- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
parayı kendim için istiyorum demiş ama ne alındığıyla ilgili bir açıklama yapmamış eski eş.Her ay 300 yetmeyince kredi kartı birikmiş birikmiş 8000 mi olmuş
Göremedim bişey
Konu sahibi derin nefes al da bi açıklayıver
Aleyküm selam, çok sinirliysen boşver yemek yapmayı gel dertleşelim şurda
Dedim ya işim vardı çıktım, nolmuş 8000 mi şaşırdım diyeparayı kendim için istiyorum demiş ama ne alındığıyla ilgili bir açıklama yapmamış eski eş.Cekirgee konuya hakim olamamışsın bu sefer olmadı ama
Canım şimdi konu sahibi evli ve 2 çocuğu var ozaman en az bi 4-5 sene önce boşanmış olması lazım adamın eski eşinden. Aylık nafaka miktarı konunun hiçbiryerinde belirtilmemiş ayrıca. Eski eş çalışıyormuş ev hanımı değilmiş. Konu sahibine çok yüklendiler ve bence haklı olarak yorumlara biraz sinirlendi ve evde 2 çocukla uğraştığı için detaya girmedi fazla. Ama şöyle demeye çalışıyor özetle eski eş çocuğunu kullanarak konu sahibinin kocasını sömürüyormuş. Eski eş para isteyince yolluyormuş konu sahibi kredi kartı borçlarını falan bile kendisi ödediği halde harcaması fazla olunca kızıyormuş kocası.Ne kadar süredir boşanmışlar
Ay sonunu getiremeyip her seferinde karta mı yüklenmiş 8000 oluvermiş o rakam
Yoksa bir ayda mı olmuş diyoruz
Bilemiyoruz ki şu an
Hemen kadın kendine istemiş parayı diyemeyiz
Hem eşi de o kadar enayi değildir herhalde, yani umarım
Bir ayda harcamam 8000 ver dedi diye verdiyse, bu iş paradan başka şeyler çağrıştırır bana da neyse konu sahibine iyice evham yaptırmayayım. Yemeğini pişirsin güzel güzel
Tabiki çok önemliden kastım onlar bunların dışında görüşmek yani laubali olmak evdeki eşe haksızlık benceCok onemliden kasit nedir mesela?
Cocuk hasta olur gorusulur
Okula baslar gorusulur
Mezun olur gorusulur
Etkinlik olur musamere olur okuma bayrami olur gorusulur
Evlenir gorusulur
Bunlari kastediyorsunuz herhalde
Çekirge Pozitif ve komik birisin:)ilaç gibi deler yaDedim ya işim vardı çıktım, nolmuş 8000 mi şaşırdım diye
İşte bazen bende Fransız kalabiliyorumaraya iş girmeseydi güzel takip ederdim aslında
Şimdi de çıkmam lazım, oldu görüşürüz
Bence bu adam eski eşine aşık değilse bile karakterine hayran filan , bilmiyorum kurt düşürmek istemem ama bana lazım demiş öyle mi iyiymiş bana da lazım enişteye selamlar.
sana ve çocuklarına gelince para yok diyen adam eski karısının kredi kartını öderse işkillenirim. çocuğuna harcasın ama evdekilere de aynı şekilde harcasın. çalışıyorsun diye sana gelince yok çekiyorsa bilmiyorum ama herhalde evden kovarım öyle kocayı.Çok sinirlendim yazdım karma karışık oldu varya adamı hasta ederler. ..
Nasip kısmet böyle olacağını bilmiyordum ...ben yeni Mobilya bile istemedim ya öyle bir insanım benim gözüm tok çok şükür çocuğa da gerekirse bakarım ..derdim çocuk değil kadının aç gözlülüğü ...çocuğa verilende değilim bende veririm ... ben çovuklarıma marka giydirmezken penyeci de diktiririp tasarruf ederken adamin 8bin tl gibi bir fiyat ödemesi zoruma gitti Hakkım varsa haram ediyorum. .. ben heray kuaför e para vermiyorum evde boyuyorum saçımı ama eşim de demiyo ki bu ay da bakıcı nın parasını ben vereyim. ..
Yazdım yazdım sildim. Onursuzmuş.Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
Valla kadin evlenmeyip cocugunun basinda duruyorsa senin karismaya hakkin yok.. benimde kv esinden ayrilmis evlenmemis kadin kendini cocuklarina adamis kayinbabamda zengin kv kredi karti vermis istediklerini yapiyolar... esimede cok destek oldu saolsun kizlarinada ve dger kadinin buna karismaya hakki yok evlenmeseydi o zamanMerhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
Tek derdin para mı? Yoksa sürekli irtibat halinde olması mı?Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
Pardon neden cocugu olmayan kadinlarin nafaka almasina karsisiniz ? Birde asalak demissiniz.. cok ayip .. peki cocugu olmayan kadinlarin yoksulluga dusup, karsindaki insanlar tarafindan soyulup sogana cevrilmesine ne diceksiniz acaba ? Bosanmis olan kadinlar cocukluda olsa, cocuksuzda olsa farketmiyo bence.. her kadin ayni SIKINTILARI cekiyo.. maneviyat zedeleniyo..Cocugu olmayan kadinin nafaka almasina ne kadar karsiysam(kusuruma bakilmasin ama asalaklik bence bu) cocugu olanlarin da alabilecekleri en yuksek miktari almalari taraftariyim.
Su an ben cocuklarimi bir bakiciya birakip calismaya baslasam maasimin yarisindan fazlasi bakiciya gidecek. Uzerine cocuklarin temel ihtiyaclari luks ihtiyaclari. Bunlardan neden anne sorumlu olsun? Baba hayatini yasasin annenin beli iki buklum olsun.
Insan olan baba da zaten nafakayla kalmayip cocuguna kiyafet vs alir. Tatil yaptirir. Veya anneye arka cikar.
Cocuk cicek degil suyla buyusun.
Boşanınca maneviyat zedeleniyor mantığındaki kadınlar hiç evlenmemeli zira her evli Kadın birer potansiyel boşanmış kadın adayıdır.Pardon neden cocugu olmayan kadinlarin nafaka almasina karsisiniz ? Birde asalak demissiniz.. cok ayip .. peki cocugu olmayan kadinlarin yoksulluga dusup, karsindaki insanlar tarafindan soyulup sogana cevrilmesine ne diceksiniz acaba ? Bosanmis olan kadinlar cocukluda olsa, cocuksuzda olsa farketmiyo bence.. her kadin ayni SIKINTILARI cekiyo.. maneviyat zedeleniyo..
Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
Aralarinda hicbir bag kalmamis bir adamin diger kadinin geciminden sorumlu olmasi bence sacmalik.Pardon neden cocugu olmayan kadinlarin nafaka almasina karsisiniz ? Birde asalak demissiniz.. cok ayip .. peki cocugu olmayan kadinlarin yoksulluga dusup, karsindaki insanlar tarafindan soyulup sogana cevrilmesine ne diceksiniz acaba ? Bosanmis olan kadinlar cocukluda olsa, cocuksuzda olsa farketmiyo bence.. her kadin ayni SIKINTILARI cekiyo.. maneviyat zedeleniyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?