Kocasını aldatan komşu sorunu

19 yıldır aynı evde oturuyorum. Yanımda altımda üstümde insanlar yaşıyor. 19 yılda kaç kişi değişti. Gitti geldi taşındı.. kavga eden, küfür eden, geceyarısı çocuğu ağlayan, temizlik yapan, sevişen duş alan... heryerde olacak olan şeyler bunlar çekirdek çitlemelik bir durum değil. Kimsenin ne yaşadığı da sizi ilgilendirmez. Evinde olan bitenden habersiz ise bir koca size de birşey demek düşmez. Çocukları anasından daha fazla düşünemezsiniz .. altı üstü 2 komşunuz var. İkisi ile de ilgili konu açmışsınız.. bir de böyle bakın kendinize isterseniz..

Çocuklar küçük değil, evde kızlar ve kocası yokken yapıyor ne yapıyorsa. Anlattıklarınızdan bu çıkıyor. Yani açıkçası bu birazda kaostan beslenmekten oluyor.

Hala sizi ilgilendiren bir durum yok.
Adama söylediniz sinirlendi aldı tabancayı vurdu kadını.Mutlu mu olacaksınız ?
İlişkim yok diyorsunuz o insanlarla.İyi o zaman,yorum hakkınız bile yok.Dünyada binlerce insan aldatılıyor,bu da onlardan biri işte.Yazdığınız yorumlarda da kadını gözlediğiniz gayet açık yani.Bırakın ne hali varsa görsün.

Konu sahibi bakın tepki görüyorsunuz çünkü sizi tam olarak neyin rahatsız ettiği konusunda çelişkili şeyler yazıyorsunuz. İlk başlarda eşinin bilmesi gerekmiyor mu, çocuklarına yazık, bu resmen fuhuş vs dediniz; yani kendi ahlaki kaygılarınızı dile getirdiniz. Konu ilerledikçe seslerden rahatsız olduğunuzu söylediniz. Gerçekten sizi rahatsız eden nedir bir karar verin artık??

Yineliyorum; çocuk istismarı dışında böyle konulara dahil olma hakkınız yok. Bir de sizin özel alanınızı ihlal eden bir durum varsa dahil olabilirsiniz. Bunların dışında kendi ahlaki yargılarınıza göre kimsenin evinin içine karışamazsınız.

Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.

Fuhuş değil. Fuhuş para karşılığı seks yapma demektir. Burada bir aldatma durumu var ama işin iç yüzünü siz bilemezsiniz. Belki kocası da biliyor göz yumuyor? Hadi bilmese bile sizin insanların ilişkisine karışma hakkınız yok, bunu zamanında aldatılmış ve basmış birisi olarak söylüyorum. Görmesi gerekiyorsa kendi görsün. Çevremde aldatıldığı halde bile bile devam eden insanlar da var zira. Sizi ilgilendirmiyor, milletin yatak odasından, evinden çekin gözünüzü. İnanın sizin yaptığınız kadının aldatmasından daha büyük terbiyesizlik. Hem röntgencilik yapıyorsunuz hem de burada el alemin kadınını çekiştiriyorsunuz. Ayıp.

Ohooooo ablacım hani muhattap değildiniz sadece duyuyordunuz?

Kocası ve çocukları evde yok de inanalım, abisinin yazlığına nedir yaaaa... sizde kadının yüzüne gülüp ağzından her bir naneyi duyup puzzle mı yapıyosunuz Allah aşkına yaaaa

Alaka kuramadım. Komşu dış kapının mandalı bu konuda... kocası mı aldatmış da ? Aldatır seni ilgilendirmez demişiz. Konuyu komşuyu mu takip edelim kimse kimseyi aldatamaz diye.. kocası takip etsin dedik... ne güzel olmuş mu dedik ?
Sapla samanı karıştırmayın...

Ben yapardım valla, bunu da zamanında aldatılmış biri olarak söylüyorum. İlişki iki kişi arasında yaşanır, ben 3. bir kişi olarak o iki kişinin sorumluluğunu alamam. Zira belki biliyor göz yumuyor, belki başkası tarafından bunun yüzüne söylenmesi ağırına gidecek bilinmesini istemeyecek, belki zarar verecek (burası Türkiye). Yani ben kendim öğrendim aldatıldığımı ama komşum bana "Astoria senin evine birisi kız atıyor haa" deseydi, "Siz niye benim evimi gözetliyorsunuz ki" derdim ilk o komşuya teşekkür etmektense. Zira yaptığı bariz röntgencilik oluyor ve sürekli evimin gözetlendiğini bilmek çok rahatsız edici. Burada kadını çekiştirmesini saymıyorum bile.

Merak etmişsiniz aydınlatayım bari.Evet.

Ya ben de basta senin gibi dusunuyordum da bence konu sahibi cok uzatiyor artik biseyleri. Yani konu cok baska hal aldi benim gozumde. Komsumun hayatima bu kadar dahil olmasini asla istemezdim. Her ne yapmis olursam olayim. Sesler, eve girip cikanlar, kocasinin cocuklariyla nerde oldugunu bilmesi falan hem de muhabbettim yok demisti.. bana garip geliyor artik. Ve bence kim napmis olursa olsun kimsenin evine iliskisine bu denli dahil olunmamali.

Evet haklısınız zaten konu hakkında yorum da bulunmadım , benim dikkati mi çeken erkekler yerden yere vurulurken konu kadın olunca böyle olmuyor .

Hayır, aldatma konularında bu tarz yorumlar yapılmıyor, " ikisini de rezil et " , " kizin ailesini haber ver nasıl evli bir adamla birlikte olur " "kizin kocasını bul ona anlat " . Eminim bu tarz yorumlar olurdu , oluyorda .

Ben 3.şahıslar için bir kere bile o yazdıklarınızı yazmadım,yazmam da.Ha konu sahibi kadının eşi ile arkadaş vs olsa anlayabilirdim söylemesini,sonuçta arkadaşı.Ama doğru dürüst tanımadığı etmediği adam aldatılıyor diye de aile dramı yaratmanın gereği yok.Belki adam sinirlenince çok farklı birisi,çekip vuracak karısını ? Cinnet geçirip çocuklara da bir şey yapacak ? Bunlar bir tek televizyonda mı oluyor sanıyorsunuz ?
Ayrıca konu sahibi maşallah her şeyi biliyor.Yani iyi ki tanımıyordu.Basbaya gözlüyorsunuz işte.

Ben kk da dikkati mi çeken bir konuya değindim aslında gerçekten aldatma konularında asla böyle burda ki gibi yorumlar göremezsiniz , mağdur kadın olmuş olsaydı gerçekten yorumlar çok farklı olurdu , zaten tonlarca da örneği vardır .

Hayır, aldatma konularında bu tarz yorumlar yapılmıyor, " ikisini de rezil et " , " kizin ailesini haber ver nasıl evli bir adamla birlikte olur " "kizin kocasını bul ona anlat " . Eminim bu tarz yorumlar olurdu , oluyorda .
Orada aldatılan konu sahibi, burada komşu.
Adam sanane kardeşim dese ? Kadın kocamda gözün mü var dese ? Nasıl bir yanıt vermek lazım ?

Evet haklısınız zaten konu hakkında yorum da bulunmadım , benim dikkati mi çeken erkekler yerden yere vurulurken konu kadın olunca böyle olmuyor .

Evet forumda bu genelde var. Bu konuda boyle yorum yapanlar diger turlu olunca ne derdi bilemem. ama dedigin gibi genel olarak birda boyle bir tutum var evet.

Rahat birakin demekte biraz garip oluyor. Burada kendi evinde, kendi yataginda aldatilan kisinin yerine kendimizi koyarsak, yine rahat birakin yapsinlar denilecegini sanmiyorum. Kim olsa boyle bir pislik durumu ogrenmek ister. Ben olsam kadinla konusurdum. Evin icinde sesinizden duramiyoruz, gozumuzun onunde boyle birseye sahit olup susmakta vicdanen rahatsiz ediyor, esinin yaninda soylemek istemedim ama birdahaki sefere soyleyecegim deyin.

Aslında genel olarak haklısınız bende komu hakkında yorumumu yapmadım sinsice takip ediyor olması hoş değil, benim değinmek istediğim aslında mağdurun kadın olduğu konularda boyle yorumlar yapılmıyor tamamen gaza getirici yorumlar yapılıyor gerçekten tersi oluyor .

Şimdi şöyle olsaydı konu dediğiniz gibi yorumlar gelirdi.

"Kızlar, benim bir iş arkadaşım var, erkek. Çok iyi bir insan çocukları var, karısı onu aldatıyor. Bilmem ne yerde çok samimi bir şekilde başka bir erkekle karısını gördüm, ne yapayım?"

Rezil et ikisini de, arkadaşına söyle, gizli mail at... Bu tarz yorumlar gelirdi, kadını mağdur göstereceklerini sanmam kimsenin. Ama konu sahibi burada bariz röntgencilik yaptığı için itici geldi insanlara. Cidden de yapıyor, dedikodu malzemesi arıyor. Yani karı koca birbirine girse çekirdek çitleyerek "Ohhh iyi oldu bak" diye namus kumkumalığı yapacağına %100 eminim. Onu eleştirdi burada insanlar aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…