Senin de cocugun olacakmisNafaka kadının neyine yetmiyo acaba boylelerini anlamıyorum.
Bence eşinle ciddi ciddi konuşmalısın bu konuyu böyle olmaz çünki.
Yapma kiz ,simddi konu sahibi gider kocasini keser meser valla inanipİster misiniz kadın kredi kartıyla kendisine ayakkabı, çanta almış olsun, evine mobilya alsın.
Bir de kadının sevgilisi varmış mesela, ona hediye almış olsun Sevgililer Günü için
Yani aslında çocuk için harcandığını bilmiyoruz paranın.
Estağfur TövbeGülesim geldi..
Diriltilir anam onda ne varOnlar yasli olur, bizim insanimiz heyecansiz duramaz
Senin de cocugun olacakmis
Devletin verdigi aylik 300 lirayla o cocugun maddi manevi herseyini ustlen ve bana yaz kardesim, ben sana 600 lira verip yanina da oglumu yollayayim ona da bakarsin
Ahahaha oyle ya tabiOğlana da bakıcı buldun iki ara bir derede
Bence deAhahaha oyle ya tabi
Valla birak annelik yapmayi, 600 liraya gel sabah 8aksam 6 cocuga bak desen kimse gelmez
Yahu bunlar ne ki, para verip kurtuluyor babaBence de
Dedim ya bunca zaman sadece 300 le ve kendi maddi manevi çabasıyla geçinen eski eşe helal olsun
İşte bi ay yetmiyo dersin kabahatli olursun, diğer aylar kendi cebinden eklediklerin düşünülmez
Nafaka kadının neyine yetmiyo acaba boylelerini anlamıyorum.
Bence eşinle ciddi ciddi konuşmalısın bu konuyu böyle olmaz çünki.
Hangi okullara gönderiyorsunuz sizin okul üst düzey bi koleej olmalı..ortalama 600-800 arası özel okullarNafaka ne kadar konu sahibi? 2000-4000 arası mı ödüyorda kredi kartı sizi rahatsız etti.
Bakın kızım 3 yaşında, kreşe aylık 1200 lira veriyorum bu sene,600 lira kırtasiye masrafı ödedim,ulaşım dahil değil kendim götürüp getiriyorum,bununla bitiyor mu tabiki hayır,her ay en az 4 kere gezileri oluyor,tiyatro, etkinlik ,yılbaşı balosuna 60 lira verdim en basidinden. Giyim kuşam,haftasonu yapılan programı ve yemesi içmesi,kuruyemiş,meyve vs ekstra dikkat ediyorum. Dolayısıyla şu an kızımın masrafı benden fazla inanın.
Ki şu an küçük benim kızım,kendisi pek müdahil olmuyor onu al bunu al tarzında ama ilkokul,ortaokul çağında olsa her anlamda katlanarak artacak masrafımız,kızımında istekleri,kararları olacak.
Siz muhtemelen 500 lira nafaka veriyorsunuz,oda okul masrafını bile karşılamaz zaten,dolayısıyla ödemeli eşiniz.
Her ayda istese ödeyecek mecbur. Sonuçta eşinizin çocuğu.
Milli eğitime bağlı özel bir anaokulu,tam gün gidiyor.Hangi okullara gönderiyorsunuz sizin okul üst düzey bi koleej olmalı..ortalama 600-800 arası özel okullar
benim cocugum turkiyede yasadigim sure icinde fransiz okuluna gidiyordu, yillik ucreti 32 bin tl idi. arti her yil basinda 550 tl kirtasiye ucreti, okulda spor kiyafet giyiyorlardi ve birkac cift okul spor kiyafeti de 500 tl civari tutuyordu. cocugumun saglik sigortasinin aylik odemesi 400 tl civariydi, servis yillik ucret almisti ve 7000 tl idi. haftada iki saat saati 100 tl yuzme dersine gidiyordu, ayda eder 400 tl. evden yuzmeye taksi ile gidis gelis gunde 20 tl'den ayda 80 tl tutuyordu, haftada bir film sinemaya gidiyordu ki vodafone bi alana bir bedava ile gidiyorduk yiyecekleri ile 50 tl tutuyordu 20 de taksisi haftada 70 tl'den ayda 280 tl tutuyordu; icmesini - yemesini - giymesini hesaba katmiyorum.
simdi bu cocugun yeme - icme - oyuncak - kitap - giyim masrafi haric masraflari bana yillik 41 bin 210 tl ediyor. hesaplayin bakalim aylik 500 tl yetiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?