kocasının eski karısı

Boşandığım adamdan para isyemek çok onurluca bir davranış değil Çalışan bir bayan olduğu halde
Cocugu icin istiyor en dogal hakki
İnsallah siz bosanmayin da istemek zorunda kalmayin
Buyuk konusmamak lazim
Ama ben bu hikayede tek bir tane onursuz goruyorum o da esinin ve cocuklarinin giderinden kisan kocaniz

Boşandığım adamdan para isyemek çok onurluca bir davranış değil Çalışan bir bayan olduğu halde
kadının maaşı ne kadar belki siz daha çok kazanıyorsunuz ?Ayrıca evin tüm giderleriniz siz mi karşılıyorsunuz ? Eşiniz maaşını ne yapıyor?

Evet ama burda zaten kimse kadına baksın demedi hepimiz çocuğa baksın dedik. Çocuk yetiştirmek zor ve çok pahalı bu zamanda.
Ben de güçlü kadınlar sınıfındanım, babanın çocuğun ihtiyaçlarına ortak olması , boşanınca yeni hatunla evlenip bekarmış gibi davranmamasından yanayım.

Bu kadar yazdığımdam sen bunu anlıyorsun ne diyeyim sana başına gelsinde bil

Bilmiyorum canım ya şu tırnağı kırılınca kıyameti koparan kadınlardan olmak varmış Biz güçlü kadın olduk
Bazen bende tırnağı kırılsa dünyayı koparan kadınlardan olmak istiyorum ama olmuyor. Eski kocadan para istemeyi geç ben evliyim anne babamdan isteyemem para.

Benim başıma gelmez bu kadar da büyük konuşurum hanımefendi.
2. aile olmayı, çocuklarımın babasının zamanının yarısına razı olmasını kabul edemem. Zira kafası çalışan bir insanım. Çoluk çocuğun rızkı için de konu açıp ötede beride şikayet etmem. Bu kadar.

İşte aslında benim isyanımda ilerisi için, şuan kız evladı olan anneler için. Benimde eşimin ikinci evliliği, ilk evliliğinden bir kızı var, daha yeni yanımıza aldık. Çokta memnunum bu durumdan, bir de kardeşi var beraber büyüyorlar. Üstelik bir de avukatım, öyle şeyler görüyorum ki. Gencecik kadınlar, boşanma davaları, ve ayakları üzerinde duramayan o kadınların "istemiyorum bu kadını avukat hanım,boşayın bizi" diyen adamdan medet ummaları, çok yaralayıcı. Çevre ve toplum sürekli bize "kadın korunmaya muhtaçtır" durumunu aşılıyor. Kadının geleceği düğün takılarıdır, boşanınca hayatı biter, boşanınca ona kim bakar? Hemcinslerimin sürekli korunmaya mahkum gibi gösterilmesinden nefret ediyorum. Şuan yaşanan var olan durumlar için tabi ki elden birşey gelmez, çocuklar için yapılır ne yapılırsa. En azından ilerisi için birşeyler yapıp, kız evlatlarımızı güçlü yetiştirelim istiyorum.

konu ile alakasız eski konunuzu biliyorum ama çocuğu yanınıza mi aldınız artık sizle mi kalacak
çok sevindim yaa
artık daha mutlu olur inşallah

Evet yanımızda çok şükür, hergün annesi ile görüntülü konuşuyor. Bu hafta sonu da İstanbul'a annesine götüreceğiz. Herşey yoluna girdi çok şükür. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.

Şikayet edin sgk sız işçi çalıştırmak suç.
Evladından rızık kaçırmak şerefsizlik.

icra davası açtık sgk sız olduğu için maaş falan gözükmüyor sistemde alamadık.

çalışıyor çalıştığı firmayıda biliyorum.. ama nafaka 300 tl iki yıl oldu daha 7.200 oldu topllamda yani.

icra ceza davası açtığım zaman paranın tutarına göre hapis cezası alıyormuş ve ödemeden çıkamıyormuş.. en fazla 30 gün hapis cezası alıyormuş sanırım..

birazcık biriksinde şöyle acıta acıta alayım istiyorum.. çocuklarla alakalı söz sahibi olmak istediğinde ise bu çocuklar FOTOSENTEZLE büyümüyor beyfendi 2 yıldır çocukların için ne yaptın diyorum? hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.

birde avukatım biraz bekleyelim hakime acındıramasın kendini iş bulamadım işsizim diye dedi..:)

Yok burada bir arkadaş adamın eski eşini tatile bile göndermesinin iyi olacağını söylemişti de, ona istinaden yazmıştım. Ben kişilerin, gerek anne gerek baba boşandıktan sonra çocuklarının üzerlerinden ellerini çekmesi taraftarı değilim. Tabi ki maddi manevi her iki tarafta çocuklarının yanında olmalı. Ben boşanan eşler arasında ki durumdan bahsettim.

Ataların boşuna dememiş büyük lokma ye büyük söz söyleme diye bende evlenmem diyordum ama evlendim işte

maşallah size ve güzel ailenize..:)

çok çok sevindim .. huzurlu bir aile arasında büyüyecek çok iyi olmuş:)
abla kardeş araları nasıl?

Merhaba arkadaşım evin ihtiyaçlarını sen karşılıyosan çocuklara sen bakıyorsan üstüne kredi kartın yüksek diye eşin karışıyorsa niye evlendin ki o adamın sana faydası yokmuş ozaman allah sabır versin zor işler

Benimde kızdığım bu zaten anlatamıyorum

Amin zor hemde nasıl hep iyi niyetimden kaybediyorum zaten hayatta bakalım allah sonumuzu Hayır etsin

maşallah size ve güzel ailenize..:)

çok çok sevindim .. huzurlu bir aile arasında büyüyecek çok iyi olmuş:)
abla kardeş araları nasıl?

Gayet iyi maşallah, ayrı odaları olmasına rağmen aynı odada yatıyorlar. :) "Kardeşim korkar ben onunla yatayım" deyince kıramadık. Hayat keyifli hepimiz için, bende dinleniyorum bu arada, iki kardeş oynarken. İnşallah hep böyle sorunsuz devam ederiz.

Kimseye beddua etmeyin nolur
Bu iş benim başımda var, zorlukları var, haklısınız
Lakin biraz gönlünüze ferahlık verin
Rabbin rızkı nereden, kim vasıtası ile vereceği hiç belli olmaz
Eşiniz sizi mağdur ediyorsa bunu onunla paylaşın ama çok fazla da her detayın üzerinde durmayın
Ben çalışan bir kadınım, geç evlendim, haliyle ayaklarımın üzerine basan, oturmuş bir hayatım var
Ama herkes öyle değil, siz niyetinizi iyi tutun, veren el aşınmaz, tabi ki aşırıya kaçmamalı bazı şeyler
Sizinde kendi düzeniniz ve doğacak evlatlarınız için endişe etmeniz çok normal ama bulunduğunuz şartlarda bu tedbirlerin bir kısmını kendiniz almanız gerecek. Boşuna kendinizi hırpalamayın, itidalli olun ve eşinizle uzlaşarak, gönülleriniz kırılmadan çözüm üretmeye çalışın

Kadın için nafakaya ben de karşıyım.
Koskoca kadın neden yediğini içtiğini el adamına ödetsin bana da saçma geliyor. Evlilik bu durumda erkeğin kadından faydalanmasına geliyor. Yani adam faydalandığı yıllar için tazminat, kadın da artık eskidiği ve kullanılamaz duruma geldiği için nafaka veriyor bir nevi. Çocuksuz kadınların nafaka talep etmesi bence de saçmalık. Babamdan para istemişliğim yoktur, kaldı ki el herifinden isteyeyim. Ben de hayatımda kimseye el açmadım. Temizlik işi yaparım, en kötü randevuevine düşerim yine de kimseden 1 kuruş isteyemem. Yazdıklarınıza ben de katılıyorum. Kadınlar aciz yaratıklar mı ki adam ona 'baksın'?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…