evet anlatamıyorsun çok dolusun sanırım parça parça yazıyorsun tam cevap alamayınca da herkes kendince bir şeyler katarak yazıyor olayı tam bilemiyoruz çünkü.Benimde kızdığım bu zaten anlatamıyorum
Beddua olarak düşünmedim anlamadigin için dedim damdan düşenin halinden damdan düşen anlarne olursa olsun beddua etmeniz kötü bir şey ya..
ayrıca beddua sahibine döner derler.
Gayet iyi maşallah, ayrı odaları olmasına rağmen aynı odada yatıyorlar. :) "Kardeşim korkar ben onunla yatayım" deyince kıramadık. Hayat keyifli hepimiz için, bende dinleniyorum bu arada, iki kardeş oynarken. İnşallah hep böyle sorunsuz devam ederiz.
zaten bedduayı bana değil başkasına etmişsin.. ben dayanamadım cevap yazdımBeddua olarak düşünmedim anlamadigin için dedim damdan düşenin halinden damdan düşen anlar
Simdi de bosanan kadin cocuk icin eski esinden para almaz diyorsunuz, hala ayni kafadasiniz demek ki hanimefendi.baskalarina soylemeden once siz buyuk konusmayin bence, arti eski esinden cocugu icin para alan tum kadinlara onursuz diyorsunuz hakaret etmek dogru birsey degil, siz esinizle halledin sorunlarinizi, diger kadinin bir sucu yok, zaten esiniz 8bin lira odeme yaptigina gore de asgari ucretli degildirAtaların boşuna dememiş büyük lokma ye büyük söz söyleme diye bende evlenmem diyordum ama evlendim işte
işte tam anlatmadığı için bilemiyoruz mesela karı koca çalışıncagenelde kadın kreşi yada bakıcı parasını ödüyor erkekte kira ve faturaları acaba öyle bir şey mi var yoksa tüm sorumluluk mu konu sahibinde?Merhaba arkadaşım evin ihtiyaçlarını sen karşılıyosan çocuklara sen bakıyorsan üstüne kredi kartın yüksek diye eşin karışıyorsa niye evlendin ki o adamın sana faydası yokmuş ozaman allah sabır versin zor işler
Tatile gönderir falan yazmışlar ya ona sinir oldum. ... neyse allah herşeyin hayırlısını versin. ...ben kimsenin 1 kuruşuna tenezzül etmiyorum allah ta nasip etmesin...evet anlatamıyorsun çok dolusun sanırım parça parça yazıyorsun tam cevap alamayınca da herkes kendince bir şeyler katarak yazıyor olayı tam bilemiyoruz çünkü.
Teşekkür ederim mesajı nız içinKimseye beddua etmeyin nolur
Bu iş benim başımda var, zorlukları var, haklısınız
Lakin biraz gönlünüze ferahlık verin
Rabbin rızkı nereden, kim vasıtası ile vereceği hiç belli olmaz
Eşiniz sizi mağdur ediyorsa bunu onunla paylaşın ama çok fazla da her detayın üzerinde durmayın
Ben çalışan bir kadınım, geç evlendim, haliyle ayaklarımın üzerine basan, oturmuş bir hayatım var
Ama herkes öyle değil, siz niyetinizi iyi tutun, veren el aşınmaz, tabi ki aşırıya kaçmamalı bazı şeyler
Sizinde kendi düzeniniz ve doğacak evlatlarınız için endişe etmeniz çok normal ama bulunduğunuz şartlarda bu tedbirlerin bir kısmını kendiniz almanız gerecek. Boşuna kendinizi hırpalamayın, itidalli olun ve eşinizle uzlaşarak, gönülleriniz kırılmadan çözüm üretmeye çalışın
Çocuk için almax demiyorum çocuk için alır ALırALIR ALır bin kete ALIR kendisi için amamalı diyorummmm kendidi için istiyor alıyorSimdi de bosanan kadin cocuk icin eski esinden para almaz diyorsunuz, hala ayni kafadasiniz demek ki hanimefendi.baskalarina soylemeden once siz buyuk konusmayin bence, arti eski esinden cocugu icin para alan tum kadinlara onursuz diyorsunuz hakaret etmek dogru birsey degil, siz esinizle halledin sorunlarinizi, diger kadinin bir sucu yok, zaten esiniz 8bin lira odeme yaptigina gore de asgari ucretli degildir
Konununu Detaylı bılmedıgım ıcın yorumumu eksık hıssettım suan ozaman arkadasım burda sorun ex este degıl esınde onlara bukadar tolerans gecıp sana bunu yapması helede hesap sorması hıc hoş degıl sorun esınde bence...Allah yardımcın olsun Insallah kısa zamanda çözüm bulursunuz bu duruma..Bir yazdım çıktım hanımlar birbirine girdi☺konuyu bende kısa yazmak zorundaydım... çünkü benimde 2 evladım var onlarla ilgileniyordum ..o kadar ayrıntılı anlatmam gerekiyor demek ki..çocuklu ile evlenmeseydin bunları düşünecektin vs sözler uzun hepsine verecek cevabım var. ..sorun çocuğun ihtiyaçları değil bunu anlayın.. benim de evladım var hemde 2 tane onların bakıcı parasını ben veriyorum babaları vermiyor bende çalışıyorum benimde masrafları m oluyo ama eşim bana gelince senin maaşın var diyor....Kredi kartı mı ödemiyor üstüne neden bu kadar harcadın diyor ben ödemesini beklemiyor um karışmasına kızıyorum Asıl ona neden bu kafar harcama yaptın demiyor merhametli ise ilk eşe merhamet ilk çocuğa merhamet biz neyiz? Bize gelince azrail
Harcamanin ayrintisini mi gordunuz? Ne alinmis kredi kartiyla?Çocuk için almax demiyorum çocuk için alır ALırALIR ALır bin kete ALIR kendisi için amamalı diyorummmm kendidi için istiyor alıyor
Sadece nafaka ile yetinsin yazmafım zaten çocuğuna ekstra yapsın ben kadın için göndermedine kızdımNe kadar gereksiz yorum yapanlar olmus .Belli ki cogunuz kocasindan ayrilmis cocugu icin para sizdiranlardansiniz.Cocuklu adamla evlendigini elbet biliyordur.Ama nafakasini odedi mi tam amdir.Daha ne.Zirt pirt para istemek de neymis.Kiklavyem bozuk yoksa daha yazardim o seytanamisi gicikligina yapar hele adam ikinciye evlendiyse.Valla cok sakin kslmissiniz.Ben olsam ayagimdaki kilotu siyirir onuda verirdim al kilotunda yoktur diye.Cocugu bahane eder boyle huzur bozanlar.Vermesin esinizde.Nafaka neyine yetmiyor.Onurduz yuzsuz kadin
Söylemiş kendisi bizzat kendim için istiyorum diyeHarcamanin ayrintisini mi gordunuz? Ne alinmis kredi kartiyla?
Aciklama yok, guya kadin kendine istemisYa kaçırdım ben herhalde, aradım bulamadım
Adam 8000 TL ödemiş anladığım kadarıyla.
Peki eski isterken ne diye istemiş bunu?
Kredi kartı borcum var, verir misin mi demiş yoksa şunu şunu aldım diye açıklama yapmış mı yoksa çocuğumzua mı aldım demiş?
Herhangi bir açıklama var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?