kocasının eski karısı

inşallah canım.. allahım nazardan korusun:) senn koca yürekli bir kadınsın bundan sonrasıda çok güzel olacak inşallah

Ataların boşuna dememiş büyük lokma ye büyük söz söyleme diye bende evlenmem diyordum ama evlendim işte
Simdi de bosanan kadin cocuk icin eski esinden para almaz diyorsunuz, hala ayni kafadasiniz demek ki hanimefendi.baskalarina soylemeden once siz buyuk konusmayin bence, arti eski esinden cocugu icin para alan tum kadinlara onursuz diyorsunuz hakaret etmek dogru birsey degil, siz esinizle halledin sorunlarinizi, diger kadinin bir sucu yok, zaten esiniz 8bin lira odeme yaptigina gore de asgari ucretli degildir

işte tam anlatmadığı için bilemiyoruz mesela karı koca çalışıncagenelde kadın kreşi yada bakıcı parasını ödüyor erkekte kira ve faturaları acaba öyle bir şey mi var yoksa tüm sorumluluk mu konu sahibinde?

nafaka eşin maddi kazancına göre değişir çok yakın bir ablamın eşi fırıncı boşandılar ve 2000 tl nafaka alıyor. gelir düzeyi ile alakalı öncelikle bunu paylaşmak isterim. bunun dışında cocugun ihtiyaclarını birebir takip edp fazlasıyla kendisi karsılarsa eşiniz sizde enayi gibi hissetmessiniz.

evet anlatamıyorsun çok dolusun sanırım parça parça yazıyorsun tam cevap alamayınca da herkes kendince bir şeyler katarak yazıyor olayı tam bilemiyoruz çünkü.
Tatile gönderir falan yazmışlar ya ona sinir oldum. ... neyse allah herşeyin hayırlısını versin. ...ben kimsenin 1 kuruşuna tenezzül etmiyorum allah ta nasip etmesin...

Teşekkür ederim mesajı nız için

Ne kadar gereksiz yorum yapanlar olmus .Belli ki cogunuz kocasindan ayrilmis cocugu icin para sizdiranlardansiniz.Cocuklu adamla evlendigini elbet biliyordur.Ama nafakasini odedi mi tam amdir.Daha ne.Zirt pirt para istemek de neymis.Kiklavyem bozuk yoksa daha yazardim o seytanamisi gicikligina yapar hele adam ikinciye evlendiyse.Valla cok sakin kslmissiniz.Ben olsam ayagimdaki kilotu siyirir onuda verirdim al kilotunda yoktur diye.Cocugu bahane eder boyle huzur bozanlar.Vermesin esinizde.Nafaka neyine yetmiyor.Onurduz yuzsuz kadin

Çocuk için almax demiyorum çocuk için alır ALırALIR ALır bin kete ALIR kendisi için amamalı diyorummmm kendidi için istiyor alıyor

Konununu Detaylı bılmedıgım ıcın yorumumu eksık hıssettım suan ozaman arkadasım burda sorun ex este degıl esınde onlara bukadar tolerans gecıp sana bunu yapması helede hesap sorması hıc hoş degıl sorun esınde bence...Allah yardımcın olsun Insallah kısa zamanda çözüm bulursunuz bu duruma..

onursuz diyecetim.Klavyem bozuk yoksa daha yazardim o seytana ve nu koruyanlara

Kardeş buraya yazmakla hata yapmışsın.Bunu yaşayan bilir.Ayrıca merak ediyorum Türkiye ne zaman bu kadar gelişti bi askeri ücret kadar çoçuk masrafı çıkartmış arkadaşlar helal olsun.Çok gördüm kadınların boşanıp evliyken yaşayamadığı hayatı yaşadıklarını.Genellemiyorum ama lütfen sizde genellemeyin her kadını kendiniz gibi değerlendirmeyin.Bi ailenin belli geliri ne ise ona göre hayat yaşar.Çoçukların da ona göre yaşam standardı olur.İnsan başına gelmeden anlamıyor cidden.Ne kadar kolay yargılıyor insanlar umarım böyle imtihanlara maruz kalmazlar.Rabbim selamet versin

Sadece nafaka ile yetinsin yazmafım zaten çocuğuna ekstra yapsın ben kadın için göndermedine kızdım

Ya kaçırdım ben herhalde, aradım bulamadım

Adam 8000 TL ödemiş anladığım kadarıyla.
Peki eski isterken ne diye istemiş bunu?
Kredi kartı borcum var, verir misin mi demiş yoksa şunu şunu aldım diye açıklama yapmış mı yoksa çocuğumzua mı aldım demiş?
Herhangi bir açıklama var mı?

Aciklama yok, guya kadin kendine istemis
Kesin adamla dalga gecmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…