kocasının eski karısı

Konu sahibi pişman oldu galiba gitti daha üstüne konuşmaya gerek yok bence ayrıntıda bilmiyoruz ii akşamlar

Her ay 300 yetmeyince kredi kartı birikmiş birikmiş 8000 mi olmuş
Göremedim bişey
Konu sahibi derin nefes al da bi açıklayıver

Aleyküm selam, çok sinirliysen boşver yemek yapmayı gel dertleşelim şurda
parayı kendim için istiyorum demiş ama ne alındığıyla ilgili bir açıklama yapmamış eski eş. Cekirgee konuya hakim olamamışsın bu sefer olmadı ama

parayı kendim için istiyorum demiş ama ne alındığıyla ilgili bir açıklama yapmamış eski eş. Cekirgee konuya hakim olamamışsın bu sefer olmadı ama
Dedim ya işim vardı çıktım, nolmuş 8000 mi şaşırdım diye
İşte bazen bende Fransız kalabiliyorum araya iş girmeseydi güzel takip ederdim aslında
Şimdi de çıkmam lazım, oldu görüşürüz

Bence bu adam eski eşine aşık değilse bile karakterine hayran filan , bilmiyorum kurt düşürmek istemem ama bana lazım demiş öyle mi iyiymiş bana da lazım enişteye selamlar.

Canım şimdi konu sahibi evli ve 2 çocuğu var ozaman en az bi 4-5 sene önce boşanmış olması lazım adamın eski eşinden. Aylık nafaka miktarı konunun hiçbiryerinde belirtilmemiş ayrıca. Eski eş çalışıyormuş ev hanımı değilmiş. Konu sahibine çok yüklendiler ve bence haklı olarak yorumlara biraz sinirlendi ve evde 2 çocukla uğraştığı için detaya girmedi fazla. Ama şöyle demeye çalışıyor özetle eski eş çocuğunu kullanarak konu sahibinin kocasını sömürüyormuş. Eski eş para isteyince yolluyormuş konu sahibi kredi kartı borçlarını falan bile kendisi ödediği halde harcaması fazla olunca kızıyormuş kocası.

Cok onemliden kasit nedir mesela?
Cocuk hasta olur gorusulur
Okula baslar gorusulur
Mezun olur gorusulur
Etkinlik olur musamere olur okuma bayrami olur gorusulur
Evlenir gorusulur
Bunlari kastediyorsunuz herhalde
Tabiki çok önemliden kastım onlar bunların dışında görüşmek yani laubali olmak evdeki eşe haksızlık bence

Çekirge Pozitif ve komik birisin:)ilaç gibi deler ya

sana ve çocuklarına gelince para yok diyen adam eski karısının kredi kartını öderse işkillenirim. çocuğuna harcasın ama evdekilere de aynı şekilde harcasın. çalışıyorsun diye sana gelince yok çekiyorsa bilmiyorum ama herhalde evden kovarım öyle kocayı.

İki çocuguna bakmayıp senin üstüne yükleyen her harcamana karısan adam kalkıp eski eşine 8000 vermez! Ayrıca eski konularına bir göz attım adam oğlunu ingilizce kursuna yollamıs konu açmıssın, sosyal paylaşım sitesine fotograf atmış konu açmıssın hepsinde ortak yorumun eski EŞİ. Madem eşin bu kadar sorumsuz bir baba neden ikinci cocuğu doğurdun

Cocugu olmayan kadinin nafaka almasina ne kadar karsiysam(kusuruma bakilmasin ama asalaklik bence bu) cocugu olanlarin da alabilecekleri en yuksek miktari almalari taraftariyim.
Su an ben cocuklarimi bir bakiciya birakip calismaya baslasam maasimin yarisindan fazlasi bakiciya gidecek. Uzerine cocuklarin temel ihtiyaclari luks ihtiyaclari. Bunlardan neden anne sorumlu olsun? Baba hayatini yasasin annenin beli iki buklum olsun.
Insan olan baba da zaten nafakayla kalmayip cocuguna kiyafet vs alir. Tatil yaptirir. Veya anneye arka cikar.
Cocuk cicek degil suyla buyusun.

Yazdım yazdım sildim. Onursuzmuş.
Yardım etmiyorsa sorun var demektir, düşüncesiz.
Ben olsam kendimi güvende hissederdim, yarın öbür gün çocuğum olursa diye.
Sanki bi nafakayla iş bitiyor,
Kaldı ki kaç tl nafaka veriyorki, ekstra üç kuruşun lafını ediyorsun.

Valla kadin evlenmeyip cocugunun basinda duruyorsa senin karismaya hakkin yok.. benimde kv esinden ayrilmis evlenmemis kadin kendini cocuklarina adamis kayinbabamda zengin kv kredi karti vermis istediklerini yapiyolar... esimede cok destek oldu saolsun kizlarinada ve dger kadinin buna karismaya hakki yok evlenmeseydi o zaman

Tek derdin para mı? Yoksa sürekli irtibat halinde olması mı?

Pardon neden cocugu olmayan kadinlarin nafaka almasina karsisiniz ? Birde asalak demissiniz.. cok ayip .. peki cocugu olmayan kadinlarin yoksulluga dusup, karsindaki insanlar tarafindan soyulup sogana cevrilmesine ne diceksiniz acaba ? Bosanmis olan kadinlar cocukluda olsa, cocuksuzda olsa farketmiyo bence.. her kadin ayni SIKINTILARI cekiyo.. maneviyat zedeleniyo..

Boşanınca maneviyat zedeleniyor mantığındaki kadınlar hiç evlenmemeli zira her evli Kadın birer potansiyel boşanmış kadın adayıdır.

Hiç bir evliliğin ilelebet garantisi yoktur ve hiçbir kadın/erkek karşı tarafa bunun garantisini veremez.

arkadaşım hiçbir yorumu okumadım direkt yazıyorum
arkadaşım sen bu ülkede biçilen nafakanın gerçekten bir çocuğa yeteceğini düşünüyor musun? (çok zenginlerin ödediği nafakayı kastetmiyorum)
arkadaşımın eski eşi çok iyi bilinen bir şirkette çok iyi bir konumda, çok çok çok iyi maaşı var, 1,500 tl nafaka ödüyo çocuk için
yahu bırakın şu adamların önceki evliliklerinden olan çocuklarının boğazına giren çıkanı hesap etmeyi
bir de "onursuz" diyorsunuz
nereden biliyorsunuz onursuz olduğunu?
sizin gibi kadınlar yüzünden üzülen çocukların haddi hesabı yok!

Bırakın eşiniz eski eşinin kredi kartı borcunu ödesin sizin yiyeceğinizden giyeceğinizden eksiltmediği sürece ne kadar isterse versin ama yeter ki annesi çocuğunun başında dursun. Emin olun çocuk sizin yanınızda olsa ve eşiniz o kadına nafaka dahi vermese keşke bütün parasını ona verseydi de o çocuğunun başında dursaydı dersiniz. Tecrübeyle sabittir. Gerçi ben nafaka falan değil resmen kendim kirada otururken eşime eski eşine ev alıp hayatını garantiye alması için ikna etmiş bir insan olarak kadın gene de çocuklarının başında durmadı ama annesiz çocuk büyütmek çok zor para göndermesi hikaye kalır o zorluğun yanında

Aralarinda hicbir bag kalmamis bir adamin diger kadinin geciminden sorumlu olmasi bence sacmalik.
Kadin erkek esittir deniyor ama is erkegi somurmeye gelince unutuluyor.
Cocugu vardir calisamaz o zaman eski kocasi elini tasin altina koyar.
Hastadir vs calisamaz, o zaman da devletin yardim etmesi gerekir.
Sirf biriyle bir kac yil evli kaldin diye kendine omur boyu baktirmak adil mi sizce?
Misal bir tanidigim var 7 ay evli kaldi ve 4 senedir nafaka oduyor.

Sizin bahsettikleriniz icin tek seferlik tazminat secenegi mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…