Anladim semtten dolayı bu kadar pahalıdır. Malesef aslında hakedilmeyen kazançlar sağlanıyor küçük cocuklar üzerinden bende okul öncesi ogretmeniyim de verdikleri eğitim sakinizsek üniversite eğitimi gibi cocuklar uzerinden ailelere reklam yapıyorlar eminim memnunsunuzdr okuldan insallah hep güzel günleri olur kuzunuzunMilli eğitime bağlı özel bir anaokulu,tam gün gidiyor.
Kolej değil. 600 -800 benim bulunduğum muhitte yarım gün ödeniyor.
Benzer bir yazı yazmaya hazırlanıyordum ki bu mesajı gördüm ve gönül rahatlığıyla altına imzamı atıyorum.
Sizin yazdıklarınız 500 tl etmez, zaten standart bir çocuk da sizin yazdıklarınızla yaşamıyor..
Benim bir çocuk için 500 tlden yola çıkarak (a/y) ev ekonomisi için kendimce yaptığım hesap için sorduğum bir sorudur.
Muhtemelen sorumu " aaa 500 lirada yetmiyor mu, daha neler" gibi okudunuz, algıladınız ki standart bir ailenin mali giderleri yerine o lüks yaşamınıza atıf yapma ihtiyacı hissettiniz. İnsanoğlu ne garip, her konuda bir ego tatmini, bi kendini ve lüks yaşamını göze sokma hali...
Çok teşekkür ederim ,cümlemizinkinin inşallah.Anladim semtten dolayı bu kadar pahalıdır. Malesef aslında hakedilmeyen kazançlar sağlanıyor küçük cocuklar üzerinden bende okul öncesi ogretmeniyim de verdikleri eğitim sakinizsek üniversite eğitimi gibi cocuklar uzerinden ailelere reklam yapıyorlar eminim memnunsunuzdr okuldan insallah hep güzel günleri olur kuzunuzun
ne kadar asagilik kompleksiniz varmis ki benim anlatmaya calistigim yeri degil de yasamin lukslugunu almissiniz, egitim disinda hicbir luksu olmayan bir hayat yasadim yasiyorum hanimefendi. siradan bir cocuga da 500 tl yetmez, en siradan kresler bile bugun 600 tl sadece egitim ucretidir. varin hesaplayin. ve egonuzu bana yanit vermeye lutfen harcamayin.
Sizin yazdıklarınız 500 tl etmez, zaten standart bir çocuk da sizin yazdıklarınızla yaşamıyor..
Benim bir çocuk için 500 tlden yola çıkarak (a/y) ev ekonomisi için kendimce yaptığım hesap için sorduğum bir sorudur.
Muhtemelen sorumu " aaa 500 lirada yetmiyor mu, daha neler" gibi okudunuz, algıladınız ki standart bir ailenin mali giderleri yerine o lüks yaşamınıza atıf yapma ihtiyacı hissettiniz. İnsanoğlu ne garip, her konuda bir ego tatmini, bi kendini ve lüks yaşamını göze sokma hali...
çocuğun ihtiyaçları elbette karşılanacak.
aslında annenin ihtiyaçları bile karşılanabilir ya, neden karşılanmasın, ve neden gurursuzluk olsun ki.
sonuçta annenin iyiliği çocuğun iyiliği. anne çocuğuyla tatile çıksa, tüm masrafları eski eş karşılasa, burada kızanlar olabilir belki, bana çok doğru bir hareket geliyor.
anne evin doğalgaz parasını ödese, şimdi ikiye mi bölecek, yarısını çocuktan dolayısıyla 4tebir eski eşten mi istenecek. nomrali bu mudur?
bence eski eşin maddi durumuna bakarak, çocuğun yaşına bakarak, kadının masrafları da karşılanabilir diye düşünüyorum.
Sonuçta belli yaşa kadar çocuk anneyi çok fazla kısıtlıyor. Bazı meslek gruplarında annenin çalışması da mümkün olmuyor. ya da vasıfsız işçi ise kazandığı çocuğuyla onca saat ayrı kaldığında edeceği masrafı karşılamıyor.
bu anne ne yapacak? çocuk masrafları babadan karşılansın eyvallah, ama bu annenin de masraflarının karşılanması insanlık adına gerekli değil midir?
memnun olmanıza çok sevindim zira bu meslekte öğretmen çok önemli çocuğunuza sevgiyle bakan orda arkadaslari ile kaynaşmasına yardim eden kişi..hayatina ilk rol model giren şahıs bütün hayatini ekiliyor artik cocuklar sokakta değil kreşte yetişiyor insanlarda tabi ticarethane mantığıyla bunu suistimal ediyorlar..Allah çocukların ve bizim yardımcımız olsunÇok teşekkür ederim ,cümlemizinkinin inşallah.
İnanın fiyatı uygun bile diyebilirim. Araştırırken Montessorri eğitimi veren okullarda vardı,aynı zamanda bir akademisyenin adıyla hizmet veren bir anaokulu ve sanatçı çocuklar yetiştirdiğini savunan okullarda oldu,bahsettiğim semtte 300ün üzerinde anaokulu var zira ama çoğu sosyal hizmetlere bağlıydı,fiyatları benim ödediğimin baya üzerinde. Bu okuldan çok memnunum,çocuk olduğunun bilincinde ,diğerlerine nazaran ticarethane olmaktan uzak bir yer,kızımda birtek bu okulda keyifli bir şekilde içeri girip diğer çocuklarla kaynaştı ve ben içim rahat gönderdim.Öğretmeni iyi,yönetimden memnunum,verilen eğitim,yapılan etkinlikte yeterli diye düşünüyorum 3 yaş için. Ama bu okul olmasaydı,o fiyatları koleje vermeyi düşünürdüm anaokuluna değil.
Amin inşallah.memnun olmanıza çok sevindim zira bu meslekte öğretmen çok önemli çocuğunuza sevgiyle bakan orda arkadaslari ile kaynaşmasına yardim eden kişi..hayatina ilk rol model giren şahıs bütün hayatini ekiliyor artik cocuklar sokakta değil kreşte yetişiyor insanlarda tabi ticarethane mantığıyla bunu suistimal ediyorlar..Allah çocukların ve bizim yardımcımız olsun
Yargılamak ıstemıyorum sızı haddımede degıl ztn fakat bu devırde bı çocuk yetıstırmek kolaymı sanıyorsunuz adamın verdıgı nafaka en fazla 300-500 lıra hadı olsun 1000 yeterlı dır yasam tarzına göre!ama ınsanlık halı bunun exrsları cıkabılır hastalık olur okulu vs.herzaman ıstıyorsa sıkıştım dıyıp bu başka ayıp bencede ama ara sıra kadın yetısemeyıp yardım ıstıyorsa bu cok normal o kadın o çocuğu tek basına yapmadı..ayda 300-500artık neyse odedıgı nafaka bununla bıtmıyor yerı geldıgınde maalesef sızınde Çocuğunuz olduğunda esınız size ex esıne verdıgı parayı versın Çocuğunuz ıcın onun dışında Kuruş almadan gecınmeyı deneyın ozaman anlarsınız bıraz empatı lütfen..sen sınırlenıyosun dıye o çocugun ihtiyaclarının karşılanmaması söz konusu bıle olamaz..ama dedıgım gıbı ez bunu sureklı yapıyorsa ozaman başka kımsenın kımseyı bunaltmaya Hakkı yok..Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?