Ay hadi cikAy ben çıkıyorum yemek yapıcam daha herkese selam
Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
Bu bağlamda düşünürsek kadınlar olarak aldığımız mesleki eğitim, kişisel gelişim çabaları hepsi boş...çocuğun ihtiyaçları elbette karşılanacak.
aslında annenin ihtiyaçları bile karşılanabilir ya, neden karşılanmasın, ve neden gurursuzluk olsun ki.
sonuçta annenin iyiliği çocuğun iyiliği. anne çocuğuyla tatile çıksa, tüm masrafları eski eş karşılasa, burada kızanlar olabilir belki, bana çok doğru bir hareket geliyor.
anne evin doğalgaz parasını ödese, şimdi ikiye mi bölecek, yarısını çocuktan dolayısıyla 4tebir eski eşten mi istenecek. nomrali bu mudur?
bence eski eşin maddi durumuna bakarak, çocuğun yaşına bakarak, kadının masrafları da karşılanabilir diye düşünüyorum.
Sonuçta belli yaşa kadar çocuk anneyi çok fazla kısıtlıyor. Bazı meslek gruplarında annenin çalışması da mümkün olmuyor. ya da vasıfsız işçi ise kazandığı çocuğuyla onca saat ayrı kaldığında edeceği masrafı karşılamıyor.
bu anne ne yapacak? çocuk masrafları babadan karşılansın eyvallah, ama bu annenin de masraflarının karşılanması insanlık adına gerekli değil midir?
Kendınızı kadının yerıne koyun, tek basına cocuk bakmak zor olsa gerek, nafaka dedıgımız sey cok yuksek bır meblag degıl, belkı evlılıklerı suresınce de kadın esınıze yardım ettı belkı baska borclar var konusmadan hukum vermeyın benceMerhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
süper yorum kapak olmuşCocuklu kocayi alirken bunlari dusuncektin
Aciklama yok, guya kadin kendine istemis
Kesin adamla dalga gecmistir
Aleyküm selam, çok sinirliysen boşver yemek yapmayı gel dertleşelim şurdaAy ben çıkıyorum yemek yapıcam daha herkese selam
ya Allah aşkına kadın diyor ki 8000 lira kim 1 ayda çocuğuna 8000 lira alışveriş yapabiliyor. Kadın illa ki kendisi için istemiş parayı belli yani. Konu sahibi kendi çocuklarıma masraf olmasın diye markalı ürün almıyorum penye alıp diktiriyorum diyor. Demek ki 1 çocuğa 8000 lira harcayacak lüksü yok adamın. Ki eski eşten 1 yeni eşinden 2 çocuğu olduğunu düşünürsek her çocuğa 8000 harcasa konu sahibi penye alıp kıyafet diktirmez heralde çocuğuna..Harcamanin ayrintisini mi gordunuz? Ne alinmis kredi kartiyla?
Ne kadar süredir boşanmışlarya Allah aşkına kadın diyor ki 8000 lira kim 1 ayda çocuğuna 8000 lira alışveriş yapabiliyor. Kadın illa ki kendisi için istemiş parayı belli yani. Konu sahibi kendi çocuklarıma masraf olmasın diye markalı ürün almıyorum penye alıp diktiriyorum diyor. Demek ki 1 çocuğa 8000 lira harcayacak lüksü yok adamın. Ki eski eşten 1 yeni eşinden 2 çocuğu olduğunu düşünürsek her çocuğa 8000 harcasa konu sahibi penye alıp kıyafet diktirmez heralde çocuğuna..
Haklisin canimKadın sevgilisine Sevgililer Günü hediyesi aldıysa çok gülerim ama
Yalnız konu sahibi de çocuk sahibi ve çalışan bir kadınmış. O yüzden aslında "evlilik bütçesi" olayına girdi bence bu konu.
Yani adam eski eşine değil kendi ailesine de verebilirdi 8000 TL. Ama o para nereden veriliyor o önemli.
Ortak giderler ödenip geriye kalan paylaşılıyorsa ve adam kendi payını biriktirip veriyorsa sorun yok.
Ama ben burada bazı evliliklerde görüyorum, adam sadece ailesine ve önceki evliliğinden çocuklarının nafakasına çalışıyor. Evi yeni eşi geçindiriyor. O da sakat bir durum yani.
Aylik alisveris mi bilmiyoruz ki ben de ondan sordum zaten ayrintisini gordunuz mu ne alinmis diyeya Allah aşkına kadın diyor ki 8000 lira kim 1 ayda çocuğuna 8000 lira alışveriş yapabiliyor. Kadın illa ki kendisi için istemiş parayı belli yani. Konu sahibi kendi çocuklarıma masraf olmasın diye markalı ürün almıyorum penye alıp diktiriyorum diyor. Demek ki 1 çocuğa 8000 lira harcayacak lüksü yok adamın. Ki eski eşten 1 yeni eşinden 2 çocuğu olduğunu düşünürsek her çocuğa 8000 harcasa konu sahibi penye alıp kıyafet diktirmez heralde çocuğuna..
Cok onemliden kasit nedir mesela?Eski eşle birebir görüşmesi bile absürt bence çocukla ilgili çok önemli bişey olmadığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?