kocasının eski karısı

esınızın eskı karısına bır de surdan bakın : esınızın çocugunun asla eskımeyecek olan ANNESİ !
çocuğunun annesı sonucta ona yardım etmesı hıc enteresan degıl..
Belkı cocugun ıhtıyacları bu ay fazla tutmustur yada saglıgıyla ılgılı bır harcama olmustur, tatıl gelıyor belkı cocuguna bır jest yapmıstır.. ve belkıde esınız kredı kartından cektır yardumcı olurum demıstır. .

ya da bunların hıcbırı degılse bıle cocugunun babasından destek ıstemiş.. onursuz bır durum yok.. nafaka dedıgınız nedırkı cok komık rakamlarda nafaka odeyen beyler var.. bır cocugun ne masrafları oluyor sanıyormusunuzkı nafaka hepsıne yetıyor.. esınız bekar genc erkekler gıbı tekrar evlenmıs kadın cocuguna bakıyor.. kadının hakkı o borcla da ödenmez yanı..

güncelleme : odedıgı meblayı sımdı gordum ama belkı yasadıkları yerı duzenlemıs cocuguna mobılya evıne mobılya almıstır.. aklıma baska bırsey gelmedı

ama kendı harcaması ıcın ıstedıysede onursuzluk olmus ..

Son düzenleme:
Bu bağlamda düşünürsek kadınlar olarak aldığımız mesleki eğitim, kişisel gelişim çabaları hepsi boş...

Bir çocuk doğurmak her kapıyı açıyor. Bu kadını da hazırcılığa dolayısı ile tembelliğe itmez mi?

Mahkemelerin öngördüğü nafakalar kuş kadar ; elbette bir baba çocuğu için çok daha fazla harcamalı ama eski eşe değil.

Herşeyi geçtim ben eski eş olsam çocuğum için alırım ama boşandığım Adamın lokmasını istemem kursağımda çalışan bir kadın olarak.

Bir de bu Adamın çalışan baska bir kadınla artık evli olduğunu düşünün beraber çalışıp kazandıkları parada benim Nasıl Hakkım olur?

Çocuğunun Hakkını alıp çekilmeli kenara onurlu bir kadın.

Valla ben diğerleri gibi düşünmüyorum çocuk varsa var nafakasi ödeniyorsa gereken yapılıyorsa gerisi suistimale girer ne yani arada çocuk var diye ömür boyu ucu açık istediğini yapacak mi bayan da? Annelik erkeği kullanma ehliyeti mi veriyor kadına? Kizmakta ve engel olmakta haklisiniz arkadaşım evinizin nafakasi dışarda olmamalı. ...Eğer nafakayi odemezse de o zaman siz yaptırım uygulatmali ve odetmelisiniz zaten ama fazlası değil!

Kendınızı kadının yerıne koyun, tek basına cocuk bakmak zor olsa gerek, nafaka dedıgımız sey cok yuksek bır meblag degıl, belkı evlılıklerı suresınce de kadın esınıze yardım ettı belkı baska borclar var konusmadan hukum vermeyın bence

Benim işlerim vardı
N'olmuş
Rakam 8000 mi , çokmuş
Adam her 8000 isteyene veriyo mu yoksa mantıklı bişey sunulmuş mu çocuğa şu şu şu alındı diye

NOT: Çocuğu için tabi yardım edecek diyen kısımdandım ama bi ay kredi kartı 8000 ise bi sorar insan.

Aciklama yok, guya kadin kendine istemis
Kesin adamla dalga gecmistir

Kadın sevgilisine Sevgililer Günü hediyesi aldıysa çok gülerim ama

Yalnız konu sahibi de çocuk sahibi ve çalışan bir kadınmış. O yüzden aslında "evlilik bütçesi" olayına girdi bence bu konu.
Yani adam eski eşine değil kendi ailesine de verebilirdi 8000 TL. Ama o para nereden veriliyor o önemli.

Ortak giderler ödenip geriye kalan paylaşılıyorsa ve adam kendi payını biriktirip veriyorsa sorun yok.
Ama ben burada bazı evliliklerde görüyorum, adam sadece ailesine ve önceki evliliğinden çocuklarının nafakasına çalışıyor. Evi yeni eşi geçindiriyor. O da sakat bir durum yani.

8000 kac aylık bir borç bir aylık ?

Özel mantıklı bir sebebi var mı? Mesela sağlık eğitim harcaması gibi ?

Bunlar önemli

bi kerelik neyse de her zaman böyle olurmu bende karışırım senin yerinde olsam kocan kartın ektresini isteyip çocuğamı harcamış kontrol edebilir

Harcamanin ayrintisini mi gordunuz? Ne alinmis kredi kartiyla?
ya Allah aşkına kadın diyor ki 8000 lira kim 1 ayda çocuğuna 8000 lira alışveriş yapabiliyor. Kadın illa ki kendisi için istemiş parayı belli yani. Konu sahibi kendi çocuklarıma masraf olmasın diye markalı ürün almıyorum penye alıp diktiriyorum diyor. Demek ki 1 çocuğa 8000 lira harcayacak lüksü yok adamın. Ki eski eşten 1 yeni eşinden 2 çocuğu olduğunu düşünürsek her çocuğa 8000 harcasa konu sahibi penye alıp kıyafet diktirmez heralde çocuğuna..

Ne kadar süredir boşanmışlar
Ay sonunu getiremeyip her seferinde karta mı yüklenmiş 8000 oluvermiş o rakam
Yoksa bir ayda mı olmuş diyoruz
Bilemiyoruz ki şu an
Hemen kadın kendine istemiş parayı diyemeyiz
Hem eşi de o kadar enayi değildir herhalde, yani umarım
Bir ayda harcamam 8000 ver dedi diye verdiyse, bu iş paradan başka şeyler çağrıştırır bana da neyse konu sahibine iyice evham yaptırmayayım. Yemeğini pişirsin güzel güzel

Eski eşle birebir görüşmesi bile absürt bence çocukla ilgili çok önemli bişey olmadığı sürece

Haklisin canim
İste ben de bu nedenle zaten eski esin sucu yok diyorum
Yahu senin kocan adam degilse, senin ve cocuklarinin rizkindan kisiyorsa, imkani oldugu halde varlik icinde yoklugu yasatiyorsa eski es neden onursuz olsun? Esas onursuz bu adam

Kıskanmakta haklı mıdır nedir
Sar veriyo sır vermiyo ama bin tane şey ürettim ben aklımda şimdi 8000 i duyunca

Aylik alisveris mi bilmiyoruz ki ben de ondan sordum zaten ayrintisini gordunuz mu ne alinmis diye
Bu arada bu devirde hic bir allahin kulu penyeyi alip da diktirip de cocuguna giydirmiyor o kisim kulliyen abarti, siz inandiniz mi? Biz birda bagirip cagirinca is oraya dondu,
Belki onuncuya soyleyecegim ama burada suc eski este degil adamda

Eski eşle birebir görüşmesi bile absürt bence çocukla ilgili çok önemli bişey olmadığı sürece
Cok onemliden kasit nedir mesela?
Cocuk hasta olur gorusulur
Okula baslar gorusulur
Mezun olur gorusulur
Etkinlik olur musamere olur okuma bayrami olur gorusulur
Evlenir gorusulur
Bunlari kastediyorsunuz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…