Cocugu icin istiyor en dogal hakkiBoşandığım adamdan para isyemek çok onurluca bir davranış değil Çalışan bir bayan olduğu halde
kadının maaşı ne kadar belki siz daha çok kazanıyorsunuz ?Ayrıca evin tüm giderleriniz siz mi karşılıyorsunuz ? Eşiniz maaşını ne yapıyor?Boşandığım adamdan para isyemek çok onurluca bir davranış değil Çalışan bir bayan olduğu halde
Yok artık, yapmayın lütfen. Türk kadınını sürekli birilerine yaslanarak yaşayabilecek, sürekli birilerinin ihtiyaçlarını karşılaması gereken bir varlık gibi göstermeyin. Mahkeme salonlarında kendisini istemeyen adamdan para dilenen kadınlar görmekten bıktım artık. Bir erkek ve bir kadın evlenirler, hayat bu aksilikler olur ve yollar ayrılır. Yollar ayrıldıktan sonra hayatlar ayrıldıktan sonra kimse kimseyi bir ömür sırtında taşımak zorunda değildir. Ortada evlat vardır, onun için ,onun ihtiyaçları için ortak payda da buluşulur mutlaka, buna asla lafım olamaz. Ama sizin bu dediğiniz bence çok gurur kırıcı bir kadın için. Üzgünüm ben artık çevremde, güçlü, kendi ayakları üzerinde duran kadınlar görmek istiyorum. Eski eşi tatile göndersin diye bekleyen kadınlar değil. Bu sadece boşanmakta değil, hayat bu hiç olmadık zamanda ölümde çalabilir insanın kapısını.
benim eski kocada nafakayı vermemek için sgk sız çalışıyor..
üzüleyimmi tebrik mi edeyim bilemedim
Bu kadar yazdığımdam sen bunu anlıyorsun ne diyeyim sana başına gelsinde bilAdamın birden fazla çocuğu varsa parası elbette bölünecek.
Adamın tüm parasına, tüm ilgisine sahip olmak istiyorsanız çözüm belliydi: bekar adamla evlenmek
Çocuklu biriyle evlenmek 2. aile olmayı, babanın zamanının ve imkanlarının bölünmesini kabul etmek demek.
O çocuklara giden paraya gönül koyamazsınız çünkü hakkınız yok. Para onlara gitmesin benimkilere gitsin kafasıyla bir yere varamazsınız.
Maddi sıkıntıdan şikayet etmeniz de çok akıl karı gelmedi bana, adam birden fazla çocuğa bakıyor, maddiyatınız kötüyse de kötü olması normal.
Bazen bende tırnağı kırılsa dünyayı koparan kadınlardan olmak istiyorum ama olmuyor. Eski kocadan para istemeyi geç ben evliyim anne babamdan isteyemem para.Bilmiyorum canım ya şu tırnağı kırılınca kıyameti koparan kadınlardan olmak varmış Biz güçlü kadın olduk
Bu kadar yazdığımdam sen bunu anlıyorsun ne diyeyim sana başına gelsinde bil
Sonuna kadar katılıyorum bu yorumuna ama maalesef hayat öyle olmuyor
Eşimin eski eşi ; hiç bir vasfı olmayan, hayatı boyunca çalışmamış, ailesi olmayan bir kadın, iki evlatları var
Yıllarca çalışmayıp sonradan öyle hop diye ayağa kalkılmıyor ki
Çalışıyor şimdi asgari ücretle, eşim oturdukları evi ona bırakmış, kirası yok ama gideri çok, yetişemiyor haliyle ne olacak ? Mecbur destek olunacak, çocuklara da yeri geldiğinde kadına da . 16 ve 12 yaşlarında iki çocuk, okulları, servisleri, yeme içmeleri, ısınmaları, giyinmeleri, bilgisayarları, telefonları nasıl yetişsin kadın. Hayatımda tanıdığım en aksi, en geçimsiz, en edepsiz insan, çirkefliğinin boyutu yok ama gel gör ki çaresiz. Zamanında alınmayan tedbirlerin yüzünden bunlar, o yüzden diyoruz kızlarımıza ayaklarınızın üzerine basın diye. Bu bir kadın için gerçekten çok kırıcı bir şey, düşünsene ayrıldığın adama sürekli muhtaç kalıyorsun. İnan bazen kızmayı bile beceremiyorum o kadar zavallı görünüyor gözüme ...
konu ile alakasız eski konunuzu biliyorum ama çocuğu yanınıza mi aldınız artık sizle mi kalacak
çok sevindim yaa
artık daha mutlu olur inşallah
Şikayet edin sgk sız işçi çalıştırmak suç.
Evladından rızık kaçırmak şerefsizlik.
Evet ama burda zaten kimse kadına baksın demedi hepimiz çocuğa baksın dedik. Çocuk yetiştirmek zor ve çok pahalı bu zamanda.
Ben de güçlü kadınlar sınıfındanım, babanın çocuğun ihtiyaçlarına ortak olması , boşanınca yeni hatunla evlenip bekarmış gibi davranmamasından yanayım.
Ataların boşuna dememiş büyük lokma ye büyük söz söyleme diye bende evlenmem diyordum ama evlendim işteBenim başıma gelmez bu kadar da büyük konuşurum hanımefendi.
2. aile olmayı, çocuklarımın babasının zamanının yarısına razı olmasını kabul edemem. Zira kafası çalışan bir insanım. Çoluk çocuğun rızkı için de konu açıp ötede beride şikayet etmem. Bu kadar.
Evet yanımızda çok şükür, hergün annesi ile görüntülü konuşuyor. Bu hafta sonu da İstanbul'a annesine götüreceğiz. Herşey yoluna girdi çok şükür. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.
Benimde kızdığım bu zaten anlatamıyorumYok burada bir arkadaş adamın eski eşini tatile bile göndermesinin iyi olacağını söylemişti de, ona istinaden yazmıştım. Ben kişilerin, gerek anne gerek baba boşandıktan sonra çocuklarının üzerlerinden ellerini çekmesi taraftarı değilim. Tabi ki maddi manevi her iki tarafta çocuklarının yanında olmalı. Ben boşanan eşler arasında ki durumdan bahsettim.
Amin zor hemde nasıl hep iyi niyetimden kaybediyorum zaten hayatta bakalım allah sonumuzu Hayır etsinMerhaba arkadaşım evin ihtiyaçlarını sen karşılıyosan çocuklara sen bakıyorsan üstüne kredi kartın yüksek diye eşin karışıyorsa niye evlendin ki o adamın sana faydası yokmuş ozaman allah sabır versin zor işler
maşallah size ve güzel ailenize..:)
çok çok sevindim .. huzurlu bir aile arasında büyüyecek çok iyi olmuş:)
abla kardeş araları nasıl?
Yok burada bir arkadaş adamın eski eşini tatile bile göndermesinin iyi olacağını söylemişti de, ona istinaden yazmıştım. Ben kişilerin, gerek anne gerek baba boşandıktan sonra çocuklarının üzerlerinden ellerini çekmesi taraftarı değilim. Tabi ki maddi manevi her iki tarafta çocuklarının yanında olmalı. Ben boşanan eşler arasında ki durumdan bahsettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?