seni en iyi anlayanlardan biri benmdir, 7 aylık evliyim eşim 2 erkek kardeş ve annesiyle eşim bildiğin kanka, kv eşini hiç takmaz onadan vazgeçmiş zaten, diğer oğlu da hayrsız saygısızın teki, eşimle her şeyş birlkte yapmış annesi, tüm dertlerini sırlarını eşime anlatmış, eşimle evlendiğim için bu şehre geldm ve kimsem yok. kv sürekli içimzde olmak istedi, sürekli fikir verdi ama iyi görünerek, bizi düşündüğünü hisettermeye çalışarak ama ben hiç birini istemedmi eşime söyleyince de aynı senini eşin gibi, sen hiç sevemedn annemi, o kadının sana ne zararı var, koltuğu kırmızı mı al dedi sana mesela vs vs, eşimle aram çok defa bozuldu. kadın oğlum şunu sever bunu sever vs sürekli dilinde. sanki ben oğlunu mahfedicekmişim gibi
ama galiba yukarda bi ark ın dediği gibi biraz annecim, biraz size gelmek sitiyoruz , veya anne şunları yapıcam da veya alıcam da bana yard olurmusun gibi şeylerle bu tarz kadınlar tatmn edilmeli ve gevşetilmeli. yoksa benm de hiç umudum yok bizi rahat bırakacağına dair. ama bu yapıcılıkların hiç birini yapasım yok. eşimle defalarca bu kadın yüzünden aram bozulduğu için ve henüz evliliğim hiiiç oturmadığı için bu kadını motive edecek gücüm yok...